canım işallah hepimiz için hayırlısı olur.bundan 5 önce bir düşüğüm oldu malesef.sonra 1 ay önce başladık çalışmlara geçen ay çok geç başladık yumurtlam geçmişti.bu ay umutluyum düşüğümdede 10 gün önceden göğüslerim başlamıştı acımaya işallah hayırlısı.sen nezamandır istiyosun canım
30u benimde normalde adete yakın göğüslerim hiç acımazdı bugün başladılar acımaya ve sertleşmeye.bi kaç gündür sol kasığımda batma oluo çok halsizim midem bazen yanıo ama işallah hamişlik belirtileridi bu belirtiler normalde adet olcağım zaman olmazdı bunlar
canlarım geç oldu,ben çikıyorum,yarın sonuçları alır almaz burda yazarım....iyi geceler,öpuorum sizi opuyorumnanaktan
panki bende senin gibi çok sabırsızım canım insan olmayınca umutsuzluğa kapılıo ama daha ilk denemenizmiş özellikle yumurtlama günlerine dikkat e canım. bu ay yaşarız işallah o sevinci
işallah pankicim sen üyemisin canım daha önce denk gelmemiştik bende yeni sayılırım 2 ay filan oluo
slm canlarım,kan testi yaptırdım sonuçları 19.30.-20.00 gibi çikacak...yazarım sonra