Gebelik testi kullananlar buraya

hadi hayırlısı diyelim dimi ama canımmmm:) pıhtı olayına çok sevindim ya inşallah gelmez canım sen bari hamiş kal bu ay yaaaaaaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:CüvCüv:

ay inşallah tugceeecim :)) bekliyorum bakalım daha bi gelişme yok.. sen de bekliyodun daha gelmedi d mi seninkiler de ???

canım 31 ağustos günüm bakalım beklemedeyim şimdi ama kasık ağrısı dışında bi belirtim yok bakalım:1no2:

senin daha baya varmış canım peki bu kadar erken kasık ağrısı başlıyo mu sende daha 10 gün var , hadi hayırlısı tugceeecimm

senin daha baya varmış canım peki bu kadar erken kasık ağrısı başlıyo mu sende daha 10 gün var , hadi hayırlısı tugceeecimm

bilmiyorum canım ya bikaç gündür sancı giriyo enfeksiyon kapmışta olabilirim denizden falan haftaya rendevum var bakalım ne var ne yok öğrenicez artık:lepi:

hımm o da mümkün benim bi arkadaşım da denizde üşütmüş sanırım enfeksiyon da kapmış çok sancılanıyodu doktor bissürü ilaç vermiş çamaşırlarını ütüle giy filan demiş... kadın olmak zor zanaat...

evet canım öyle walla neyse öğrenicez artık inşallah yoktur öyle bişey

ama o çok soğuk suda yüzmüş zaten o zaman çok üşümüş biliyo yani neden olduğunu inşallah senin ki bebektendir :))

pretty ve tugce insallah hamilesinizdir :dance:

mübarek ramazan ayindada hamis haberleri iyi gider :icecream: allahim dualarinizi ve isteklerinizi kabul etsin insssssallllaahhh

mübarek ramazan ayindada hamis haberleri iyi gider :icecream: allahim dualarinizi ve isteklerinizi kabul etsin insssssallllaahhh

balım benim dualarımız yanlız kendimiz için değil ki hepimiz(yani benimkiler) için kabul olursa da hepimiz hamiş oluruzzzzzzzzzzz ne güsellllll:lepi:

sağol canım inşallah Rabbim bu en hayırlı ayda hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin...
Canım yazdıklarını okudum çok geçmiş olsun gerçekten büyük imtihanlardan geçiyosun sanırım Rabbim seni sınıyor ... internette bi video izlemiştim çok etkilenmiştim sana ondan bahsetmek istedim...
Kanser hastası bi üniversite hocasının öğrencilere verdiği son dersmiş. 2 ay sonra da ölmüş, belki görmüşsündür facebookta dolaşıyo... adam hayatta önüne çıkan engellerden ve yine kendi hayatındaki neticelerinden bahsediyor... diyor ki bir şeyi çok istiyorsanız ama gerçekten çok istiyorsanız karşınıza çıkan engeller sizin ne kadar kararlı olduğunuzu sınamak içindir aslında... sizin engel gibi gördüğünüz şeyler de hedefinize ulaşmak için atmanız gereken adımlardır...
Sen canım inşallah bu imtihanı kazanacak yılmayıp kararlı olduğunu göstereceksin ve inşallah Rabbim sana ve eşine cennetteki meleğinizi gönderecek...
tüp bebek tedavisine başlayacakmışsınız eylülde inşallah Rabbim mucizeni gönderir canım...
Hayırlı ramazanlar...

selam kızlar herkese hayırlı ramazanlar diliyorum...bide benide listeye alırmısınız 23-25 arası gerçi dün test yaptım negatif çıktı senağlama ama umut etmek istiyorum pek belirti de yok karın ağrısı var sanki heran olacakmışım gibi bide önceki aylar 'zannedersem' olmayan bel ağrısı....allahım inşallah isteyen herkesin gönlüne göre versin hayırlısıyla.......

ya kızlar bende adet belirtileri başladı hem de ramazanın ilk günü :çok üzgünüm: sanırım adet olucam , dua edin olmayım mafoldumben

Allahım nnooluurr :Saruboceq:şu mübarek ramazan ayında Prettycik aadet olmasın , haaamiş olsun :Saruboceq:

hayırlı ramazanlar kısslaaarrr...
Çok mutluyum, bugün oruçluyum...
Bebek olsaydı tutamıcaktım, ama o zaman da ayrı mutlu olacaktım...
Ne olursa olsun herşeyin tadı ayrı...
Allah belki 2 mutluluğu ard arda yaşatır hepimize, önce oruç soora bebiiiişşş

sositosositokaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan

Evet canim bu video´ya bakmistim, ama yinede yazdigin iyi oldu hafizami tazeledin :teselli:
ônceleri Allahtan beni düsünüp bana bu imtihani verdigin icin sükrediyordum cünkü rabbim sevdigi kulunu sinarmis, ama dualarimda artik rabbimden sirtimdaki bu agir yükü kaldirmasini istiyorum. Derken kistler geri geliyor ve bir imtihan daha. Insalah bu son olur ve o ölen adamin dedigi cok istedigim icin belki rabbim önüme gecmem icin son bir engel daha koymustur. Hayirlisi olsun.

ya kızlar bende adet belirtileri başladı hem de ramazanın ilk günü :çok üzgünüm: sanırım adet olucam , dua edin olmayım mafoldumben

Agrilari takma canim, eger hamileysen adet periyodundan gectigin icin sancilaniyorsundur. Rabbim dualarimizi duysun insallah hamilesindir.

Herkese hayirli bayramlar a.s a.s a.s a.s a.s a.s a.s

Günler uzun artik, ama allahim bununda sabrini verecek sonucta nefisimizle savasmakta cok güzel yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…