kızlar çok moralim bozuk.Sonuç beklediğim gibi.Bide yumurtalıklarım kist dolmuş adet olunca hormon testleri yaptırıcam eğer bi bozukluk görürse doktor tedaviye başlıcaz(çocuk tedavisine) ama hormonlarda normal çıkarsa yapabilecek bişey yok 1 seneye kadar beklemeliymişim.Bu durumdaykende yumurtlama olabiliyomuş ama çok zor dedimafoldumben of yaaa olmuyo işte olmayacakmafoldumben
ama canım sen moralini çok bozmuşsun daha yeni seninklava: biraz akışına bırak hem normal yoldan hamile kalabildiğini biliyosun tatlım demekki tüpler açık tek sorun kist olsun onu hapla eritiyolar biliyosun...
ben diğer ay adetten sonra rahim filmi çekinecekmişim doktor beklemeye gerek yok 1 yıl dolmuş dedi... bakalım benim tüpler ne durumda ???
tugçeçim,kuzum,üzülme sen cnm,bende de vardı kist ve ilaçla kurtuldum...sende iyi olacaksın ve bebişini kucağına alacaksın,bak görürsün ha
canım inşallah herşey yolundadır hapla eritiyolar canım da doğum kontrol hapıyla eritiyolar sorun o
tugçeçim,kuzum,üzülme sen cnm,bende de vardı kist ve ilaçla kurtuldum...sende iyi olacaksın ve bebişini kucağına alacaksın,bak görürsün ha
bi kaç aycıktan bişey olmazzzzz hayırlı sağlıklı gelsinler yeter kii...
evet cnm Desolet kulandım,ve acayım kilo aldım ozaman,dr.6 ay kullan dedi,bende 3 ay kulandıktan sonra kontrole gittim ve kistim kaybolmuşu
kalacaz cnm...daha adetim gelmedi,hastaneye de gidemedim,2 gündür misafilerim var,eşimin akrabaları gelmiş,markette çikmaya fırsat bulamıyorum,gitsınler bende bi hastaneye gideyım bakalım,bu adet neden gelmıyor