fisfisfis
CANIM YA BENİM GÜNÜM TAM 10 GÜN GEÇTİ 8. GÜNDE İDRAR TESTİ YAPTIM TEK ÇİZGİ Bİ DAHADA YAPMADIM :1no2: KORKUYORUM GEÇEN AYLARDADA AYNISI OLDU AMA MİDEMDE YANMA VAR BİDE BELİMDE VE KASIKLARIMDA AĞRI VAR BİLEMİYORUM NAPCAM
Slm bozkurt eger ikinci cizgi silikse hemen doktora gidiyorsun ve kan tahlili istiyorsun, degerine göre sana yorum verirler ve eger ihtiyac gerek varsa tutunmasi icin hap vereceklerdir ama sen simdi kimyasali falan bosver önemli olan senin suandaki durumun ve sen hamilesin. Lütfen ya doktorunu ara yada saglik ocagina git kanda baktir
canım kan tahlilinde 10 geçmesi gerekmezmi 6 gün yeterlimi yani birde idrar testlerinde yanılma paı var deniliyor okadar kararsız kaldımki duygularım tuhaflaştı sanki hayırlısını diliyorum inş. seninde dediğin gibi hamişimdir okadar çok istiyorumki yaşım geçiyor çünkü
canım kan tahlilinde 10 geçmesi gerekmezmi 6 gün yeterlimi yani birde idrar testlerinde yanılma paı var deniliyor okadar kararsız kaldımki duygularım tuhaflaştı sanki hayırlısını diliyorum inş. seninde dediğin gibi hamişimdir okadar çok istiyorumki yaşım geçiyor çünkü
benim simdi cikmam lazim, aksama belki görürürüz.
BADEM hadi bakalim sözünü tutabilecekmisin :icecream:
midem kötü yaa..hala bişey yiyesim yok:1no2:
benimde adetimden 6 gün geçti biraz önce idrar testi yaptım silikte olsa 2. çizgi hemen belirdi inş. hamileyimdir birde kimyasal gebelikte oluşabiliyormuş tutunması için ne yapmak gerekir bu konuda bir fikri olan arkadaşımız varmı
Benim kırmızılar geldi arkadaşlar çok üzgünüm
Bir daha zırt pırt test yapmayalım nolu,psikolojimiz altüst oluyor.
Dün akşam ve bu sabah test yapmıştım
zaten bikmisim cis kokulamaktan laelaelaelaelae ezberledim resmen