Gebelik testi kullananlar buraya

Merve eger adetin tamamen kesildiyse sende 1 hafta sonra falan idrarda bak, baktinki yine negatif o zaman yapacak bisey yok demekki tuhaf bi sekilde seninki sonlandi

Bugün kan tahlillerimi aldim, doktor hersey normal dedi kafama takilan ise LH 3,1 iu/l, peki evdeki testler neden hep silik cikiyor hassasiyet 20. Benimki 3,1 ama hala silik cizgi cikmaya devam ediyor nasil idrarda 20lik testte cikmaya devam ediyor aklim almiyor valla

hiii anladim zor oluyordur ya :icecream: kocis ikide bir kayip oluyor kaydirigubbakcemile3

evet canım arada bır kayıplşara karısıyor alıstım artık .dr.geldım sımdı hersey cok guzel butun hamılelık hormonları kaybolmus artık ozgursun dedı cocuk yapa bılırmıssız gercı bız ıkıgun once basladık.kaydirigubbakcemile3 hayırlısı artık

kocis kacmadan calisin sırnaşık şey insallah oructan önce hamis kaliriz valla ramazanda yoksam biraz zor olacak calismak kaydirigubbakcemile3

herkez nırede yahu laubalıcım sımdı ben dusuk yaptımya ben pekı bu ay yumurtlama sansım varmı acep bılgın varmıdur

evet canım zate herkez dalga gecıyodu sen kocayı bulucanda cocuk yapacan da dıye allahdan ramazanda cıkmıyo yurdısına araplar tatıl cunku ınsallah hayırlısıysa kalırız bu aydan benım pek umıdım yok ama neyse

selam güzel anne adayları...
ben geldim...
2 gün önce test yaptım negatif çıktı..
adetim hala gelmedi..
beklemedeyim bakalım..
önümüzdeki ay tarçın bal çörek otu karışımına başlamayı düşünüyorum...
sizler nasılsınız?
yeni arkadaşlar katılmışlar aramıza.. hoşgelmiş sefa gelmişler...

Hosgeldin canim, düzensizligin varmiydi önceleri? Bayaga bi gecmis, ama sicaktanmidir bilmem ama herkesinki bu ay gecikmeli gelmis CADIARZU hayirdir. Ben bu ay pre-seed kullaniyorum bir umut iste insallah tedaviden önce hamis kalirim valla yeniden baslamaya gözüm kesmiyor hic :çok üzgünüm:

düzensizliğim olmaz mı canım...
tam bir pkoluyum ben de :)
son adetim de 34. günde oldu.. klomen ve progesteron a rağmen...
bakalım bu ay kaç gün olacak....

sende hosgeldın canım ınsallah hayırlı haberler alırsın

laubalıcım umreye gıdıcektın gıttınmı

Canimcim Dubai´ye gidecegiz bayramin 2.günü. Aslinda umreye oradan gitmek isterdik ama coooook uzakmis iki sehir birbirine. Zaten allah kismet ederse bi dahaki sefer hac seferligi yapmayi düsünüyoruz ama ne zaman allah bilir

Merve eger adetin tamamen kesildiyse sende 1 hafta sonra falan idrarda bak, baktinki yine negatif o zaman yapacak bisey yok demekki tuhaf bi sekilde seninki sonlandi

cnm o günden beri kesilmiş,ayın 20sinde kaktımda baktım kan gelmiş,sonra silerken geldi,ertesi gün gittim gene çok az,1 gün oncekiden da az,sonra kesildi,hiç bişey gelmedi...şimdi int.baktım yerleşme gerçekleşti zaman hcg kanda salgılmaya başlıyor...inşallah benimki boyle oldu...yerleşene kadar da yeni kanda çikmaya başlamış ve 2 çikmış,yoksa düşük yaptım...ama diğer düşüklerden de kanamam 1 hafta surdu :uhm:

düzensizliğim olmaz mı canım...
tam bir pkoluyum ben de :)
son adetim de 34. günde oldu.. klomen ve progesteron a rağmen...
bakalım bu ay kaç gün olacak....

hii anladim, sebebi belli simdi kaydirigubbakcemile2 evet pko coook düzensizlik yapiyor hatta adet aylardir gelmeye bilir, ama unutma adetin gelmedigi halde bile hamile olma sansin var

sen her iki sonuca hazirlikli ol, ama bence hala umut var, 6´sinda yumurtlama gerceklesti diyelim 20´sinde adet olman gerekirken yerlesme kanamasi oldu. Valla bana mantikli geliyor insallah birsey vardir yoksa niye böyle oldu :uhm:

hii anladim, sebebi belli simdi kaydirigubbakcemile2 evet pko coook düzensizlik yapiyor hatta adet aylardir gelmeye bilir, ama unutma adetin gelmedigi halde bile hamile olma sansin var

ewet canım.. benim allahtan aylarca gelmemezlik yapmıyo..
28-30 günde bir olacağına işte az önce de dediğim gibi 34-35 günde bir falan oluyo...
kısmet işte... daha önce iki kere hamile kaldım.. ikisi de plansız ve çok kolay olmuştu.. şimdi planlı bir gebelik istiyorum... çok ama çok istiyorum.. malesef olmuyo....
anladım ki gerçekten insan kaderinde ne varsa onu yaşıyor..
bir insanın dünyaya gelmesi de tamamen kader aslında...
dolayısıyla bizim hamile kalıp çocuk sahibi olmamız da bir kader.....

belki 6dan sonra gene yumurtladım,sonradan tutturduk,vallah bende anlamadım,olmazsa haftaya pazartesi idrarda bakacam ozaman akadar çikar belki...benim de bu memişlerim kafam karıştırdı hala inmemişler aynen boyle kaldı..bide onceden yatmak istedim zaman 2 saat yatakta kıvranırdım,şimdi kafayı koydum gibi yatıyorum,top patlasa duymam vallah kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…