Gebelik testi kullananlar buraya

film istemeden sağlık raporu veren sağlık ocağı buldum zemuszemus müdüre de söylerim artık böyle bi durum var die sonra hallederiz kaydirigubbakcemile2 ohh rahatladım

film istemeden sağlık raporu veren sağlık ocağı buldum zemuszemus müdüre de söylerim artık böyle bi durum var die sonra hallederiz kaydirigubbakcemile2 ohh rahatladım

hehe ben hep öyle alıyorum sadece sağlık raporu almaya geldim diyorum kağıdı alıp gidiyorumkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 istersen tut canım ama açtıktan sonra bi anlamı var mı sencekaydirigubbakcemile3
canım benim olsunnnn keyfine tutmamazlık yapmıyon ya üçte ikisi var hem daha üzülmeeeeopuyorumnanaktan

ama ben alttan ultrasonla baktırmam ki utanırım :kedi: ama kan testi isterseeeee o zaman da orucum bozulur

kaydirigubbakcemile3 istersen tut canım ama açtıktan sonra bi anlamı var mı sencekaydirigubbakcemile3
canım benim olsunnnn keyfine tutmamazlık yapmıyon ya üçte ikisi var hem daha üzülmeeeeopuyorumnanaktan

yok ya aynı eczaneden almaya çekindiğim için hepsi farklı marka kaydirigubbakcemile3 testlere verdiğim parayla tüp bebek yapardım şimdiye kaydirigubbakcemile3

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
tugceeeee, Pretty+

ama biz kalmışız sen gitmişsinnnnkaydirigubbakcemile3
bi terslik var bu işte:bbo:

kızlar benim koca geldiiiiiiiiiii:asigim: markete gitmemiz gerekiyo çıkmam lazım akşam yine girerim konuşuruz öptümmmmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…