Gebelik testi kullananlar buraya

kızlar ben çıkayım anca hazırlanırım dua edin benim için nooooolur bebişi geçtm inşallah bi sorun yoktur çünkü aşrı adet düzensizliğim var çok öpüyorum siziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

inşaallah inşaallah :Saruboceq:
bende üç yıllık evliyim 2 yıldır olmuyo bi kimyasal bi de düşüüm var :sinifsinif:

yinede şükür tatlım en azından hamile kalabilmişsin. bence o bile avantaj.1 olur 2 olur 3 üncüde inşallah sağlıkla kucağına alırsına.s.

kızlar ben çıkayım anca hazırlanırım dua edin benim için nooooolur bebişi geçtm inşallah bi sorun yoktur çünkü aşrı adet düzensizliğim var çok öpüyorum siziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gönlünü ferah tut, güzel haberlerle geleceksin inşaallah canımm:eek:

gelince mutlaka yaz ama opuyorumnanaktan

yinede şükür tatlım en azından hamile kalabilmişsin. bence o bile avantaj.1 olur 2 olur 3 üncüde inşallah sağlıkla kucağına alırsına.s.

ben o gebeliği şans eseri tutturduğumu düşünüyorum çünkü eşimin sperm sayısı yeterli değil doktor vakit kaybetmeden önce aşılama sonra tüp bebek deneyelim demişti ama o dönem ev aldık kredi ödüyoruz die imal ettik tedaviyi o ara oldu bi daha olcak mıııı pek de ümitli değilim:uhm::bbo:

Allah yardımcınız olsun canım sen hiç girme ev işlerine ne olduğu ne olacağı hiç belli olmaz.İnşallah Rabbim daha fazla bekletmez sizi:Saruboceq:

işte bende bu işlerim başlamadan bi an evvel öğreneyim istemiştim ama henüz bişey öğrenemedik.yinede dikkat ederim.zaten benim adetimde cok ağrılı geçer.öylede olursa pek iş yapamam. bu hayırlı ayda hepimizin karnı dolar umarım.:1hug:

inşallah cnm bi sorun yoktur bende rahim filmine girmeden cok kötüydüm ama cok sükür bişey cıkmadı içini ferah tut adet düzensizliği artık kolay halledilecek bişey stres yapma. allah yardımcın olsun cnm.Şeniz

ben o gebeliği şans eseri tutturduğumu düşünüyorum çünkü eşimin sperm sayısı yeterli değil doktor vakit kaybetmeden önce aşılama sonra tüp bebek deneyelim demişti ama o dönem ev aldık kredi ödüyoruz die imal ettik tedaviyi o ara oldu bi daha olcak mıııı pek de ümitli değilim:uhm::bbo:

olsun öyle deme her şerde bi hayır vardır. umutsuzda olma. negatif düşünme
iyi düşün iyi olsun. dr lar artık sektör haline getirmiş kim gitse direk tüp bebek diyorlar.
neler görüyoruz benim eşimide dr kendi anlaşmalı laboratuvara gönderdi morfoloji % 2 cıktı bir sürü vitamin verdi. değişmeyebilirde aşılama tüp bebek olabilir deyip gönderdi biz inanmadık. bakalım tekrar baktırcaz hastaneden bağımsız çünkü bu tarz teşhisler en az 3 sonuc aynı cıkarsa konur.

git git de bize güzel haberler getir cicimopuyorumnanaktan:emir_bebek:

en son o hastaneden çıkışım geldi aklıma sonucu çıktı olarak aşağıdan almıştım doktorun yanına bile gitmedim kapıdan çıkana kadar zor tutmuştum kendimievde misafirlerim vardı odaya kapanıp saatlerce ağlamıştım ama kimse anlamıştı annem ve eşimden başka halimi.Bizi en iyi biz anlıyoruz kızlar sonuç ne olursa olsun beraber üzülüp beraber seviniyoruz.:Hiç tanımadığımız insanlar için dua ediyoruz bundan daha güzel olabilir ki?iyiki varız beeopuyorumnanaktan
şimdi yine aynı şeyleri yaşayacak olmak beni üzen.Daha adetime 2 gün var tabi normal gelirse ama normalde 20 gün falan var.Yani olduğu halde çıkmaz ve ilaç kullanmaya başlarsam hepten kahrolucam:1no2:

güzel düşün güzel olsun inşaallah :Saruboceq:
hepimiz koa göbüşlü olcas inşaallah bi gün :)

bende eşimin sonucunu lab dan aldığımda baktım morfoloji %2 ne düşüneceğimi şaşırmıştım. içini ferah tut cnm

