Badem sen kesin biliyorsundur, 11. ve 12. gün ovalusyon testi bayaga belirgin cikti ama kontrol cizgisi kadar koyu olmasada bayaga bir koyuydu. Galiba dün gece yumurtam catlamistir bugün 13.gün cift cizgi silik cikiyor yani kaybolmaya hazir sekil. Ama benim bu ay umudum yok gerci calissakta heyecan oldu o yüzden merakla bekliyecem bakalim adetimi
catladigina eminim inan hic süphem yok cünkü o konuda cok rahatim, hatta iki tarafta yumurtlama oldu bence en cokta sag tarafimda yumruk gibi batiyor resmen cok agri yapiyor ama bugün azaldi. Kendimi bu konuda sansli kadinlardan hissediyorum her ay hangi tarafta oldugunu hissediyorum, sansima bu ay sivi olmayan tarafta oldu (agriya göre) ama iste esim heyecanlandi :asigim:
Ben de hissediyorum nerden yumurtlama olduğunu,ultrason kontrolü de bunu doğruladı..opuyorumnanaktan
İnşallah bu ay bir sürpriz olur canım :asigim:
benimde 8 günüm var kızlar heyecanlıyım perşembeye falan yapacam testi
artık eczaneye gidip almaya utanıyom test elimde bi tane var mecbur beklemek zorundayım
yapsam çıkmaz biliyom ama dr bu ay sonuç bekliyoruz dedi Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
inşallah hepimizin yüzüne baksın kimseyi kucağı boş koymasın
alistim desem yalan olmaz ama yinede istiyorum tabiiki :) simdide ben naz yapiyorum bebegime hehe. Bide sigara icmeyi biraka bilsem offff
Baya tedavi olmuş canım,biz bu ay preseed ile doğaldan denemeye çalıştık..Eşimin spermleri 600 bin falandı anca..2 buçuk ay önce varikosel oldu ama ilk başlarda sperm sayısı düşer deniyor..Sonuç bekliyoruz benden..Eğer ben hamiş olursam bu mucize olucak ve sürekli preseedden bahsedicem burada ben de herkese opuyorumnanaktan
8 gün ve 7 gün kalada yapmıştım onlarda görmüştüm hafif çizgi ama onadan sonra yaptıklarımda göremedim.noluyor anlamadımki.bayağıda belirtim var.bu ay daha farklı.inşaaallaaahhh hamileyimdir.nekadarda sabırsızmışım ya.