- 13 Ağustos 2009
- 4.214
- 0
Evet adetim c.tesi günü bitti canim
canım belkide belirtilerin yumurtlama belirtisidir. hamilelik belirtilerinin bu kadar çabuk çıkacağını düşünmüyorum. hele teste hiç kalkışma daha çok erken. bence sen çalışmalara devam et sırnaşık şey ayıp ama söylemem lazım iki günde bir ve adetin gelene kadar çalışmalısın erken yumurtlaya bilirsin geç yumurtlayabilirsin günleri kaçırmamak lazım. ama belirtilerin yumurtlama belirtisi gibi bu günleri iyi değerlendir
sagol canim ama problem benim aslinda henüz hamile kalmak istemeyisimmafoldumben
sanada selam canım:dilcikar:
tugceeeeecim test yapmadım henüz çünkü bugün adet günüm... yaaaaaa kahverengi akıntım başladı moralim çookkk bozuk ağlamamak için kendimi zor tutuyorum sanırım artık oruç da değilim mafoldumben gerisi gelicek biliyorumm ...
tugceeeeecim inşallah sen hamişsindir..
sana da selam tatlım, farketmemişimdir online olduunu, afedersiiiinn
:teselli:
tugceeeeecim test yapmadım henüz çünkü bugün adet günüm... yaaaaaa kahverengi akıntım başladı moralim çookkk bozuk ağlamamak için kendimi zor tutuyorum sanırım artık oruç da değilim mafoldumben gerisi gelicek biliyorumm ...
tugceeeeecim inşallah sen hamişsindir..
canım dur yaaaa belki gelmez devamııı:teselli: hem bisürü insan üstüne görüyo gelse bile bu olmadığı anlamına gelmezki dimi canımmmmmopuyorumnanaktan
yok tatlım umudum artık geldi kırmızılar... her ay ilk kahverengi geldiğinde acaba üstüne mi görüyorum :tomato: diyorum ama öğrendim artık öle olmuyooo...
moralim yerlerde kocişi de üzdüm akşam akşam tutamadım kendimi bi kaç ayda bir böle dağılıyorum adet gününde...
gelmez inşallah çalışmaya devam canım hem dua da etmek gerek bu mübarek ayda Allahım yüzünü güldürsünnn inşallahhhh