ewet canım.. benim allahtan aylarca gelmemezlik yapmıyo..
28-30 günde bir olacağına işte az önce de dediğim gibi 34-35 günde bir falan oluyo...
kısmet işte... daha önce iki kere hamile kaldım.. ikisi de plansız ve çok kolay olmuştu.. şimdi planlı bir gebelik istiyorum... çok ama çok istiyorum.. malesef olmuyo....
anladım ki gerçekten insan kaderinde ne varsa onu yaşıyor..
bir insanın dünyaya gelmesi de tamamen kader aslında...
dolayısıyla bizim hamile kalıp çocuk sahibi olmamız da bir kader.....
belki 6dan sonra gene yumurtladım,sonradan tutturduk,vallah bende anlamadım,olmazsa haftaya pazartesi idrarda bakacam ozaman akadar çikar belki...benim de bu memişlerim kafam karıştırdı hala inmemişler aynen boyle kaldı..bide onceden yatmak istedim zaman 2 saat yatakta kıvranırdım,şimdi kafayı koydum gibi yatıyorum,top patlasa duymam vallah kaydirigubbakcemile3
inşallah cnm.test yaparsam ve 2 çizgi çikarsa ilk sen duyacaksın,ultrasyona görmeden eşime soylemıyecamlmaz:
korkuyorum artık ya....her seferinde çok sevinmiş 2 gün sonra üzülmüş,bu sefer üzülmesını istemem,ben sesizce üzüleyım yeter mafoldumben
canikom seni anlıyorum,ben demek istedim şu...idrar testinde pozitif çikarsa soylemıyecam,tabiki dr.gelecek ozaman bebişi da görmuş olur...da güzel bir duygu,ben desem teste pozitif çiktı fazla sevinmez,ultrasyona görmeyene kadar
yeterki olsunda,sürpriz paketi çok kaydirigubbakcemile3