Gebelik testi kullananlar buraya

ama şu belirsizlik insanın canını sıkıyo dimi canım.hayatta belirsizlikler zor olur.çok düşündürür insanı.

yaaaa hiç sorma ya..bide ayın 20sinde biraz kanamam gelince dedim bitti bu ay da bitti,ertesi gün kaktım bişey yok,allah allah dedim,ne oluyor ya...demeki yeni bir umut doluyor kaydirigubbakcemile3 yok ya kafayı yedim ben vallah

canım bak böyle stres yapma kendine bide bebişin varsa onada zararı olur sonra canımcım.ertesi gün gelmemesi allah tarafından bir mucize olabilir canım.peki gecikmelimi oldu adetin canım bide kahverengi lekelenme şeklindemi oldu canım

canım bak böyle stres yapma kendine bide bebişin varsa onada zararı olur sonra canımcım.ertesi gün gelmemesi allah tarafından bir mucize olabilir canım.peki gecikmelimi oldu adetin canım bide kahverengi lekelenme şeklindemi oldu canım

evet cnm,ayıne 2 sene once gibi...ama bebeğimi kaybettim haberim yoktu,ben üşütüm zanettim,bukadar adetim az gelince ve değişik :gitme:

yine aynı şekil olduğuna göre işallah.işallah busefer bebeğin seni bırakmıcak sen olumlu ol tamammı canımcım:ecrin_bebek:

inşallah cnm...ben çikmam lazım,yeğenim takılacak biraz nette...girebilirsem sonra girerim,olmazsa yarın

merhaba arkadaşlar sohbetinizi çok beğendim benide aranıza alır mısınız? ben polikistikover hastasıyım ve düzensiz adet oluyorum normalde ve yumurtlama olmuyor yarım kalabiliyor tabi bellide olmaz bu hastalıkta bazen tedavi ile çok kolay veya zor bazende tedavisiz hamile kalınabiliyor uzun lafın kısası ben geçen ayın 20 snde adet olmuştum sonra bu ayda geçen hafta pazartesi , salı çarşamba ve perşembe yani 13-14-15 inde kahverengi akıntm oldu ama şöleki sadece lavoboya gidip silince geliyordu sonra perşembe günüde yani 16 sında çok açık renk pembe diyebilirim çok az kanamam oldu yani iç çamaşırında ceviz büyüklüğünde belki daha büyük bir leke olacak kadar bir kanama ve kesildi bir dahada gelmedi yanı sıra gaz problemi başladı yani baya bi var ve şu andada şeffaf renkte baya yoğun bi akıntım var bu sabahta adet olacakmışım gibi bir ağrı ile uyandım ama olmadım sadece şeffaf akıntı var ve test yaptım bu sabah ilk idrarımla evde ama testte ikinci çizgi çıkmadı sadece küçücük çok küçük pembe bir nokta vardı herkes testi erken yaptığımı söylüyor sizce hamile olabilirmiyim bu saatlere kadar uyuyamıyorum kaç gndür bunu düşünmekten rabbim bu nasıl bir duygu kimseyi bu uğurda çok yıpratmadan sevndirir mevlam inşallah

merhaba arkadaşlar sohbetinizi çok beğendim benide aranıza alır mısınız? ben polikistikover hastasıyım ve düzensiz adet oluyorum normalde ve yumurtlama olmuyor yarım kalabiliyor tabi bellide olmaz bu hastalıkta bazen tedavi ile çok kolay veya zor bazende tedavisiz hamile kalınabiliyor uzun lafın kısası ben geçen ayın 20 snde adet olmuştum sonra bu ayda geçen hafta pazartesi , salı çarşamba ve perşembe yani 13-14-15 inde kahverengi akıntm oldu ama şöleki sadece lavoboya gidip silince geliyordu sonra perşembe günüde yani 16 sında çok açık renk pembe diyebilirim çok az kanamam oldu yani iç çamaşırında ceviz büyüklüğünde belki daha büyük bir leke olacak kadar bir kanama ve kesildi bir dahada gelmedi yanı sıra gaz problemi başladı yani baya bi var ve şu andada şeffaf renkte baya yoğun bi akıntım var bu sabahta adet olacakmışım gibi bir ağrı ile uyandım ama olmadım sadece şeffaf akıntı var ve test yaptım bu sabah ilk idrarımla evde ama testte ikinci çizgi çıkmadı sadece küçücük çok küçük pembe bir nokta vardı herkes testi erken yaptığımı söylüyor sizce hamile olabilirmiyim bu saatlere kadar uyuyamıyorum kaç gndür bunu düşünmekten rabbim bu nasıl bir duygu kimseyi bu uğurda çok yıpratmadan sevndirir mevlam inşallah

