Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşaallah inşaallah :Saruboceq:
bende üç yıllık evliyim 2 yıldır olmuyo bi kimyasal bi de düşüüm var :sinifsinif:
kızlar ben çıkayım anca hazırlanırım dua edin benim için nooooolur bebişi geçtm inşallah bi sorun yoktur çünkü aşrı adet düzensizliğim var çok öpüyorum siziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yinede şükür tatlım en azından hamile kalabilmişsin. bence o bile avantaj.1 olur 2 olur 3 üncüde inşallah sağlıkla kucağına alırsına.s.
Allah yardımcınız olsun canım sen hiç girme ev işlerine ne olduğu ne olacağı hiç belli olmaz.İnşallah Rabbim daha fazla bekletmez sizi:Saruboceq:
kızlar ben çıkayım anca hazırlanırım dua edin benim için nooooolur bebişi geçtm inşallah bi sorun yoktur çünkü aşrı adet düzensizliğim var çok öpüyorum siziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben o gebeliği şans eseri tutturduğumu düşünüyorum çünkü eşimin sperm sayısı yeterli değil doktor vakit kaybetmeden önce aşılama sonra tüp bebek deneyelim demişti ama o dönem ev aldık kredi ödüyoruz die imal ettik tedaviyi o ara oldu bi daha olcak mıııı pek de ümitli değilim:uhm::bbo:
hazırlandım kızlar ama hiç gitmek istemiyorummafoldumben
hazırlandım kızlar ama hiç gitmek istemiyorummafoldumben
git git de bize güzel haberler getir cicimopuyorumnanaktan
kızlar çok moralim bozuk.Sonuç beklediğim gibi.Bide yumurtalıklarım kist dolmuş adet olunca hormon testleri yaptırıcam eğer bi bozukluk görürse doktor tedaviye başlıcaz(çocuk tedavisine) ama hormonlarda normal çıkarsa yapabilecek bişey yok 1 seneye kadar beklemeliymişim.Bu durumdaykende yumurtlama olabiliyomuş ama çok zor dedimafoldumben of yaaa olmuyo işte olmayacakmafoldumben
kızlar çok moralim bozuk.Sonuç beklediğim gibi.Bide yumurtalıklarım kist dolmuş adet olunca hormon testleri yaptırıcam eğer bi bozukluk görürse doktor tedaviye başlıcaz(çocuk tedavisine) ama hormonlarda normal çıkarsa yapabilecek bişey yok 1 seneye kadar beklemeliymişim.Bu durumdaykende yumurtlama olabiliyomuş ama çok zor dedimafoldumben of yaaa olmuyo işte olmayacakmafoldumben
cnm benim hemen moralini bozma. sonuçta bi yerde bi aksaklık olduğunu bekliyorduk yumurtalıktaki kistler bayanlarda zaman zaman olusuyor kendiliğinden kaybolabılıyorda.
sen adet ol hemen soğan suyuna başla eğer onu içemezsen aslan pençesi al aktardan hergün 2 defa tok karnına fincana kaynamıs suda 5 dk demle süz ve iç.rahimdeki iltihapları kistleri temizliyor.hemde bebek olursa tutunmasını kolaylastırıyor.
ve lütfen sabret dua et. öpüyorum sizi işten cıkıyorum.iyi akşamlar yarın görüşüürz.:1hug:
tatlım sanırım yine inanmamışsın doktora opuyorumnanaktan ben de gittim bugün tabi gebelik yok kan tahlili istemedi , göğüs ağrımdan bahsettim doktora kistten şüphelendi 2 litre su içtim zombi gibi oldum karından ultrasonda baktı iyi ki oruçlu değildim bugün yanii.. kist yokmuş rahim temiz dedi yarın da meme ultrasona giricem umarım kötü bişey çıkmaz ...