Gebelik testi kullananlar buraya

evet cnm yola devam...eğer haftaya kadar kanamam gelmezse idrarda bakacam mutlaka çikar eğer yükselme varsa...ama tuhaf olan memişlerim ayne kaldı,sanki içinde süt bezleri büyümüş

evet cnm yola devam...eğer haftaya kadar kanamam gelmezse idrarda bakacam mutlaka çikar eğer yükselme varsa...ama tuhaf olan memişlerim ayne kaldı,sanki içinde süt bezleri büyümüş

beklemekten baska caremiz yok, yinede umudumuzu kaybetmeyelim insallah olur, olmazsada napalim her ay böyle üzülecek degiliz ya yola devam diyecez

ne bilim ya,zaten fazla umutlu değildım ugun hastaneye giderken,ama 2 görünce içimde bir kıpırtı oldu,çünkü okudum kadarıyla gebelik olmadan genelde 0 çikıyor 1-2 çikmıyor..artık allah bilir ne var

Döllenmeyi takip eden 8-9. günde hCG salınmaya başlar. Bu dönemden sonra kandaki düzeyi giderek artar. hCG'nin kan düzeyinin iki katına çıkması için geçen süre "ikiye katlanma süresi" (doubling time) olarak adlandırılır. Bu süre erken hamilelikte 2-3 gün iken daha ileri dönemlerde artış yavaşlar ve süre 4 güne kadar uzayabilir.

eğer doğruysa demeki ben geçen hafta tuturdum...yoksa bu adet durup dururken nıye kesilsin ve nıye boyle tuhaf gelsın.bu durumu 2 sene once yaşadım,ayıne miktarda ayıne renkte adetim geldi ve kesildi,bende dedim tmm denize gittim üşüttüm dedim,ama meğerse bebiş vardı

test ismi sonuç referans aralığı açiklama
Beta hgc <2,00

erkek <3.0
bayanlarda
kadın(siklüs) <4.0
kadın,(menopoz) <13.0
2-3 hafta 335-392
3-4 hft 335-1.925

ve boyle devam eder

belki bir kac gün önce yapsaydin daha yüksek cikabilirdi simdi düsüyordur. Benim kimyasal gebelikte idrarda cikmamisti ama kanda 28 cikmisti sonra her iki günde bir düstü

okuyunca kafam karışıyor ha...bak bir kıza cnım benimde adetim 4 gün geçtiğinde kan testim negatif 0.02 çıkmışı..10. gün yeniden yaptırdım pozitif çıktı 274.9 çıktı..

vallah kan testi yaptırmam,ne hali varsa görsün...ben marta ayında kimyasal gebelik geçirdim ya,kanamam baya olmuş yane...şeytan dıyorki hopla zıpla hepsi çiksın haaa

slm kızlar bizimde int.koptu durduk yere sinir oldum aklım hep kk deydi wala.ebrulicimide merak ettim.sonunda geldide hemen girdim.sonucunu okudum canım ama bence kanama gelmezse yeniden yaptır böyle farklı çıktığına göre canım.kanamanın kesilmesi ve değerinin böyle çıkması umutlandırıyo insanı

evet cnm.bende once hep 0 çikardı bu 2 görünce şaşırdım biraz...bide burda okadar okudumki kimin 3 çikmış 10 gün sonra bakmış hamile kimin bilmem ne..ama genede kendimi kaptırmak istemem bu duyguya :bbo:

hoşbulduk canımcım yani umutlanıyo insan böyle olunca.ama sen yinede herşeye hazırlıklı ol canımcım.işallah senin için hayırlısı olur canım.

hoşbulduk canımcım yani umutlanıyo insan böyle olunca.ama sen yinede herşeye hazırlıklı ol canımcım.işallah senin için hayırlısı olur canım.

evet cnm,bende derdım eskisi gibi çikmasın 0.85,bare 2-3 çiksında bir umut olsun,bak çiktı işte..şimdi üzülüyorum sanki :sinifsinif:

bak işte canım dediğin gibi olmuş.hiç üzülme canım zaten senin için olumlu veya işallah olmazda olumsuz olursada demek öyle hayırlıymış.onun için canım sen yinede gönlünü ferah tut ki olumlu olsun.bak senin için bi umut doğdusüprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…