Merhaba arkadaşlar, Ben dün gece yaptım hiç bişey yoktu 1-2 saat önce tekrar yaptım silikte olsa gözüken bir çizgi var ama daha adetime 5 gün var hayırlısı bakalım.
Hayırlısı bademum, hepimiz hamiş oluruz inş.
slm kızlar ya bende bugün idrarda test yaptım negatifffffffffffffffff....aslında umutlu değildim eşim varikosel ameliyatı olacak .adetlerim
;4 nisan
2mayıs
yani 28 günde olsaydı cmrtesi pazar olmalıydım olmadı bugün 31.günüm hala olmadım adet belirtisi de yok hamilelik belirtisi de ve bugün test yaptım yoooooooooook oooofff ya mucize olacak sanmıştım olmadıı
slm kızlar ya bende bugün idrarda test yaptım negatifffffffffffffffff....aslında umutlu değildim eşim varikosel ameliyatı olacak .adetlerim
;4 nisan
2mayıs
yani 28 günde olsaydı cmrtesi pazar olmalıydım olmadı bugün 31.günüm hala olmadım adet belirtisi de yok hamilelik belirtisi de ve bugün test yaptım yoooooooooook oooofff ya mucize olacak sanmıştım olmadıı
hayret bende asla öyle pembe veya lekelenme olmaz. Acaba bende biseymi var? Burdaki herkeste nerdeyse oluyormus
ama işte çıkmadık candan umut kesemiorum kan testine cesaretim yok adet olsam da bitse şu karmaşa.hepinize bol şans inşallah benim gördüğüm negatifi görmezsiniz......
Benim de olmazdı normalde,sonradan olmaya başladı...a.s