Gebelik testi kullananlar buraya

tuğçe eski sayfaları okumaya devam ediyorum ben hala 227 deyim senin için ameliyat falan demiş doktorlar ileriki sayfalara kadar merak içinde kalmıyım sonuç ne oldu yazarmısın burdan?:uhm:

veeeeeeeeeeeeee tiryak sayfalar arasında kaybolurkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hımmm anladım canım peki nasıl anladın ters bişey olduğunu fisfisfis çok şükür ki zarasız çıkmış..

geldiim :) walla dalmışım :)
kötü bi şi olmamasına sevindim :)
kestirmeden sana sorayım o zaman ebruli hamile mi?
laubalide son drum ne ?kaydirigubbakcemile3

yok canım ben tnt deki yargıç amy e bakıyodum valla süper bi dizi uydu varsa tavsiye ederimmm şimdi reklem arasında..

hımmm anladım canım peki nasıl anladın ters bişey olduğunu fisfisfis çok şükür ki zarasız çıkmış..

canım orası arada bi acıyordu eskiden ama yağ bezesi önemsiz dediler bana önemsemedim bende.sonra bir sabah bi uyandım ki acısından duramıyorum boynum kasılmış kalmış tam 4 gün sürdü bu acısı ama asıl biliyomusun ne yatabiliyosun ne oturabiliyosun korkunçtu ya.Sonra doktora gittim ben nasıl korkuttu beni anlatamam işte ultrason falan bakıldı 4-5 tane doktor baktı hiçbiri hayatında böyle bişey görmemiş o ona gönderdi o ona gönderdi kimse risk altına girmek istemedi.Sonra Samsunda bi doktora gittim oda kötü bişey değil korkma ama alınması lazım dedi işte hikaye budur canım o yüzden hiçbir doktora güvenmiyorum artık...:umursamaz:

canımmmmm çok korkmuş olmalısın çok üzldüm... hayat sürprizlerle dolu bazılaarı ise kötü... Allah beterinden korusun...

geldiim :) walla dalmışım :)
kötü bi şi olmamasına sevindim :)
kestirmeden sana sorayım o zaman ebruli hamile mi?
laubalide son drum ne ?kaydirigubbakcemile3

hehe derin dalmışın hemdekaydirigubbakcemile3
canım ebrulicim beklemede şimdi sanıyorum birkaç gündür konuşmadım çünkü
laubalicim tedaviye başladı tedavisi bitince yeğenim gelecek inşallah:teytey:

canım sen bal-çörekotu-tarçın denedin mi ??? süper bişeymiş bakalım bende bi sorun çıkmazsa eğer kürlere başlıcam diğer ay... bu ay başlayamiyorum çünkü adetin 3. günü başlanıyomuş benim 6. gün bugün ramazanla bir gidiyorum maşşallah kaydirigubbakcemile3

canımmmmm çok korkmuş olmalısın çok üzldüm... hayat sürprizlerle dolu bazılaarı ise kötü... Allah beterinden korusun...

amin canım.Sadece ben korkmuş olsam eşim aileler herkes perişan oldu birden ne olduğu bilinemiyo deyince.Herşey geliyo insanın aklına.Neyse tekrar ağrılar delirmeden doktora gitmem lazım ama sallanıyo işte bugün yarın.Bi yarını atlatalımda kaydirigubbakcemile3

inşaallahh
walla dünden beri okuyorum, senarist olsam burdan ilham alıp dizi çekerdim :) ne reyting yapar sırnaşık şey

bu arada tiryak topiğimize hoşşşgelmişşş a.s.

teşekkür ederimmm
bi gebelik testi delisi daha katıldı aranıza kaydirigubbakcemile2

bu arada iş yerinden evrak yenilemesi istiyolar sağlık raporu da var içinde ciğer filmi çekilmem lazım yarın napcam ben :uhm:

teşekkür ederimmm
bi gebelik testi delisi daha katıldı aranıza kaydirigubbakcemile2

bu arada iş yerinden evrak yenilemesi istiyolar sağlık raporu da var içinde ciğer filmi çekilmem lazım yarın napcam ben :uhm:

nasıl napçan kızzzz gitçen hastaneye danışmaya sorcan sonra onlarr sana buraya git bunu yap dicek bitçekkkkkkaydirigubbakcemile3

ay tuğçe alemsin valla sanırım tiryakcım radyasyon için öle sölemiş bebiş istiyoya haniiii sırnaşık şey

X