slm kuzucuuumm hoşgeldn topiğimize... inş sana da uğurlu gelr bu topik...
canım sen de pco lu olduğundn bebek vardr gbi bir yorum yapmak umutlandırmak gbi olur
benm de benzeri belirtilerim oldu, çok umutlandırdm kendimi...
sonrası üzücü oluyo... ancak yine de bir umut belki tutmuştr canm...
bizim ööle belli bir günümüz yok ki, canı ne zaman isterse yumurtlama oluşuo (şundan eminim ki adetten 1.günden sonra en az 22 günde yumurtlama hiç oluşmuo)
mesela benm son 2 yumurtlamam arasında tam 57 gün var...
normal olsak 14-15 güne bir yumurtlamamız lazım...
işte bizim tutturmamız tamamen Rabbimizn bize o gün verdii iç güdüler sayesinde mümkün olablr...
bu yüzden eğer çok vakit harcamamışsak , yumurtladığımızı hissettiğimz
günlerde ilişkide bulunmalıyız...
tedavisiz pcolu anneler herhalde bu şekilde mucizelerine kavuşmuşlardır....
bir de stresten uzak , sabırlı olmak ta çok önemli diye düşünüyorum...

ben de dün pco lu olduğumu tam anlamıyla öğrendm...
son 2 adetm iice gecikmşti...
bakalım ağustosta yumurtlamamı takip etmeye çalışacağım...
olmazsa bir süre ara vereceğim bebek çalışmalarına...
kistin yok olması için ilaç kullanacağım...
artık 2-3-5... kaç ay sürerse, ondan sonra tekrar deneriz,
yine olmazsa, biz de tedaviye başlayacağız...

dediğin gbi rabbim kimseyi bu uğurda çok yıpratmadan sevndirir inşallahopuyorumnanaktan[/

Son düzenleme:
slm kuzucuuumm hoşgeldn topiğimize... inş sana da uğurlu gelr bu topik...
canım sen de pco lu olduğundn bebek vardr gbi bir yorum yapmak umutlandırmak gbi olur
benm de benzeri belirtilerim oldu, çok umutlandırdm kendimi...
sonrası üzücü oluyo... ancak yine de bir umut belki tutmuştr canm...
bizim ööle belli bir günümüz yok ki, canı ne zaman isterse yumurtlama oluşuo (şundan eminim ki adetten 1.günden sonra en az 22 günde yumurtlama hiç oluşmuo)
mesela benm son 2 yumurtlamam arasında tam 57 gün var...
normal olsak 14-15 güne bir yumurtlamamız lazım...
işte bizim tutturmamız tamamen Rabbimizn bize o gün verdii iç güdüler sayesinde mümkün olablr...
bu yüzden eğer çok vakit harcamamışsak , yumurtladığımızı hissettiğimz
günlerde ilişkide bulunmalıyız...
tedavisiz pcolu anneler herhalde bu şekilde mucizelerine kavuşmuşlardır....
bir de stresten uzak , sabırlı olmak ta çok önemli diye düşünüyorum...

ben de dün pco lu olduğumu tam anlamıyla öğrendm...
son 2 adetm iice gecikmşti...
bakalım ağustosta yumurtlamamı takip etmeye çalışacağım...
olmazsa bir süre ara vereceğim bebek çalışmalarına...
kistin yok olması için ilaç kullanacağım...
artık 2-3-5... kaç ay sürerse, ondan sonra tekrar deneriz,
yine olmazsa, biz de tedaviye başlayacağız...

