Gebelik testi kullananlar buraya

ama bu akşam garip şeyler hissediyorum ben sanki kasığımdaki kemikler sızladı ya bu ay ilk kezde göğsüme sancı girdi ama dediğim gibi kapılmakta istemiyorum Allah sonumuzu hayır etsinyerimseniben

innnnnnnnşallah canım içinde bebiş geçen bi cümle görünce ağzım kulaklarıma varıyor çok komik durumdayım yaaakaydirigubbakcemile3

ama canım sen daha 20 cikmişsin çok bekletmez inşallah seni meleğin.. az önce laubalinin yaptığı anketi doldurdum da orda gördüm canımmm...

bizimde aramızda 10 yaş var eşimle ben de 6 ayda bir 1 yaş büyüyorum kaydirigubbakcemile3 bölece aramızdaki fark kapanacak yakında lülülülülülü

canım sizde 1 yıldır istiyomuşsunuz ya bi doktora falan giittin mi hiç?

doktor araştırıyorum izmirde şöle güler yüzlü her sıkıntımı anlatayım cevaplarımı alabileyim...
daha öne 2 defa hormon tahlili yaptırdım bi sorun yok eşimde bu ay verdi spermiogram ramazandan sonraki ay inşallah doktora karar verip tedaviye başlıcaz... Allah hepimizin yardımcısı olsunnn

amin canım benim inşallah bi sorun çıkmaz.Bende 6 ay oldu korunmayı bırakalı ama düzensizlikten yumurtladığım günü bulduramıyoskaydirigubbakcemile3 ya tutarsa anlayacağınkaydirigubbakcemile3

evet canım ama 2 yıldır falan kullanıyodum bide kist vardı eskiden o gitti sonra düzenleyici olarak devam etmiştim.Onun için olmazsa diye çok korkuyorummafoldumben

ben de yaklaşık bir yıl kullandım vücudum bu tür haplara karşı çok hassas.. geçen mayısta bıraktım eylülde düzene girdi... hep 20- 15 günlük gecikmeler yaşadım çocuk da pek istemiyodum o zamanlar adetim düzene girsin istiyodum işte 1 yıldır düzenli ama tık yokkkk

hapı bırakınca herkes düzensizlik yaşıyormuş zaten canım ama bıraktığı gibi hamile kana bir sürüde insan var nasıl tutturuyorlar bi kerede hayret doğrusukafamçokkarıştı

olur canım merak etme hayırlı zamanı bekliyor demekki bebiş inşallah o hayırlı zaman önümüzdeki aydır :Saruboceq:

benim arkadaşım da bıraktığı ay hamile kalmış bünyeden bünyeye farklılık gösteriyo işteeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…