Gebelik testi kullananlar buraya

sorun o değil kiii
hamileysem çekilmemem lazım erkenden kan tahlili isticekler benden :sinifsinif:

katıldım katıldım gülmekten, inşallah ben de yarın oruç tutabilirm artık bitcek galiba bugün benimki Roflol Roflol

katıldım katıldım gülmekten, inşallah ben de yarın oruç tutabilirm artık bitcek galiba bugün benimki Roflol Roflol

heheeeekaydirigubbakcemile3 yarın muayene olmucan mı sen nasıl tutçan oruç???kaydirigubbakcemile3
tut tutta görürüm seni ben özellkile akşamüstü konuşalım kaydirigubbakcemile3

baktırmaya baktırırım da baktırmak istemiyorum test çift çizgi çıktı ama silik kanda bakarsam kesinleşcek öncekinde erken öğrendim zaman geçmek bilmedi bunu geç yaptırcaktım ama mecbur kalcam galiba mafoldumben

anaaaaaaaa şuna bak kız delimisin biz o çifti görebilmek için büyüteçle bakıyoruz teste acaba silik milik bişey varmı diye.Sende geç baktırmak istiyorum diyosun:1shok::1shok:kaydirigubbakcemile3

ya dünden beri 4 test yaptım ikisinde var ikisinde yok ooopiti piti mi yapsam hangisi doğru die

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
tugceeeee, angel17, kumsal, limor, meleqq_, Pretty+, shekercix, tiryak

kızlar sesiniz çıksın azcık :)

Son düzenleme:
heheeeekaydirigubbakcemile3 yarın muayene olmucan mı sen nasıl tutçan oruç???kaydirigubbakcemile3
tut tutta görürüm seni ben özellkile akşamüstü konuşalım kaydirigubbakcemile3

tutamaz mıyım ?? neden ama yaaa üçte biri bitti sayılır ramazanın daha siftahım yokk mafoldumben niye ben annamadım

ya dünden beri 4 test yaptım ikisinde var ikisinde yok ooopiti piti mi yapsam hangisi doğru die

kaydirigubbakcemile3 oooooopitipiti yapma canım bence eğer zamanın varsa bugün kan testi yaptır yada işyerinle konuş evraklarını yetiştir yine onu daha sonra ver başka çözm yok yani :1no2:

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
tugceeeee, angel17, kumsal, limor, meleqq_, Pretty+, shekercix, tiryak

kızlar sesiniz çıksın azcık :)

sanırım kaçmışlaaarr 7 ye düşmüş niye korkutuyosun arkadaşları tuğçe lmaz:

tutamaz mıyım ?? neden ama yaaa üçte biri bitti sayılır ramazanın daha siftahım yokk mafoldumben niye ben annamadım

kaydirigubbakcemile3 istersen tut canım ama açtıktan sonra bi anlamı var mı sencekaydirigubbakcemile3
canım benim olsunnnn keyfine tutmamazlık yapmıyon ya üçte ikisi var hem daha üzülmeeeeopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…