Gebelik testi kullananlar buraya

slm kızlar... bende son bi umut kan testi yaptm bugün sonuç : 0,100 yine...
anlamadım bu kadar belirti niyeydi...
neyse denemeye devam artık...
ebrulicim güzel sonucunu heyecanla bekliyoruz...
Allah yardımcın olsun...

aldım cnm sonuçları 2 çikmış mafoldumben

TOPIGIMIZIN HAMISLERI

Bozkurt15
Fatima_38
Figen_Figen
_Nur_ :nazar:

UMUDUNU TEMMUZ AYINA TASIYANLAR
Fusyamanya__________ 18 temmuz
Tugceee______________18 temmuz

UMUDUNU AGUSTOS AYINA TASIYANLAR

Footsool________6 agustosturkbayragi

Laubali_________7-10 agustosturkbayragi

Maybebaby________15-20 ağustosturkbayragi

Nezooo

Demetzeynep

Ebruli22

Figen_Figen

Olumlu veya olumsuz sonuclarimizi paylasalim. Herkese bol sans ve iyi calismalar

NOT: adet tarihlerinizi lütfen belirlemeyi unutmayin

TOPIGIMIZIN HAMISLERI

Bozkurt15
Fatima_38
Figen_Figen
_Nur_ :nazar:

UMUDUNU TEMMUZ AYINA TASIYANLAR
Fusyamanya__________ 18 temmuz
Tugceee______________18 temmuz
Eylull_________________30 temmuz
UMUDUNU AGUSTOS AYINA TASIYANLAR

Footsool________6 agustosturkbayragi

Laubali_________7-10 agustosturkbayragi

Maybebaby________15-20 ağustosturkbayragi

Nezooo

Demetzeynep

Ebruli22

Figen_Figen

Olumlu veya olumsuz sonuclarimizi paylasalim. Herkese bol sans ve iyi calismalar

NOT: adet tarihlerinizi lütfen belirlemeyi unutmayin

kızlar ne yazık ki 5 altı gebelik yok diye belirtiliyor ama kendinizi lütfen üzmeyin Allah inşallah bir dahaki aya kısmet eder. bunda da inanın bi hayır vardır. inşallah doğru zamanda sağlıklı hayırlı evlat sahibi oluruz.

eylül cüm umarım sen de temmuz ayı hamiş listesine eklenrsn canm ne güzel umutların devam edio...
sabırla bekle canm, ve inş muradına erersn...

kızlar ne yazık ki 5 altı gebelik yok diye belirtiliyor ama kendinizi lütfen üzmeyin Allah inşallah bir dahaki aya kısmet eder. bunda da inanın bi hayır vardır. inşallah doğru zamanda sağlıklı hayırlı evlat sahibi oluruz.

vallah bende anlamadım benim referansta gebelik 4 ten başlıyor..ama bana 2 çiktı,var da demıyoruz yok da demıyoruz,dedi ordakiler

ne olur ağlama tatlım , 2 ne demek oluo aslında yükseleblcek bi değer diil mi?
baksana benm hep 0,100 çıkıo, koca bir 0 yani...
2 görsem sevinirdim ben...
canm erken zamanda baktırmş olmayasn?

canım bilmıyorum adet günüm 20 temmuz,ama 20 temmuzda biraz kanamam geldi sonra kesildi..devamı yok :uhm:

canım bilmıyorum adet günüm 20 temmuz,ama 20 temmuzda biraz kanamam geldi sonra kesildi..devamı yok :uhm:

Dur bakalim hemen üzülecek bisey yok bakarsin gebelik yeni olusmustur, sen testi bir kac gün sonra tekrarla önceleri hep o cikti diyordun

bilmıyorum ya inşallah _nur_ gibi olacak,onunkide 3 çiktıya...sonradan yükselmiş...ama benim kafam almıyor ..ayın 20sinde yeni yerleşmiş demek...eeee değerler yerleşmeye kadar yukselmemesı lazım mı?

ya da ne dolanacak ya..dursun bi yerde..vallah bilmem ama kan talihi yapmıyecam...haftaya idrarda bakacam ozam akadar çikar belki....memeler zaten ayne kaldı şiş ve sert..bakalım

Belki tutunacak yeri begenmiyor kaydirigubbakcemile3 ya neyse hayirlisi olsun madem adetten kesildin bir kac gün o zaman bekle sonrada idrarda bakarsin

hem ne diyecem, dün biri yazmisti akrabasinin adeti 4 gün gecikmis kanda gözükmemis negatif demisler aradan 1 hafta geciyor hala adet yok, sonra dayanamayip bi daha kanda bakiyorlar bu seferde pozitif cikmis, demek istedigim bu isler belli olmuyor aklimiz erse zaten bilim adami olurduk o yüzden allahin isine karismak olmaz vardir elbet bir bildigi

ben şeyı duşunuyorum belki ayın 2-4-6 ozamanlar hamiş kalmadım belki adetten bir hafta 10 gün once kalmıştım...ancak dıyorum ama bilmıyorum işte...onceden hep yapıyordum am 1-2 çikmıyordu sonuçlar,hep 0.30,0.80 oyle çikıyordu

ebruli,
kafam karıştı sen kan testi yaptırmadın mı
bu değerler biraz değişik geldi bana

Olabilir canim, insallah gec tutunmadir, hani hep diyorlarya yoksa aklima valla benimde baska bisey gelmiyor

X