Gebelik testi kullananlar buraya

yok,hesaplara göre yarın adet olmam lazım,1 haftadır akıntım başladı,bende hiç olmazdı,anlamadım gitti ya

belki bu akıntı iyiye işarettir canım belkide günün geçmediği için çıkmamıştır dahakaydirigubbakcemile5

yok cnm,ben onceden de günüm geçmeden yapıyordum,silik de olsa çikıyordu...o şans nerdeee bizde,boyle bir sürpriz bebek olsun mafoldumben

canım benim bilemezsin ki bak milletin 20 gün sonra çıkıyo belki bu sefer sürprizzzzzzz diye çıkıverir bebiş:lepi:

şu an o kadar heyecanlıyım ki ölücem yani. bir saat sonra hamilelik sonucumu alıcam. adetim geceli 4 gün oluyor. dün 30 tl bayılıp predictor aldım :) bu ay ucuzlarından almıyımdedim. ikinci cizgi cıktı predictorde. ama biraz acık renk çıktı. ben 4senedir cocuk için ugrasıyorum. ne bunalımlar yıkımlar yasadım. son 5 aydır ilk kez adetim düzene girdi 27 günde bir oldu. ve ilk kez normal bir adet gecikmesi yasıyorum. o kadar korkuyorum ki tekraryıkılmaktan 4 sene yıkımdan sonra pozitif olursa sevinçten ölürüm herhalde. kusura bakmayın böyle herseyi anlatıyorum ama ne yapacagımı bilemez durumdayım. kan testi için doktora gittim ve eve yeni geldim. 1 saat sonra tlf edip öğrenicem.offfffffff ömrümün en zor 1 saati. sonunda ya yine gözyası var yada büyük bir şok. allah olmayan herkese versin. cok zor!

allahım yardım etsin bende beklemedeyim int.hesaplayıcısına göre pazar günüydü ama bana göre dün yada bugün hala da olmadım hep bekledimden erken gelirdi bu ay hala olmadım bel ağrısı beni öldürecek sürekli adetim gelmiş gibi karın ağrıları sürekli oldum diyorum bakıyorum yok yarın sabah test yapim diyorum inş hamileyimdir.........

Selam kızlar. bugün 5. gün hala tık yok. Adet günümden 2-3 gün önce adet belirtilerim vardı olmadım ve açıkcası şaşırdımda. Normalde düzeliydi. Mide bulantılarım var yemek yemekte zorlanıyorum. Dün fortel aldım yaptım negatif çıktı.Şu anda sadece göğüslerime hafif bastırınca biraz ağrı var. Sol bacağımın baldırında oldukça büyük dalgalı bir şekilde morluk gibi birşey var. Dün testide yaptıktan sonra negatif çıkınca çok aklıma takıldı. Perşembe gününe kadar bekleyeceğim. O güne kadar regl olmazsam kan testine gideceğim. O da negatif çıkarsa artık neler olur bilemiyorum.

hadi inşallah canım. yaz muhakkak.

canım inşallah hamilesindir....yani bence hamilesin ve hala şoktasın ondan giremedin nete:lepi:

leftere cnm,ne yaptın sonuçları aldın mı?meraktan çatladık,hadi inşallah pozitif zemuszemus

inşallah cnm,güzel haberlerle gelirsın :Saruboceq:

kızlarrrrr perşembe günü doktora gidiyorum adetime 2 gün kalıyor dua edin nolurrrrrrr şimdiden heyecan bastı beni bu sefer umutsuzum ama hamiş çıkmak istiyorummm bu sefer ağlayarak çıkmak istemiyorum o hastaneden inşallah bu mübarek ayda bu mübarek günlerde Allahım duyar sesimizi,inşallah boş çevirmez dualarımızı:Saruboceq:

Arkadaşlar hamilelik testinde idrar mı daha iyi sonuç verir yoksa kan mı?eğer kan testi vereceksek ac mı olmak zorundayız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…