Gebelik testi kullananlar buraya

inşallah canım innnşşaalllahh. tedavisiz olsun çok istedim ama sanırım bi problem var...

öyle deme canım benim bi sorun olmadığına sen inan önce.Bide mutlaka iyi bir doktor bul boş yere üzülmeyin benim ayımların 8 yıl çocuğu olmadı ama hastane hastane doktor doktor gezdiler.Yok tüp bebek yok aşılama olmadı işte.Sonra doktor gibi bi doktor bulduk ve bi ameliyat etti 11 sene içinde hamile kalacaksın dedi ve kaldı.Yani doktorlarada güven yok.ama ben inanıyorum ki bi sorun yok sadece senin bebiş biraz nazlı olacak sankim:lepi:

ayy ben onu bile geçirmedim tutmuyo hiç nedense (

öyle olmasındansa böye olması daha iyi canım benim en azından var diye sevinirken hevesin kursağıda kalmıyo doktora gidiyosun hamilesin diyo 2 gün sonra gidiyosun değilsin diyo inanki o daha yıkıcı oluyo

sağol tuğçeim şimdilik iyi geçio canım. 7 haftalık olduk.önümüzdeki hafta kısmetse kalp atışlarını duymaya gitces rabbim izin verir işallah.bu ramazan mübarek günlerde hep dua ediom canım allahım benim bebişime sağlık versin.ewlat isteyen herkeside anne yapsın işallah rabbim diye dualarım.

sağol pretty cim iyiyim bende iyiki var zaten kk canım dertleşmek için çok iyi ve güvenilir bi yer

canım benim ya nasıl muhteşem bi duygu olur düşünsene ya canında bi can var ve o minicik kalp atıyo.Allahım inşallah b:Saruboceq:izede nasip eder

öle valla canım yoksa çok zorrrr olur bizim için hayat...
bebiş hayırlı olsun canım Allahım kucağında görmeyi de nasip etsin inşallah

işallah tuğçecim rabbim elbet sizede nasip eder canım ama zamanını biz bilemiyoruz.dualarım hep sizinle canım.işallah bigün burdan hamile haberlerinizi duyucaz canım.ben inanıyorum.

işallah tuğçecim rabbim elbet sizede nasip eder canım ama zamanını biz bilemiyoruz.dualarım hep sizinle canım.işallah bigün burdan hamile haberlerinizi duyucaz canım.ben inanıyorum.

ayyyyyyy canım benim ya bal damlıyo ağzından inşallah sende bursalıymışsın yeni farkettim:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…