dediğin gbi rabbim kimseyi bu uğurda çok yıpratmadan sevndirir inşallahopuyorumnanaktan[/

teşekkür ederim canım sağol ben 3-4 kilo verdim ve son 2 adetimi ilaç kullanmadan olunca (bugüne kadar genelde ilaç kullanarak olmurdum) birde bu kanama olunca acaba mı dedim

selamlar herkese...
benim adetim de 13 gün gecikti.... sonra pazar günü adet oldum çok sancılıydı ama 1 gün oldum, 2. gün kahverengi oldu ama çok az ve zaten sonra sadece kahverengi akıntım var... bu ne böle yaaa doğru düzgün adet olamadım... üstüne mi gördüm acaba dedim kan testi yaptırdım ama sonuç 0.4 müş.. telefonla öğrendim ama kasıklarımda hala sancı var ... kafam hala net değil adet olmadan önce göğüs uçlarım kocaman oldu bi de koyulaşmıştı ben de dedim heralde hamileyim ama malesef...

selamlar herkese...
benim adetim de 13 gün gecikti.... sonra pazar günü adet oldum çok sancılıydı ama 1 gün oldum, 2. gün kahverengi oldu ama çok az ve zaten sonra sadece kahverengi akıntım var... bu ne böle yaaa doğru düzgün adet olamadım... üstüne mi gördüm acaba dedim kan testi yaptırdım ama sonuç 0.4 müş.. telefonla öğrendim ama kasıklarımda hala sancı var ... kafam hala net değil adet olmadan önce göğüs uçlarım kocaman oldu bi de koyulaşmıştı ben de dedim heralde hamileyim ama malesef...

Selam canim,

Neler oluyor vucudunda bunu bilmek elbette zor ama bak ben düsük yaptigimda ilk 1 gün sancili kanamam olmustu 2.gün kahverengi leke geldi sonrada adetim pat diye bitti. Acaba sende böyle bir durum mu oldu yaa? Sen yinede kan testine güvenme cünkü bende ayni senin gibi hamileyim diye kan testi verdim sonuc negatif cikti, tekrar 1 hafta sonra düsük yasadim acile gittik ve orada idrar testinde kocaman 2 cizgi duruyordu. Basimiza hersey gelebilir o yüzden gözümüzü dört acip yinede idrar testinde ara sira kontrol edelim

sagol canim benim, hayat gercektende nelerle dolu. Hersey bizim icin, yasadikca tecrübe kazaniyoruz, tecrüblerimizlede ileriye daha iyi girmek istiyoruz. Napalim canim hersey allahtan vardir elbet bir bildigi. Esin yurtdisinda ne yapiyor? Sen nerde kaliyorsun?

evet canım oyle hayırlısı tabı esım yurdısına sık sık cıkar dosemelık kumas pazarlama muduru daha cok arap ulkelerıne bende annemde kalıyorum bana yakın oturuyo

hoşgeldin cnm zemuszemus opuyorumnanaktan

nasılsın ebrucum, adetin devam ediyor mu?

canm bende PKO varmış , sağ yumoşta... fisfisfis

sol yumoşta bişe yok... gebelik ordan da oluşamaz mı acaba?:uhm:
(doktora sormalıydm ama unuttum)

soğan kürüne başladım bugün :dance:... bakalım fayda sağlayacak mı?

bi de folic plus a da başladım 4 gün oldu...:icecream:

inş, yeni döneme bomba gbi hazır oluruz
:eek:

evet canım oyle hayırlısı tabı esım yurdısına sık sık cıkar dosemelık kumas pazarlama muduru daha cok arap ulkelerıne bende annemde kalıyorum bana yakın oturuyo

hiii anladim zor oluyordur ya :icecream: kocis ikide bir kayip oluyor kaydirigubbakcemile3

nasılsın ebrucum, adetin devam ediyor mu?

canm bende PKO varmış , sağ yumoşta... fisfisfis

sol yumoşta bişe yok... gebelik ordan da oluşamaz mı acaba?:uhm:
(doktora sormalıydm ama unuttum)

soğan kürüne başladım bugün :dance:... bakalım fayda sağlayacak mı?

bi de folic plus a da başladım 4 gün oldu...:icecream:

inş, yeni döneme bomba gbi hazır oluruz
:eek:

Sogan kürü bayaga faydali, ama erken veya gec adet olursan sasirma sakin gayet normal

X