burdayım ben bi yere gitmedimmm
canım kan verdın mı senn yada herhangı bır belırtı varmı
kızlar 3 tane test yaptım bugun bırınde çift çizgi çıktı. dıger ıkısınde sadece tek çizgi çıktı anlamadım neden böyle oldu yarın bi daha mı alsam kı. günümden ıkı gun gectı
kızlar dayanamadım kan verdim saat ikide sonuç çıkacak ama negatif olacak gibi bi his var içimde :sinifsinif:
canımmmm çok iyi ypmışsın silik çıkıyosa bence kesin pozitif çıkar inşallah verdır bebiş canımcım bugün kan verme günüümüdür nedir hepimizi delecekler yawkaydirigubbakcemile3
inşaallah pozitif çıkar yarım saat sonra arıcam hastaneyi ama dedim ya hiç umudum çok bi negatiflik kapladı ki beni sormaa :1no2:
başka kim tahlil yaptıryo kaçırdım galiba :kedi:
kızlar bende üçüncü günümde tek bir test yaptım tek çizgi çıktıbugün beş daha bidaha yapmadım. yarın bende kanda baktırmaya karar verdim. tabi bugün gelmesse kart. aynı gün birden fazla yapılan testleri nasıl yapıyosunuz kızlar. aynı anda mı yoksa araya vakit koyarak mı?
güzel haberler alırı inşaallah :Saruboceq:
15 dk sonra arıcam heycan bastı benniii:bbo:
canım hangi testleri kastettin anlayamadım ama eğer kan tahlillerinden falan bahsediyorsan verdiğin kanla hepsine bakılıyo
hayırlısı olsun tiryak inşallah pozitif sonuç alırsın. bizde seviniriz :)
hani bazı arkadaşlar diyo ya dört tane test yaptım bugün ikisinde çift çizgi çıktı ikisinde tek çizgi çıktı diye onu diyorum. kan testini biliyorum hayatım. daha net ve doğru sonuç veriyo bende yarın kanda baktırmayı düşünüyorum. yarını da böyle kırmızı kartı yemeden görebilirsem tabi