Eee yolumuz gözlerde kalmisti ramazanla birlikte hosgeldinnnnn canimmmm opuyorumnanaktan adetin ne zaman gelecek senin=?
Allahım nnooluurr :Saruboceq:şu mübarek ramazan ayında Prettycik aadet olmasın , haaamiş olsun :Saruboceq:
Agrilari takma canim, eger hamileysen adet periyodundan gectigin icin sancilaniyorsundur. Rabbim dualarimizi duysun insallah hamilesindir.
canım çok teşekkür ederim moral için inşallah hamişimdir...
hesaplara göre bu ayın 24nde olmam lazım,sabah test yaptım ama negatif
sağol tugceeeeecim innnnnşallllllahh bebiştendir...tatlım korkma hemen laubaliciğim doğru söylemiş o adet belirtisi sandığın belirtiler bebiş belirtisidir innnnnşallah:lepi:delikafadulden
sağol tugceeeeecim innnnnşallllllahh bebiştendir...
kizlarr yardim edin ya karnim agriyo yani sanki durmadan 10larca igne batiriyorlarmis gibi sanki gaz var ama bisi yok kabiz giyim migdemde cok az bulanmaya basladi
ama korkuyorum bi yandanda istiyorum ama daha yeni adetim bitti
Hayir yani zaten bebek düsünmüyordum henüz ama hamile kalabilecegim durumda oldu. ve dedigim belirtiler daha cok yeni bir iki gün oldu ama agrim bugün sabahdan beri cok siddetli oluyor bir anda
ebrulicim selam canım...
daha 3 gün var ya gününe , test göstermemiş olablr, belirtiler var mı peki?
evet bencede yapim yerimseniben
kizlarr yardim edin ya karnim agriyo yani sanki durmadan 10larca igne batiriyorlarmis gibi sanki gaz var ama bisi yok kabiz giyim migdemde cok az bulanmaya basladi
ama korkuyorum bi yandanda istiyorum ama daha yeni adetim bitti
e bencede yap yani artık canım biz 10 gün önceden test yapmaya başlarız seninde günün geçmiş bi hafta yapmıyosun ayıp yanikaydirigubbakcemile3 yapınca haber canımopuyorumnanaktan