Gebelik testi kullananlar buraya

fisfisfis

CANIM YA BENİM GÜNÜM TAM 10 GÜN GEÇTİ 8. GÜNDE İDRAR TESTİ YAPTIM TEK ÇİZGİ Bİ DAHADA YAPMADIM :1no2: KORKUYORUM GEÇEN AYLARDADA AYNISI OLDU AMA MİDEMDE YANMA VAR BİDE BELİMDE VE KASIKLARIMDA AĞRI VAR BİLEMİYORUM NAPCAM

Normalde böyle düzensiz olurmuydun? Bu kadar gecti ve test negatif bence sen biran önce doktora görün ve kanda baktir. Burda cogu arkadaslar hamile oldugu halde testte göstermemiz. Bosu bosuna evde bekleyipte kendini daha harap etme

Slm bozkurt eger ikinci cizgi silikse hemen doktora gidiyorsun ve kan tahlili istiyorsun, degerine göre sana yorum verirler ve eger ihtiyac gerek varsa tutunmasi icin hap vereceklerdir ama sen simdi kimyasali falan bosver önemli olan senin suandaki durumun ve sen hamilesin. Lütfen ya doktorunu ara yada saglik ocagina git kanda baktir

canım kan tahlilinde 10 geçmesi gerekmezmi 6 gün yeterlimi yani birde idrar testlerinde yanılma paı var deniliyor okadar kararsız kaldımki duygularım tuhaflaştı sanki hayırlısını diliyorum inş. seninde dediğin gibi hamişimdir okadar çok istiyorumki yaşım geçiyor çünkü

canım kan tahlilinde 10 geçmesi gerekmezmi 6 gün yeterlimi yani birde idrar testlerinde yanılma paı var deniliyor okadar kararsız kaldımki duygularım tuhaflaştı sanki hayırlısını diliyorum inş. seninde dediğin gibi hamişimdir okadar çok istiyorumki yaşım geçiyor çünkü

ah canim benim duygularini inan cok iyi anliyorum. Insallah melegin gelmistir. Ama eger bunun kanitlanmasini istiyorsan kanda baktirmak en dogru sonucu verecektir. Gec döllenme olmusta olabilir o yüzden idrarda cikmiyordur ama kesin kanda sonuc alirsin simdi

benim simdi cikmam lazim, aksama belki görürürüz.
BADEM hadi bakalim sözünü tutabilecekmisin :icecream:

6 gün geçtiyse ve silik ama kolayca seçilebilen bir çizgi varsa hamilesindir..adeti geçen zamanlarda 10 u çoktan geçmiş olur beta hcg değeri...benim adet günümde 34 tü hamileliğimde....

Valla bende iyi sabır varr..İlk 1 yıl gebelik düşünürkenn adete 6 gün kala başlardımm test yapmaya.Ama son 1 yıldırr yapmıyorumm..Hele geçen aşılama yaptırdımm .Ve yemin ediyorum hiç test yapmadımm kaydirigubbakcemile3Adetimi bekledimm.Biliyodum çünkü ühamiş olmadıgını insan hissediyorrropuyorumnanaktan

insan korkuyor işte gidipte sonuçta hayır değilsin dediklerinde bir yıkım daha çok zor ya rabbim böyle zorluklar yaşayan kolay kolay anne olamayan arkadaşlarımıza sabırlar versin ve hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip etsin

benimde 8 günüm var kızlar heyecanlıyım perşembeye falan yapacam testi
artık eczaneye gidip almaya utanıyom test elimde bi tane var mecbur beklemek zorundayım
yapsam çıkmaz biliyom ama dr bu ay sonuç bekliyoruz dedi Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
inşallah hepimizin yüzüne baksın kimseyi kucağı boş koymasın

benimde adetimden 6 gün geçti biraz önce idrar testi yaptım silikte olsa 2. çizgi hemen belirdi inş. hamileyimdir birde kimyasal gebelikte oluşabiliyormuş tutunması için ne yapmak gerekir bu konuda bir fikri olan arkadaşımız varmı

cnm hamilesın :teytey: :nazar: dr.git kanda baktır canım benim...ve ağır işler yapma tamam kaydirigubbakcemile5

Benim kırmızılar geldi arkadaşlar çok üzgünüm :KK43:
Bir daha zırt pırt test yapmayalım nolu,psikolojimiz altüst oluyor.
Dün akşam ve bu sabah test yapmıştım :KK43:

üzülme cnm...bu ay kesin kalacak..yumurtlama gününü takib et bol bol çalış kaydirigubbakcemile benimde 6 günüm kaldı...bugun test yaptım çikmadı bişey :nazar:

Sonucu bekleyen arkadaslar sizlerden ricam lütfen biraz sabirli olun, hemen kendinizi koyu vermeyin. Bi idrar testi bisey göstermedi diyede hemen kötü olmayin herkeste hemen cikacak diye birsey yok insallah hepimiz bekledigimiz meleklerimize kavusuruz. O yüzden sabir, sabir, sabir. Bende bekliyeli 72 ay oldu ama hala idrar testleir yapiyorum hemde büyük bir merak ve heyecan icinde. Napalim olmazsa kismet diyecegiz, ve umutlarimiza devam edecegiz. Elbette büyük allahim bizlere bir gün nasip edecektir, bunu sevincle bekliyelim hep beraber

var diye umutlaniyodum cünkü bulantim coktu ama bisiy yokmus..hayal kirikligi yaffff 1 saat oluyo idrar testi yapali sonuc negaif:KK43:ama emin olmak icin adetimi bekliycem insallah gelmezde test yanilmistirr:)

tamam iste var diye umdugun andada hemen cikmiyor demekki hcg suan hala az düzeylerde o yüzden göstermiyordur. Daha adetinin gelmesine bir kac gün varmis bence biraz daha sabirli ol ve insallah belirtilerin psikolojik degil gercektende gebelik oldugu icindir

X