Arkadaşlar hamilelik testinde idrar mı daha iyi sonuç verir yoksa kan mı?eğer kan testi vereceksek ac mı olmak zorundayız?
iyi geceler kızlar bişey sorcam size benim adetime daha 6gün var evde idrar testi yaptım 15 20 dakika sonra silik ikinci çizgide çıktı ama testin üzerinde 5dakika bekleyin yazıyorki benim ikinci çizgi 15 20 dakika sonra çıktı acaba hamilemiyim hiç böyle bişey yaşayan oldumu aranızda
mrb ya daha erken değilmi idrar testi için benim bildiğim o test adetinden en fazla 4 gün gecmesi gerekir ama senin 6 günün var :Saruboceq:
canım ben geçen hamileliğimdede 4gün önce yapmıştım ve çıkmıştı 5dakika sonra çift çizgi ama bu sefer daha geç çıktı o kafamı karıştırdı
kızlarrrrr perşembe günü doktora gidiyorum adetime 2 gün kalıyor dua edin nolurrrrrrr şimdiden heyecan bastı beni bu sefer umutsuzum ama hamiş çıkmak istiyorummm bu sefer ağlayarak çıkmak istemiyorum o hastaneden inşallah bu mübarek ayda bu mübarek günlerde Allahım duyar sesimizi,inşallah boş çevirmez dualarımızı:Saruboceq:
merhaba
dünden beri bu topiği baştan sona okuyorum, kendimi dizi izler gibi issediyorum walla kime nolmuş çok heycanlı gidiyo :)
benimde yardıma ihtiyacım var adetime 4 gün var dün test yaptım çok silik ikinci çizgi çıktı sahurda bi tane daha yaptım ilk önce yok zannettim uyku sersemi göremedim galiba sonra baktım silik çizgi ondada var işe gelirken eczaneden ki tane daha aldım onlarda hiç bi şi çıkmadı :bbo: şimdi hamile miyim değilmiyim ben??
geçen yıl bu zamanlar bi kere kimyasal oldum, haziranın 24 ündede 5 haftalık düşük yaptım 1,5 yıldır istiyoruz ama kısmet olmadı.
bana da yardım edin nolur???
peki tuğçecim hani şu eczaneden aldığımız testler ne kadar güvenilir?2 defa yaptım bi sey cıkmadı.
iyi geceler kızlar bişey sorcam size benim adetime daha 6gün var evde idrar testi yaptım 15 20 dakika sonra silik ikinci çizgide çıktı ama testin üzerinde 5dakika bekleyin yazıyorki benim ikinci çizgi 15 20 dakika sonra çıktı acaba hamilemiyim hiç böyle bişey yaşayan oldumu aranızda
canııımmm inşallah hamişsindir hadi bakem yarın büyük gün hem senin hem benim için gerçi benim umudum yok ama tedaviye başlıcaz zaten bu böle olmıcak bakaalım hayırlısı
merhaba
dünden beri bu topiği baştan sona okuyorum, kendimi dizi izler gibi issediyorum walla kime nolmuş çok heycanlı gidiyo :)
benimde yardıma ihtiyacım var adetime 4 gün var dün test yaptım çok silik ikinci çizgi çıktı sahurda bi tane daha yaptım ilk önce yok zannettim uyku sersemi göremedim galiba sonra baktım silik çizgi ondada var işe gelirken eczaneden ki tane daha aldım onlarda hiç bi şi çıkmadı :bbo: şimdi hamile miyim değilmiyim ben??
geçen yıl bu zamanlar bi kere kimyasal oldum, haziranın 24 ündede 5 haftalık düşük yaptım 1,5 yıldır istiyoruz ama kısmet olmadı.
bana da yardım edin nolur???
klava: kuzzzzum kızıyorum ama dur ya belki bebiş var niye öyle diyosun hemen 9 ay üstüne gören varmış yaaaa opuyorumnanaktan
slm kızlar adet oldum bıttı adet olmadan once hamıs sanıyordum ama degılmısım ben belkı bır umut adetım bıtınce gec donlenme fılan olmustur dıye bugun test yaptım sonuc gene negatıf calısmalara son gaz devammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tamam canım kızmaaaaaa :kedi: yarın saat 10 da randevum var ... biliyo musunnnnn ummahan hamileeee :)) çok heycanlı di mi
tuğçe eski sayfaları okumaya devam ediyorum ben hala 227 deyim senin için ameliyat falan demiş doktorlar ileriki sayfalara kadar merak içinde kalmıyım sonuç ne oldu yazarmısın burdan?:uhm: