Gebelik testi kullananlar buraya

slm kızlar adet oldum bıttı adet olmadan once hamıs sanıyordum ama degılmısım ben belkı bır umut adetım bıtınce gec donlenme fılan olmustur dıye bugun test yaptım sonuc gene negatıf calısmalara son gaz devammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

devam tabi canım istediğimizi alana kadar durmak yokkaydirigubbakcemile3

oky tuğçecim.şimdi kociş çağrıo beni.yine görüşmek üzere canım ben kkye çok giriom konuşuruz yine.opuyorumnanaktan

tamam tatlım.zaten hemişlikten gelio uykum normalde bu saatte hayatta uyuyamazdım ama şimdi çok uykucu oldum canım.hadi bakalım sana iyi beklemeler canım:)))) opuyorumnanaktan

Demı valla bence benım dusuk var hazıranda dusuk yaptım o zaman cok calısmıstık ama ben unuttum gıttı adetım bıle unutmustum bu ıslerı cok kafaya takınca olmuo

Demı valla bence benım dusuk var hazıranda dusuk yaptım o zaman cok calısmıstık ama ben unuttum gıttı adetım bıle unutmustum bu ıslerı cok kafaya takınca olmuo

geçmiş olsun canım ama takmadanda olmuyo işte gördüğün gibi iki lafımızdan biri hamiş biri bebişkaydirigubbakcemile3

valla banada ole dıolar ama olmuo gercekden helekı arkadaslarımı goruyorum bebeklerı olmus ınsan ıyıce dellenıo

Selam canlarim.. Ramazandan dolayi artik fazla giremiyecegim.. Haftasonlari davetlerle gececek, hafta ici isten gelip hemen iftar yemegi hazirlamam gerekiyor yani zamanim dolu dolu gececek.. Ama ben yinede yazanlari okurum sizler gelismelerinizi mutlaka yazin hepinizi öptüm opuyorumnanaktan

slm kızlar,nasıl geçıyor ramazan,ben bu aralar,foruma girmeye pek fırsat bulamıyorum...ama ara sıra girip yazışırız...
laubalicim sen nasılsın
tugçecim senide sormalı,adetin geldim mı?

slm kızlar,nasıl geçıyor ramazan,ben bu aralar,foruma girmeye pek fırsat bulamıyorum...ama ara sıra girip yazışırız...
laubalicim sen nasılsın
tugçecim senide sormalı,adetin geldim mı?

canım benim iyiyim bi haftam kaldı bakalım beklemedeyiz artık sen ne yaptın geldimi??opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…