Gebelik testi kullananlar buraya

hehe ne yapalim canim resmen hasta olduk iste :) ama bununda heyecani bi baska, ben alistim napayim artik, üzülsende, aglasanda, kessende olmuyor iste keske bi care olsa. Sabir diyecegiz allahtan bol bol istemesini bilecegiz

Merhaba arkadaşlar, Ben dün gece yaptım hiç bişey yoktu 1-2 saat önce tekrar yaptım silikte olsa gözüken bir çizgi var ama daha adetime 5 gün var hayırlısı bakalım.

Ben adet olmadan 1-2 gün evvel küçük açık pembe akıntım olur tuvalet kağıdıyla bastırdığımda gelir yani..Şimdi her tuvalete gittiğimde kontrol ediyorum...fisfisfis

slm kızlar ya bende bugün idrarda test yaptım negatifffffffffffffffff....aslında umutlu değildim eşim varikosel ameliyatı olacak .adetlerim
;4 nisan
2mayıs
yani 28 günde olsaydı cmrtesi pazar olmalıydım olmadı bugün 31.günüm hala olmadım adet belirtisi de yok hamilelik belirtisi de ve bugün test yaptım yoooooooooook oooofff ya mucize olacak sanmıştım olmadıı

hayret bende asla öyle pembe veya lekelenme olmaz. Acaba bende biseymi var? Burdaki herkeste nerdeyse oluyormus

ama işte çıkmadık candan umut kesemiorum kan testine cesaretim yok adet olsam da bitse şu karmaşa.hepinize bol şans inşallah benim gördüğüm negatifi görmezsiniz......

Bekle bir kaç gün daha canım..Eğer hafta sonuna dek gelmezse kan testi yaptır derim..:1hug:

Bence bir kac gün daha bekle. Eger adetin gelmezse tekrar test yap olmadi kanda baktir

ama işte çıkmadık candan umut kesemiorum kan testine cesaretim yok adet olsam da bitse şu karmaşa.hepinize bol şans inşallah benim gördüğüm negatifi görmezsiniz......

Canim senin o gördügün negatifi 72 aydir görüyorum :sm_confused: Insallah bebegin seninledir

6 ay yumurtlama takibi/catlatma ignesi, 6 asilama, 8 tüp bebek, ötes ölcme yöntemi, histeroskopi, laparoskopi, gecici haplarla menopoza girme olaylari vs vs saymakla bitmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…