selam kızlar benim bu ay diğer aylardan değişik beliritiler var ama... mesela göğüslerim geçen adetimden sonra tamamen inmedi ve tam yumurtlama günlerinde uçları fecii sızladı sonra sızlama geçti ama hala uçlar acıyo ve göğüslerim dolgun ayrıca dün sabah minicik bir pıhtı şeklinde kan geldi normalde adetim kahverengi başlar ve zor sökülür bu sefer hiç bi belirti olmadı adetim başladı zannettim ama sonra da gün içinde koyu krem rengi ama az akıntım oldu adetim gelmedi ... bu gün adet günüm bakalım başka hamişlik belirtisi olcak mı eğer olursa test yapıcam ama olmazsa bi kaç gün daha beklemeyi düşünüyorum kızlarrrr ayrıca dün ilk adet günüm gibi başım çok ağrıdı...hihoyyyt
senin daha baya varmış canım peki bu kadar erken kasık ağrısı başlıyo mu sende daha 10 gün var , hadi hayırlısı tugceeecimm
hımm o da mümkün benim bi arkadaşım da denizde üşütmüş sanırım enfeksiyon da kapmış çok sancılanıyodu doktor bissürü ilaç vermiş çamaşırlarını ütüle giy filan demiş... kadın olmak zor zanaat...
slm canlarım nasılsınız,bir gelişme yokmu,bebiş falan
pretty ve tugce insallah hamilesinizdir :dance:
mübarek ramazan ayindada hamis haberleri iyi gider :icecream: allahim dualarinizi ve isteklerinizi kabul etsin insssssallllaahhh
pretty ve tugce insallah hamilesinizdir :dance:
mübarek ramazan ayindada hamis haberleri iyi gider :icecream: allahim dualarinizi ve isteklerinizi kabul etsin insssssallllaahhh
sağol canım inşallah Rabbim bu en hayırlı ayda hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin...
Canım yazdıklarını okudum çok geçmiş olsun gerçekten büyük imtihanlardan geçiyosun sanırım Rabbim seni sınıyor ... internette bi video izlemiştim çok etkilenmiştim sana ondan bahsetmek istedim...
Kanser hastası bi üniversite hocasının öğrencilere verdiği son dersmiş. 2 ay sonra da ölmüş, belki görmüşsündür facebookta dolaşıyo... adam hayatta önüne çıkan engellerden ve yine kendi hayatındaki neticelerinden bahsediyor... diyor ki bir şeyi çok istiyorsanız ama gerçekten çok istiyorsanız karşınıza çıkan engeller sizin ne kadar kararlı olduğunuzu sınamak içindir aslında... sizin engel gibi gördüğünüz şeyler de hedefinize ulaşmak için atmanız gereken adımlardır...
Sen canım inşallah bu imtihanı kazanacak yılmayıp kararlı olduğunu göstereceksin ve inşallah Rabbim sana ve eşine cennetteki meleğinizi gönderecek...
tüp bebek tedavisine başlayacakmışsınız eylülde inşallah Rabbim mucizeni gönderir canım...
Hayırlı ramazanlar...
ya kızlar bende adet belirtileri başladı hem de ramazanın ilk günü :çok üzgünüm: sanırım adet olucam , dua edin olmayım mafoldumben