sanırım kaçmışlaaarr 7 ye düşmüş niye korkutuyosun arkadaşları tuğçelmaz:
film istemeden sağlık raporu veren sağlık ocağı buldum zemuszemus müdüre de söylerim artık böyle bi durum var die sonra hallederiz kaydirigubbakcemile2 ohh rahatladım
kaydirigubbakcemile3 istersen tut canım ama açtıktan sonra bi anlamı var mı sencekaydirigubbakcemile3
canım benim olsunnnn keyfine tutmamazlık yapmıyon ya üçte ikisi var hem daha üzülmeeeeopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 istersen tut canım ama açtıktan sonra bi anlamı var mı sencekaydirigubbakcemile3
canım benim olsunnnn keyfine tutmamazlık yapmıyon ya üçte ikisi var hem daha üzülmeeeeopuyorumnanaktan
film istemeden sağlık raporu veren sağlık ocağı buldum zemuszemus müdüre de söylerim artık böyle bi durum var die sonra hallederiz kaydirigubbakcemile2 ohh rahatladım
ama ben alttan ultrasonla baktırmam ki utanırım :kedi: ama kan testi isterseeeee o zaman da orucum bozulur
hadi bakem geçmiş osssuuunnn kaydirigubbakcemile5
yok ya aynı eczaneden almaya çekindiğim için hepsi farklı marka kaydirigubbakcemile3 testlere verdiğim parayla tüp bebek yapardım şimdiye kaydirigubbakcemile3
kan verince oruç bozulmuyo eğer sana kan verirlerse bozuluyo
ben biras çıkcam kızlar ve işleri beni bekliyooo öpüyorumnanaktan