Gebelik testi kullananlar buraya

aradım senağlama:çok üzgünüm: tahmin etttiğim gibi negatif senağlama nefret ediyorum çift çizgi çıkıp da sonra negatif olasından

:sinifsinif:
soğan kürüde çok faydalı canım ama ben bir kez içtim zor zar bidahada içemedim berbat kokuyo

neyse hayırlısı elimizden gelen başka bi şi yok önümüzdeki maçlara bakcaz artık :jeyyar:

slm kızlar. benim belirtilerim bayağı vardı (yada bana öyle geldi)
bu ay basında rahim filmi çektirdim. 1hafta sonrasında yumurtlama belirtilerini yaşadım günleride değerlendirdik. :))
ve yumurtlama günümden 3-4 gün sonra göğüslerim şişti. yaklaşık 15 gündür ağrılı şiş ve hassas bi şekilde geziyorum. kasıklarımda batmalar kramplar hepsi var.adet günümde yarın falan bekliyorum dayanamayıp bugün test yaptım negatif tabiki.
sizce erkenmi yaptım. yani hala olma ihtimali varmıdır??
bu göğüs hassaslığını ilk defa yaşadığım için çok umutluydum birde bu ara çok gaz birikiyor karnımda.
senağlama üzüldüm ama ne yapalım allahtan hayırlısı.

canım idrar testi yapacaksan en doğru sonucu adetin geçtikten 5 gün sonra falan verir zaten sende kan testi yaptırabilirsin baya belirtin varmış hem en belirgin belirti göğüsler zaten ben olsam beklemezdim adet günün gelmiş zatenopuyorumnanaktan

ha şöyle yaw:icecream: offfff sıra bana geliyo şimdi bende başladı gerilim:uhm:

biz böyle her ay gerile gerile çatlıcas ama ne zaman kaydirigubbakcemile3
inşaallah senin ki pozitif çıkar da ona seviniriz keyfimiz yerine gelir bari hihoyyyt

sonucu mu öğrencen kan mı vercen hangisi ?

o testlere güven olmuyooo malesef kan tahlili en iyisi en kısa zamanda tahlil yaptır bence canım güzel haberler alalım inşaallah senden de

biz böyle her ay gerile gerile çatlıcas ama ne zaman kaydirigubbakcemile3
inşaallah senin ki pozitif çıkar da ona seviniriz keyfimiz yerine gelir bari hihoyyyt

sonucu mu öğrencen kan mı vercen hangisi ?

:lepi: becede çatlarıs:lepi:
bn hem muayene olcam hep kan vercem ama sonuç yarına kalır herhalde geç olacak benim hiç umudum yok canım artık walla ya şu karın ağrısı başlamasaydı:1no2:
önümüzdek aya inşallahkaydirigubbakcemile3

ben şu cakşır mıydı neydi onu nerden bulabileceğimi araştırayım CADIARZU
önmüzdeki ay lazım olcak yerimseniben

aslında haklsıın işte bende bekleyim dedim kendim öğreniyim istedim aslında.
dr um rahim filminin sonucunu bekliyor aslına bakarsan ama böyle belirti olunca beklemek istedim. olmazsa gidip kandan baktırırım hemde rahim filmini gösteririm. tüpler açık çıktı cok sükür. birde derlerya filmden sonra hamilelik şansı yükseliyor diye birazda o yüzden olur diye düşünmüştüm. hayırlısı ama kasıklarımdaki batmalar sancılar ve göğüs şişliği adet günümden 5 gün önce falan başlar normalde ama bu ay cok farklı ayın 13 ünden beri beliritleirm var ayyy kafam cok karısık üzülsen bi türlü takmamak elde değila.s.

herşeyin iyi olduğuna çok sevindim canım bence hiç bekleme hemen git yaptır innnnnnşallah hamişsindir:Saruboceq:

o testlere güven olmuyooo malesef kan tahlili en iyisi en kısa zamanda tahlil yaptır bence canım güzel haberler alalım inşaallah senden de

ah cnm inşallah en kısa zamanda inşallah hepimizden sırayla gelir haberler.
artık olsun yaa biz 4. yıla girdik son bir yıldır uğraşıyoruz

herşeyin iyi olduğuna çok sevindim canım bence hiç bekleme hemen git yaptır innnnnnşallah hamişsindir:Saruboceq:

sağol cnm bi an önce gidip baktırmam lazım. çünkü ona göre dr klomene falan baslayacak
çünkü stresten yumurtalarım büyümedi son aylarda dr onun için ilaç verecek.
bu arada ev taşıma işim var bu tantana arasında nasıl olacak bu işler bilmiyorum.:1hug:

ah cnm inşallah en kısa zamanda inşallah hepimizden sırayla gelir haberler.
artık olsun yaa biz 4. yıla girdik son bir yıldır uğraşıyoruz

inşaallah inşaallah :Saruboceq:
bende üç yıllık evliyim 2 yıldır olmuyo bi kimyasal bi de düşüüm var :sinifsinif:

Allah yardımcınız olsun canım sen hiç girme ev işlerine ne olduğu ne olacağı hiç belli olmaz.İnşallah Rabbim daha fazla bekletmez sizi:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…