Gebelik testi kullananlar buraya

6 ay yumurtlama takibi/catlatma ignesi, 6 asilama, 8 tüp bebek, ötes ölcme yöntemi, histeroskopi, laparoskopi, gecici haplarla menopoza girme olaylari vs vs saymakla bitmez

Baya tedavi olmuş canım,biz bu ay preseed ile doğaldan denemeye çalıştık..Eşimin spermleri 600 bin falandı anca..2 buçuk ay önce varikosel oldu ama ilk başlarda sperm sayısı düşer deniyor..Sonuç bekliyoruz benden..Eğer ben hamiş olursam bu mucize olucak ve sürekli preseedden bahsedicem burada ben de herkese opuyorumnanaktan

ben denedim aşılama mart ayında ama olmadı.eşimde varikosel var haziranda ameliyat olacak o zamna kadar beklemiodum gebelik ama ameliyata güvenip düşünmemiştim bu ay adette gecikince umutlandım işte yazılanları okudum millet adet gününden önce öğrenmiş bende de olsa çıkardı cumartesi doğumgünüm ne güzel bi hediye olurduuuuuuuuuu.sağolun ilginiz için ne güzel ameliyat bitecek 2010 ocak ayına kadar umutlanmıcam diodum bu ay yanıldım.

sen yine de bir kaç gün daha bekle...ben hamileliğimde hep adet gibi kanama yaşadım..üstelik ikizlere hamileydim...

herkes benim gibiymiş benim hamile kalmam da ameliyattan önce mucize gibi.sayı ve hareket sorunu vardı sayıyı yendik keçiboynuzuyla 21 milyondan 96 milyona çıktı ama hala hareket eksik ameliyat olcak işte seneye mayısa kadar denicem olmazsa tüp düşünüyoruz 3 yıl o zaman dolacak.aslında biz 5 aydır istios bebek sorunu yeni örendik denemeye devam bakalım Allah büyüktür.hepimizn yardımcısı olsun

benim tüplede sivi var, doktor hamile kalabilirsin ama düsük riskin var dedi. Subat ayinda Istanbula gelip tedavi olmustur, blastosistti yumurtalarim tutmadi. Tedavilerden biktim usandim, o yüzden simdi ara verdim ve dogal yoldan deniyoruz, biliyorum sansim düsük ama umut var diye düsünüyorum, allahim yanimizda oldukca hersey bahane yeterki o istesin. Pressed duydum ama ne oldugunu tam bilmiyorum, esimde sperm sayisi hamile etmeye yeter demisti doktor

Amin inşallah canım.Allah hepimize sağlıklı hamilelik nasib etsin..

EE canım tüplerini aldırsan o zaman? tüplerde sıvı olduğu zaman tüpleri ya alıyorlar ya da bağlatıyorlar..tüp bebek denemesinde şansı arttırsın diye...:sm_confused:

Cikmadik candan umut cikmiz bende ayni kanattayim. Sorun benim tüplerde oldugu icin sansimizi düsürüyor, tipki erkekteki düsük sperm sayisi gibi anliyacagin. Hayirlisini diyelim, gerci hep öyle yapiyoruz ama sanki ben bu duruma alistim artik bebek beklentim yok, olursada cok seviniyoruz zaten bütün gayretimiz o yüzden ama iste o kadar seneden sonra artik insan bebegin yokluguna kendini alistirmaya calissada ister istemezde beynimizin biryerinde hala umut var hihoyyythihoyyyt

EE canım tüplerini aldırsan o zaman? tüplerde sıvı olduğu zaman tüpleri ya alıyorlar ya da bağlatıyorlar..tüp bebek denemesinde şansı arttırsın diye...:sm_confused:

tüplerimde sivi oldugunu gecen ay ögrendim, bundan 5 yil önce hsg cekilmisti bisey cikmadi ama zamanla kist olusturdum demekki sivi toplamisim sonradan. Ama onca tedaviden sonra hic bir doktor sivi var demedi, hayret kimse görmedimi. Bu ay randevum var, aldirmayi yada baglatmayi düsünüyorum

Hayırlısı inşallah canım.Yumurta kaliten de iyiyse daha iyi olur..çörekotu-bal-tarçın karışımı çok övülüyor..Yumurtalar için..

canim yumurta, sperm, embro, rahim hersey cok iyi hic bir sorun yok. Malesef bizdeki sebebi bu kadar yil sonra onca deneme, ugras, sIkInti sonra ögrenmek cok gicik bisey

canim yumurta, sperm, embro, rahim hersey cok iyi hic bir sorun yok. Malesef bizdeki sebebi bu kadar yil sonra onca deneme, ugras, sIkInti sonra ögrenmek cok gicik bisey

Haklısın canım,inşallah Allah mucizesini en kısa zamanda gösterir..opuyorumnanaktan

amaaan bizdekide olmadik duaya amin demek olacak insallah

Canım öyle düşünme..Başka bir sitede bir arkadaş vardı.Kendisi tüpleri kapalı diye tüp bebek yaptırdı..kızı oldu..aradan 2 sene sonra doğal yoldan hamile..gitmediği dr kalmamış...tüplerinin kapalı olduğu söylenmiş hep...Allah büyük....:Saruboceq:

iste bendeki o sorunda yok, tüplerim acik ama icinde sivi varmis, sperme gecit vermiyor öldürüyor yok eger sansli olursak sperm gecer ve yumurta ile döllenip rahime düsse bile rahime akip embroyuda öldürüyormus. Resmen katil bu sivilar hic bir engel tanimiyor ama ben o sivilari dur demeyi bilirim bi baglatayimda görsünler

oku canına şu lanet sıvıların Çok üzgünüm çoook sırnaşık şey:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…