ama canım sen daha 20 cikmişsin çok bekletmez inşallah seni meleğin.. az önce laubalinin yaptığı anketi doldurdum da orda gördüm canımmm...
böle yazacağından adım gibi emindim evet büyümüşünnn :))
canım sizde 1 yıldır istiyomuşsunuz ya bi doktora falan giittin mi hiç?
doktor araştırıyorum izmirde şöle güler yüzlü her sıkıntımı anlatayım cevaplarımı alabileyim...
daha öne 2 defa hormon tahlili yaptırdım bi sorun yok eşimde bu ay verdi spermiogram ramazandan sonraki ay inşallah doktora karar verip tedaviye başlıcaz... Allah hepimizin yardımcısı olsunnn
ben de yaklaşık bir yıl kullandım vücudum bu tür haplara karşı çok hassas.. geçen mayısta bıraktım eylülde düzene girdi... hep 20- 15 günlük gecikmeler yaşadım çocuk da pek istemiyodum o zamanlar adetim düzene girsin istiyodum işte 1 yıldır düzenli ama tık yokkkk
ben de yaklaşık bir yıl kullandım vücudum bu tür haplara karşı çok hassas.. geçen mayısta bıraktım eylülde düzene girdi... hep 20- 15 günlük gecikmeler yaşadım çocuk da pek istemiyodum o zamanlar adetim düzene girsin istiyodum işte 1 yıldır düzenli ama tık yokkkk
benim arkadaşım da bıraktığı ay hamile kalmış bünyeden bünyeye farklılık gösteriyo işteeee
olur canım merak etme hayırlı zamanı bekliyor demekki bebiş inşallah o hayırlı zaman önümüzdeki aydır :Saruboceq: