Gebelik testi kullananlar buraya

ewet canım.. benim allahtan aylarca gelmemezlik yapmıyo..
28-30 günde bir olacağına işte az önce de dediğim gibi 34-35 günde bir falan oluyo...
kısmet işte... daha önce iki kere hamile kaldım.. ikisi de plansız ve çok kolay olmuştu.. şimdi planlı bir gebelik istiyorum... çok ama çok istiyorum.. malesef olmuyo....
anladım ki gerçekten insan kaderinde ne varsa onu yaşıyor..
bir insanın dünyaya gelmesi de tamamen kader aslında...
dolayısıyla bizim hamile kalıp çocuk sahibi olmamız da bir kader.....

Pko´lu hamile kalmayi zorlastiriyor, malesef. Ama olsun iyi yönünden bak, simdiye kadar pko yüzünden hamis kalamayan bir kisi bile duymadim. Adet döneminde zorluk yasata bilir, yumurta düzensizligi olabilir ama doktor yardimi ile en kolay hamilelik elde edebilecek kisilersiniz, yeterki doktorunuz dogru doz ve ilac versin

vallah zaten bu ay herkezde bir tuhaflık var haa,kimi adeti geçmiş kanda çikmamış,sonra hamiş oldunu öğrenmiş,kimi bilmem ne olmuş...çok tuhaf

belki 6dan sonra gene yumurtladım,sonradan tutturduk,vallah bende anlamadım,olmazsa haftaya pazartesi idrarda bakacam ozaman akadar çikar belki...benim de bu memişlerim kafam karıştırdı hala inmemişler aynen boyle kaldı..bide onceden yatmak istedim zaman 2 saat yatakta kıvranırdım,şimdi kafayı koydum gibi yatıyorum,top patlasa duymam vallah kaydirigubbakcemile3

memisleri bowling niyetine kullan kaydirigubbakcemile3 neyse artik fazla stress yapma sendeki haller pek normal degil hayirdir diyelim. Bize sanki her an hamileyim diyeceksin gibi bir ses geliyor icimden. Bir kac gün bekle sonrasi allah kerim opuyorumnanaktan

inşallah cnm.test yaparsam ve 2 çizgi çikarsa ilk sen duyacaksın,ultrasyona görmeden eşime soylemıyecam :eek:lmaz:

:emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:
TOPIGIMIZIN HAMISLERI

:nazar: Bozkurt15 :nazar:
:nazar: Fatima_38 :nazar:
:nazar: Figen_Figen :nazar:
:nazar: _Nur_ :nazar:

UMUDUNU TEMMUZ AYINA TASIYANLAR
Fusyamanya____18 temmuz 1.test negatif-->beklemede:Saruboceq:
Tugceee_____ 18 temmuz test negatif--->beklemede18 :Saruboceq: sorun: bilinmiyor --- isteme süreci: 4 ay
Ebruli22______20 temmuz kan testi 2,00--> beklemede :Saruboceq: sorun: sebepsiz ---- isteme süreci: 6 yil
Pretty________ adeti gecikti--> test negatif :Saruboceq: sorun: bilinmiyor ---- isteme süreci: 1 yil

UMUDUNU AGUSTOS AYINA TASIYANLAR

Footsool________6 agustos turkbayragi sorun: bilinmiyor ---- isteme süreci: ?
Laubali_________7-10 agustos turkbayragi sorun: Endometriose (cikolata kisti) isteme süreci: 6 yil
Maybebaby__15-20 agustos turkbayragi sorun: Pko gibi ? isteme süreci: 2 ay
Nezooo turkbayragi
Demetzeynep turkbayragi
Figen_Figen turkbayragi

Olumlu veya olumsuz sonuclarimizi paylasalim. Herkese bol sans ve iyi calismalar :icecream::icecream::icecream:

NOT: adet tarihlerinizi lütfen belirlemeyi unutmayin zemuszemus

Son düzenleme:
inşallah cnm.test yaparsam ve 2 çizgi çikarsa ilk sen duyacaksın,ultrasyona görmeden eşime soylemıyecam :eek:lmaz:

ayyy yapmaaaaaaaa ese söylenmezmiiiiiiii kuduruk olursun böyle diyon simdi ama esinde seninle gitsin baksin bebisinize onada yazik oda bekliyor

Son düzenleme:
korkuyorum artık ya....her seferinde çok sevinmiş 2 gün sonra üzülmüş,bu sefer üzülmesını istemem,ben sesizce üzüleyım yeter mafoldumben

korkuyorum artık ya....her seferinde çok sevinmiş 2 gün sonra üzülmüş,bu sefer üzülmesını istemem,ben sesizce üzüleyım yeter mafoldumben

bu ise beraber giristiniz, valla kusura bakme benim esim yanimda gölge gibi gelmeye mecbur. Erkeklerdeki üzüntü ise bizdeki ne peki. Kesinlikle öyle bisey olamaz bizde kari koca destegi cok önemli :eek:lmaz: eger esimin destegi olmasaydi ben asla bu kadar güclü olamazdim sizlerde eslerinizden destek istemeyi ihmal etmeyin

canikom seni anlıyorum,ben demek istedim şu...idrar testinde pozitif çikarsa soylemıyecam,tabiki dr.gelecek ozaman bebişi da görmuş olur...da güzel bir duygu,ben desem teste pozitif çiktı fazla sevinmez,ultrasyona görmeyene kadar

canikom seni anlıyorum,ben demek istedim şu...idrar testinde pozitif çikarsa soylemıyecam,tabiki dr.gelecek ozaman bebişi da görmuş olur...da güzel bir duygu,ben desem teste pozitif çiktı fazla sevinmez,ultrasyona görmeyene kadar

Zaten usg´ye götürmezsen sasardim valla sana :umursamaz: sende güzel bir paket yaparsin canim esine ne süper olurrr insallah bu sefer kesinlesir allahim yardim etsinnnn

bana süprize gerek kalmazki, nede olsa bütün idrar testlerimin sonucunu an ve an esime yetistiriyorum kaydirigubbakcemile3 zamani geldiginde agzimi kesinlikle tutamam süpriz yapmak isterim ama kudururum diye korkuyorum heyecandan sırnaşık şey

ben hamileysem süprizim bu olacak...ultrasyona almasam onu..diyecam arkadaşim yanına gidıyorum...sonra eğer bebiş göründüyse,ultrasyon kağıdı alacam...yanında bir bebek patikleri bide bir not...Babacim ben annemin karnındayım 2 aylık olmuşum...7 ay sonra inşallah yanınızdayım nasıl kaydirigubbakcemile3

ayyyyyy ebruli çok güzel fikir ama insan okadar düşünüyo şöyle süpriz yaparım böyle süpriz yaparım die ama o an sevinçten duramıyosun zaten hemen haberi olsun istiyosun ve inş hamilesindir ben bebişimi gördüm 2 gün sonra 9 haftalık oluyo canavar

evet nur çok güzel olur..ama da beli değilki benim bebişim...dün kan talihi yaptırdım 2 çikmış

hatırlıyorsun nur senin kanda 3 çikmış dr.adet sokturucu vermiş,ben dedim sana içme belki da yenidır bebiş onun için 3 çikmış....benimki de boyle olabilir aslında ama işte,bana gelince yok dıyorum olamaz

ya nur kız,sen kanda baktırdın zaman,nezaman 3 çikmıştı,adetin geçmişmıydı yoksa adetten once mı yaptırdın

benim daha önce ki kan testimde (ki ozaman da şüphem vardı) 0,6 değer çıkmıştı şimdikinde ise 3,0 çıktı yani sonradan artmış....bence bebek hiç yoksa değer 0 larda çıkıyo canım.yinede adetim geldi demişsin belli olmaz tabi herkesde aynı olcak die bişi yok umutlar tükenmesin 3 aylardayız bol bol dua edin Allah yardım ediyo bee opuyorumnanaktan

X