Gebelik testi kullananlar buraya

kaydirigubbakcemile3
yok anliyamaz imkani yok daha neki eger varsa bebek.. Ne ilaci verdi?

enfeksıyon ılacı atıbıyotık fılan 3 tane ılac verdı.korunmadıgımıda soyledım ama hamılelıkten supelenıyorum demedım tabı utandım yanı dusuk yapmıs bıde hamılemıyım dıye soruyo demesın dedım kaydirigubbakcemile3

enfeksiyon varsa hamilelik oldugu taktirde illa yine kullanmalisin o ilaclari yoksa gebelikte tehlikeye girer gibi geliyor sonucta enfeksiyon bebege bulasa bilir. Eger suan bir sikayet veya aci hissetmiyorsan bence bir kac gün bekle. Adet olursan ilaca basla, bebek varsa tekrar doktorunla konus.

bugün adet günümdü..olmadım..belirtide yok..ama bebişte yok:gitme:
test yaptım negatif çıktı:gitme:

bir kac gün daha bekle canim. Rabbim nasip gördüyse mutlaka vardir.. Adet olmazsan testi tekrarla.. Belirtiyede takinma, arkadasimiz biri 3´lere hamile hic bir belirtisi yok suan 5+3 haftalik.. Düsün 3 kese oldugu halde kendini hala normal hissediyor yerimseniben

:emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:
TOPIGIMIZIN HAMISLERI

15978.jpg

:nazar: Bozkurt15 :nazar:
:nazar: Fatima_38 :nazar:
:nazar: Figen_Figen :nazar:
:nazar: _Nur_ :nazar:

dua.jpg

UMUDUNU TEMMUZ AYINA TASIYANLAR
Tugceee_____ 18 temmuz test negatif--->beklemede :Saruboceq: sorun: bilinmiyor --- isteme süreci: 4 ay
Ebruli22_____20 temmuz kan testi 2,00--> beklemede :Saruboceq: sorun: sebepsiz ---- isteme süreci: 6 yil
Butterfly_____30 temmuz--> test negatif :Saruboceq: sorun: ? ---- isteme süreci: ?

UMUDUNU AGUSTOS AYINA TASIYANLAR

Footsool________6 agustos turkbayragi sorun: bilinmiyor -->- isteme süreci: ?
Laubali_________7 agustos turkbayragi sorun: Endometriose (cikolata kisti) isteme süreci: 6 yil
Maybebaby__15-20 agustos turkbayragi sorun: Pko gibi ? isteme süreci: 2 ay
Fusyamanya___29 agustos turkbayragi sorun: bilinmiyor -->- isteme süreci: ?
Tuane02 turkbayragi sorun Pko--> isteme süresi 8 yil
Eslos turkbayragi sorun: ? --> isteme süresi: 1 yil
Pretty___ turkbayragi sorun: bilinmiyor -->- isteme süreci: ?
Nezooo turkbayragi
Demetzeynep turkbayragi
Figen_Figen turkbayragi

Olumlu veya olumsuz sonuclarimizi paylasalim. Herkese bol sans ve iyi calismalar :icecream::icecream::icecream:
good_luck_comment_graphic_06.gif

NOT: adet tarihlerinizi lütfen belirlemeyi unutmayin zemuszemus

bir kac gün daha bekle canim. Rabbim nasip gördüyse mutlaka vardir.. Adet olmazsan testi tekrarla.. Belirtiyede takinma, arkadasimiz biri 3´lere hamile hic bir belirtisi yok suan 5+3 haftalik.. Düsün 3 kese oldugu halde kendini hala normal hissediyor yerimseniben

:1hug:

kist vardı bi ara gecen yaz..dr 2 ay d.kont hapı kullanmamı istedi..hapları bıraktıktan sona düzene girmişti..hiç şaşmıyodu..ama evlenmeden önce hap almaya basladım tekrar düğün geceme denk geliyodu çünkü..sonra son 4 hapı içmeden bıraktım ve 4.gün adet oldum..ayın 30unda..
haziran 4 te bitti adetim ve çalışmalara basladık..
bugünde olmadım inşallahta olmam

anladim canim neyse insallah dedigin gibi olmazsin zahmetsizce ve kolayca bebegine kavusursun

Iyiyiz canim, senden naber bugün adet günündü insallah güzel haberin vardir :dance: sengözlerimebaksana

evet nerden bildin gızzzzz,gittim bir gömlek ve bir yetek aldım süperler,ramazan gelıyor,boyle kotla falan gezmeyım sok.

X