Gebelik testi kullananlar buraya

ilk denememiz haziranda oldu tutmadı bu ayda yok gibi görünüyo, bakalım kısmet artık. daha bizim çok yeni ama insan elinde olmadan sinir oluyo içten içe. bi de sabırsızmdır ben biraz, ilk ay hemen olcak zannettim, sonra apışıp kaldım testte 0.10'u görünce delikafadulden

hadi bakalım,inşallah sende tutar bu ay,bizde umut kalmadı...bu topik herkeze uğurlu geldi,geleni burdan hamiş çikmış kaydirigubbakcemile3

canlarım geç oldu,ben çikıyorum,yarın sonuçları alır almaz burda yazarım....iyi geceler,öpuorum sizi opuyorumnanaktan

panki bende senin gibi çok sabırsızım canım insan olmayınca umutsuzluğa kapılıo ama daha ilk denemenizmiş özellikle yumurtlama günlerine dikkat e canım. bu ay yaşarız işallah o sevinci

tamam ebrulicim.hemen yaz sonuçları merak ederim işallah hayırlısı olur canım sürprizi verirsin bize yarın işallah.iyi uykular canımcımmmopuyorumnanaktan

panki bende senin gibi çok sabırsızım canım insan olmayınca umutsuzluğa kapılıo ama daha ilk denemenizmiş özellikle yumurtlama günlerine dikkat e canım. bu ay yaşarız işallah o sevinci

bu ay ikinciydi, darısı 3. ayın başına:Saruboceq:dır inşallah bakalım

işallah pankicim sen üyemisin canım daha önce denk gelmemiştik bende yeni sayılırım 2 ay filan oluo

iki ayda da gereken herşeyi yaptık valla. yumurtlama tarihlerimi hesapladık, 2 günde bir çalıştık, yastık koydum, kalkmadan yattım aman işte daha birsürü ıvır zıvır olmayınca olmuyomuş yanii

hoşgeldin ozman canımkaydirigubbakcemile5 bende önceden okurdum hep.ama burda arkadaşlıklar çok harika canım.insan aklına ne takılan varsa sorabiliyo kimseye soramadıklarını burda sorabiliyosun canım

hoşbuldum haklısın,
ben yatayım artık.
sen benden daha tecrübeli olduğun için buralarda beni görürsen bi selam ver, kaybetmeyeyim sizi :)

slm canlarım,kan testi yaptırdım sonuçları 19.30.-20.00 gibi çikacak...yazarım sonra

Selam kizlar. Kimse ugramamis, neyse ben calisiyorumda size ne oluyor burasi bombos kalmis klava:

slm kızlar... bende son bi umut kan testi yaptm bugün sonuç : 0,100 yine...
anlamadım bu kadar belirti niyeydi...
neyse denemeye devam artık...
ebrulicim güzel sonucunu heyecanla bekliyoruz...
Allah yardımcın olsun...

evet cnm adetim hepten kesilmiş,şimdi sonuçları aldım..normal değer 4 olması lazım bende 2 çikmış...neden boyle ya mafoldumben aceba yeni rahime yerleşti diye mı,yoksa bebiş yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…