kızlar çok moralim bozuk.Sonuç beklediğim gibi.Bide yumurtalıklarım kist dolmuş adet olunca hormon testleri yaptırıcam eğer bi bozukluk görürse doktor tedaviye başlıcaz(çocuk tedavisine) ama hormonlarda normal çıkarsa yapabilecek bişey yok 1 seneye kadar beklemeliymişim.Bu durumdaykende yumurtlama olabiliyomuş ama çok zor dedimafoldumben of yaaa olmuyo işte olmayacakmafoldumben

kızlar çok moralim bozuk.Sonuç beklediğim gibi.Bide yumurtalıklarım kist dolmuş adet olunca hormon testleri yaptırıcam eğer bi bozukluk görürse doktor tedaviye başlıcaz(çocuk tedavisine) ama hormonlarda normal çıkarsa yapabilecek bişey yok 1 seneye kadar beklemeliymişim.Bu durumdaykende yumurtlama olabiliyomuş ama çok zor dedimafoldumben of yaaa olmuyo işte olmayacakmafoldumben

canım şu an olmaması için bi neden yok dur bakalım hemen bozma moralinii..
bizden ne beter durumda olanlar var..
can sıkmak yok bak ben iki ay önce eşimin bi lokmacık spermiyle hamile kaldım doktor aşılamayla zor tüp bebek de olabilir demişti kısmeti olunca oluyo sen sıkma canını..

moralimizi bozmuyoruz, önümüzdeki maçlara bakıyoruz yerimsenibena.s.

cnm benim hemen moralini bozma. sonuçta bi yerde bi aksaklık olduğunu bekliyorduk yumurtalıktaki kistler bayanlarda zaman zaman olusuyor kendiliğinden kaybolabılıyorda.
sen adet ol hemen soğan suyuna başla eğer onu içemezsen aslan pençesi al aktardan hergün 2 defa tok karnına fincana kaynamıs suda 5 dk demle süz ve iç.rahimdeki iltihapları kistleri temizliyor.hemde bebek olursa tutunmasını kolaylastırıyor.
ve lütfen sabret dua et. öpüyorum sizi işten cıkıyorum.iyi akşamlar yarın görüşüürz.:1hug:

sağolun canlarım benimmm soğan kürüne başlıcam bakalım bu ay ama ne olur ne biter bilmiyorum ama o kadar çok istiyorum ki tedavi için 1 sene bekleniyor dedi ya doktor o önümdeki 5 ay bi asır gibi geldi birden inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder bidahaki ay hepimiz hamiş oluruz.Zaten kan tesi falanda bakmadı bana acaba diyorum hala ultrasonda görünmez ki hemen dimi

tatlım sanırım yine inanmamışsın doktora opuyorumnanaktan ben de gittim bugün tabi gebelik yok kan tahlili istemedi , göğüs ağrımdan bahsettim doktora kistten şüphelendi 2 litre su içtim zombi gibi oldum karından ultrasonda baktı iyi ki oruçlu değildim bugün yanii.. kist yokmuş rahim temiz dedi yarın da meme ultrasona giricem umarım kötü bişey çıkmaz ...

cnm benim hemen moralini bozma. sonuçta bi yerde bi aksaklık olduğunu bekliyorduk yumurtalıktaki kistler bayanlarda zaman zaman olusuyor kendiliğinden kaybolabılıyorda.
sen adet ol hemen soğan suyuna başla eğer onu içemezsen aslan pençesi al aktardan hergün 2 defa tok karnına fincana kaynamıs suda 5 dk demle süz ve iç.rahimdeki iltihapları kistleri temizliyor.hemde bebek olursa tutunmasını kolaylastırıyor.
ve lütfen sabret dua et. öpüyorum sizi işten cıkıyorum.iyi akşamlar yarın görüşüürz.:1hug:

bubuş gelmiş hoşgelmişşşş a.s.

tatlım sanırım yine inanmamışsın doktora opuyorumnanaktan ben de gittim bugün tabi gebelik yok kan tahlili istemedi , göğüs ağrımdan bahsettim doktora kistten şüphelendi 2 litre su içtim zombi gibi oldum karından ultrasonda baktı iyi ki oruçlu değildim bugün yanii.. kist yokmuş rahim temiz dedi yarın da meme ultrasona giricem umarım kötü bişey çıkmaz ...

canım beenim inşallah bişey çıkmaz bak ben kist anası olmuşum mutlaka haber ver yarınopuyorumnanaktan

X