Gebelik testi kullananlar buraya

valla ne siviymis :kötükedihüso: bizdeki dertte hic bitmiyor, biri bitse digeri basliyor kafayi yedirtti iste :lülülülülülü:

hani alinti yapiyorsunuz ya o nasil yapiliyor diye bakiyordum ama olmadi. Fazla heyecan yapma ben yapinca karnim agriyor sonra adetim geliyor naniknanik

Badem sen kesin biliyorsundur, 11. ve 12. gün ovalusyon testi bayaga belirgin cikti ama kontrol cizgisi kadar koyu olmasada bayaga bir koyuydu. Galiba dün gece yumurtam catlamistir bugün 13.gün cift cizgi silik cikiyor yani kaybolmaya hazir sekil. Ama benim bu ay umudum yok gerci calissakta heyecan oldu o yüzden merakla bekliyecem bakalim adetimi

Canım benimki de aynı kalınlıkta olmamıştı..ben de şüpheye düşmüştüm bende yumurtlama var mı yok mu diye..adetin 21. günü progesteron testi yaptırdım..Çok şükür yumurtlamam olmuş,kalitesi de iyiymiş..Belli bir değerin üzerindeyse yumurtlama iyi diyorlar..

catladigina eminim inan hic süphem yok cünkü o konuda cok rahatim, hatta iki tarafta yumurtlama oldu bence en cokta sag tarafimda yumruk gibi batiyor resmen cok agri yapiyor ama bugün azaldi. Kendimi bu konuda sansli kadinlardan hissediyorum her ay hangi tarafta oldugunu hissediyorum, sansima bu ay sivi olmayan tarafta oldu (agriya göre) ama iste esim heyecanlandi :asigim:

TEST YAPACAKLAR

Bozkurt15---> adeti gecti suan beklemede
Misraa ------->günü gecti idrar testi negatif suan beklemede
Gulcangulcan---> 3 gün kaldi
Badem -------> 4 gün kaldi
Fatima38-----> 5 gün kaldi silik cikti
Ebruli22 -----> 6 gün kaldi
Demetzeynep--> 8 gün kaldi
Blue-girl ------> 11 gün kaldi
Laubali --------> 17 gün kaldi

Olumlu veya olumsuz sonuclarimizi paylasalim. Bol sans herkese

Son düzenleme:

Ben de hissediyorum nerden yumurtlama olduğunu,ultrason kontrolü de bunu doğruladı..opuyorumnanaktan

İnşallah bu ay bir sürpriz olur canım :asigim:

Ben de hissediyorum nerden yumurtlama olduğunu,ultrason kontrolü de bunu doğruladı..opuyorumnanaktan

İnşallah bu ay bir sürpriz olur canım :asigim:

alistim desem yalan olmaz ama yinede istiyorum tabiiki :) simdide ben naz yapiyorum bebegime hehe. Bide sigara icmeyi biraka bilsem offff

insallah canim, insallah sende bu ay bebegine kavusanlardan olursun allah kimsenin emegini hevesini bosa cikarmasin

gününü bekleyen arkadaslar yarin sabah atesinizi ölcsenize bi baksaniz. Benim normalde adetten 4 gün öncesine kadar 36,6 ile 36,9 arasi oluyordu adet yaklastigi günlerde 36,4 ve 36,3 e kadar düsüyordu

Son düzenleme:
evet kızlar herkese günaydın,
2 günüm kaldı.dün test yaptım ama bişey çıkmadı.yarın tekrar yapıcam.cuma günü adet günüm bakalım hayırlısıyla nolacak.dua edin kızlar nolur.

8 gün ve 7 gün kalada yapmıştım onlarda görmüştüm hafif çizgi ama onadan sonra yaptıklarımda göremedim.noluyor anlamadımki.bayağıda belirtim var.bu ay daha farklı.inşaaallaaahhh hamileyimdir.nekadarda sabırsızmışım ya.

arkadaşım korkmayın benim teyzemin eşindede spermler ölü çıkıyormuş canlı hücre yok diyordu doktorlar.ameliyat oldu filan.ama uzun bir müddet olmadı çocukları.sonra teyzemde vazgeçti uğraşmaktan.bu yaz sonunda tüp bebeğe gideceklerdi yani ozamana odaklamıştı kendini ve beyinsel olarakta rahatlamıştı.ve sonunda kendiliğinden hamile kaldı şimdi 2,5 aylık hamile.......bu iş beyinde bitiyor gerçekten ama siz çok ama çok iyi anlıyorum.bende her ay bir umutla bekliyorum.

slm canlarım nasılsınız...akşam bol bol konuşuruz....saat 17.00 dr.randevum var..eşim spermiogram testi yaptı dün dr.gösterecaz bakalım ne var ne yok kaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar sabah yaptığımda bişey çıkmadı ama az evvel yaptığım test böyle çıktı..Ama emin değilim...:bbo:

insallaaah gelmez adetin ve cift cizgiyi görürsün canim. Dualarimiz ve kalbimiz seninle. Allahim istegini kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…