Gebelik testi kullananlar buraya

iyi geceler kızlar bişey sorcam size benim adetime daha 6gün var evde idrar testi yaptım 15 20 dakika sonra silik ikinci çizgide çıktı ama testin üzerinde 5dakika bekleyin yazıyorki benim ikinci çizgi 15 20 dakika sonra çıktı acaba hamilemiyim hiç böyle bişey yaşayan oldumu aranızda

mrb ya daha erken değilmi idrar testi için benim bildiğim o test adetinden en fazla 4 gün gecmesi gerekir ama senin 6 günün var :Saruboceq:

mrb ya daha erken değilmi idrar testi için benim bildiğim o test adetinden en fazla 4 gün gecmesi gerekir ama senin 6 günün var :Saruboceq:

canım ben geçen hamileliğimdede 4gün önce yapmıştım ve çıkmıştı 5dakika sonra çift çizgi ama bu sefer daha geç çıktı o kafamı karıştırdı

canım ben geçen hamileliğimdede 4gün önce yapmıştım ve çıkmıştı 5dakika sonra çift çizgi ama bu sefer daha geç çıktı o kafamı karıştırdı

canım olabilir belkide doğrudur hamilesindir o zaman doğrudur. olmadığı zaman 20 dk değil hiç cıkmıyor ben inanıyorum eyer 2 cizgi cıktıysa vardır emin olmak icin bugün kan tahlili yaptırmanı tavsiye ederim alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

canııımmm inşallah hamişsindir hadi bakem yarın büyük gün hem senin hem benim için gerçi benim umudum yok ama tedaviye başlıcaz zaten bu böle olmıcak bakaalım hayırlısı

merhaba
dünden beri bu topiği baştan sona okuyorum, kendimi dizi izler gibi issediyorum walla kime nolmuş çok heycanlı gidiyo :)
benimde yardıma ihtiyacım var adetime 4 gün var dün test yaptım çok silik ikinci çizgi çıktı sahurda bi tane daha yaptım ilk önce yok zannettim uyku sersemi göremedim galiba sonra baktım silik çizgi ondada var işe gelirken eczaneden ki tane daha aldım onlarda hiç bi şi çıkmadı :bbo: şimdi hamile miyim değilmiyim ben??
geçen yıl bu zamanlar bi kere kimyasal oldum, haziranın 24 ündede 5 haftalık düşük yaptım 1,5 yıldır istiyoruz ama kısmet olmadı.
bana da yardım edin nolur???

canım benım basımdan hıc gecmedı ama en etkılı cozum kan vermek benımde yarın gunum bır kac nelırtım varo yzuden de bu sabah saglık ocagında kan verdım yarın alıcam sonuclarımı ve kesın olucak olemı bolemı demıycemm en azından sanada tavsıyem yakınında varsa bır yer muhakak kan ver:1hug:

ya ben düşük yaptığım zamanda erken farketmiştim hemen doktora gittim erken olduğu için bebeği göremedi kan tahlilindede değerler düşüktü ama 3,5 haftalık hamileydim fark ettiğimde doktor değerler çok düşük dış gebelik olabilir die ilk günden moralimi çok bozdu.. iki günde bir kan tahlili verdi değerleri takip etmek için şimdi kan tahlili yaptırsam yine erken olduğu için değeler düşük çıkcak yine tedirgin olcam o yüzden biraz daha geçsin die bekliyorum..
inş vardır bebiş

peki tuğçecim hani şu eczaneden aldığımız testler ne kadar güvenilir?2 defa yaptım bi sey cıkmadı.

canım idrar testi çokta güvenilir değil hile benim arkadaşım 6 haftalıkken idrar testi yaptı onu bile göstermedi düşün yani artık gerisini.En garantisi adet geçtikten sonra bakılan kanda bhcg...opuyorumnanaktan

canım 15 dk dan sonra oluşan çizgileri dikkate almayın benimde geçen ay başıma gelmişti hatta ben testi yaptım bkmayı unuttum baktığımda çiftti ama sonrakinde yoktu.Hem 6 gün kala idrarda çıkmaz ki.İdrarda bakmak istiyorsan en az adet gününe kadar beklemelisinopuyorumnanaktan

canııımmm inşallah hamişsindir hadi bakem yarın büyük gün hem senin hem benim için gerçi benim umudum yok ama tedaviye başlıcaz zaten bu böle olmıcak bakaalım hayırlısı

klava: kuzzzzum kızıyorum ama dur ya belki bebiş var niye öyle diyosun hemen 9 ay üstüne gören varmış yaaaa opuyorumnanaktan

canım ben kan testi yaptırmanı tavsiye ederim çünkü idrar testleri güvenilir değillllllllllll.İdrar testinde kesin doğru sonucu alabilmek için adet günün geçmesi gerekiir.Ama birde hassas testler var eğer onlardan yaparsan o bir hafta önce göstermeye başlıyormuş...opuyorumnanaktan

klava: kuzzzzum kızıyorum ama dur ya belki bebiş var niye öyle diyosun hemen 9 ay üstüne gören varmış yaaaa opuyorumnanaktan

tamam canım kızmaaaaaa :kedi: yarın saat 10 da randevum var ... biliyo musunnnnn ummahan hamileeee :)) çok heycanlı di mi

Son düzenleme:
tuğçe eski sayfaları okumaya devam ediyorum ben hala 227 deyim senin için ameliyat falan demiş doktorlar ileriki sayfalara kadar merak içinde kalmıyım sonuç ne oldu yazarmısın burdan?:uhm:

slm canım bende gecen ay 29 hastaladım 5gun suruyo sonra calısmalar son gaz devam ve adetımen 2gun gecmıstıkı bugun sabah test yaptım sonra aradan bıraz zaman gectı hastalmısım hıc belırtı olmadı bu ay ama bu aydan once hep sancılarım 1hafta oncesınden baslardı yoktu hamılelık belırtılerı vardı bulantı kasılma bas donmesı tansıyon dusmesı ama hayallerımız bu ay bıttı artık bıdahakı aya!ve daha ılk denememızdı.1senelık evlıyız ben dusunmuyodum kustu heralde:umursamaz:

tamam canım kızmaaaaaa :kedi: yarın saat 10 da randevum var ... biliyo musunnnnn ummahan hamileeee :)) çok heycanlı di mi

ayyyyyyy ne güzel canım ya İnşallah bizede nasip eder Allahım.Yaaa benim randevum 15:30 da sen benden önce öğrencen olmazzzzzzz:dilcikar:

tuğçe eski sayfaları okumaya devam ediyorum ben hala 227 deyim senin için ameliyat falan demiş doktorlar ileriki sayfalara kadar merak içinde kalmıyım sonuç ne oldu yazarmısın burdan?:uhm:

canım kitlem iyi huylu çıktı aldırmam gerekiyo aslında ama sallıyorum bakalım hem doktor araştırıyorum.Kız okunurmu onca şey sorsan özetlerdik hepsini biz sanakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…