Gebelik testi kullananlar buraya

adet tarıhım bellı degıl ama dusurdugum tarıh 6 temmuz ben bugun calısmalar baslıcam onu hesaba alaım ok

6 agustos yaniiii temmuz degil :icecream: benimkide 6-10 agustos arasi, her ay 3-5 gün önce gelir adetim. O zaman ikimizin tarihi belli hemen ekliyorum

allah sizlerede nasip etsin arkadşlar çok güzel bi duygu.ben adetimden 1hafta öncesi idrar testi yapmıştım çıkmamıştı.ama 1hafta sonrası yaptığımda azda olsa ikinci çizgi göründü.şuanda 5haftalık hamileyim olmayan herkese versin rabbim inş.

allah sizlerede nasip etsin arkadşlar çok güzel bi duygu.ben adetimden 1hafta öncesi idrar testi yapmıştım çıkmamıştı.ama 1hafta sonrası yaptığımda azda olsa ikinci çizgi göründü.şuanda 5haftalık hamileyim olmayan herkese versin rabbim inş.

Masallah canim darisi bekleyenlere
:nazar:a.s.

tamam canım onu da adarım , senn için tüm dualarım
birbirimize ettiğimiz dualar daha tesirli dimi :lepi:

:emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:
TOPIGIMIZIN HAMISLERI

:nazar: Bozkurt15 :nazar:
:nazar: Fatima_38 :nazar:
:nazar: Figen_Figen :nazar:
:nazar: _Nur_ :nazar
:

UMUDUNU TEMMUZ AYINA TASIYANLAR

Fusyamanya__________ 18 temmuz
Tugceee______________18 temmuz

UMUDUNU AGUSTOS AYINA TASIYANLAR

Footsool________6 agustos turkbayragi
Laubali_________7-10 agustos turkbayragi
Nezooo turkbayragi
Demetzeynep turkbayragi
Ebruli22 turkbayragi
Maybebaby turkbayragi
Figen_Figen turkbayragi

Olumlu veya olumsuz sonuclarimizi paylasalim. Herkese bol sans ve iyi calismalar :icecream::icecream::icecream:

NOT: adet tarihlerinizi lütfen belirlemeyi unutmayin zemuszemus

canım ben yarın yazmaya çalışıcam adetim ne zaman olur bilemiom
malum benmki düzensz...
yarın yeni bir doktora daha danışacağım....

selam canim, inan varya ikimiz bu ayni tipa tipa aynisni yasiyoruz gibime geldi. Benimde uzuncaaa akintim geldi ama adetliyken:uhm: bayaga bi tuhafima gitmisti, fark et bakalim sancilanip parca falan düsürecekmisin, arkasindan öyle olmustum ben

slm canikom...vallah kaderimiz ayne yazılmış galiba kaydirigubbakcemile3 yok cnm sanci falan hiç yok,uykudan kaktım pede bişey yok,sadece tuvalete silerken kanamam var bende anlamadım ne oluyor

slm canikom...vallah kaderimiz ayne yazılmış galiba kaydirigubbakcemile3 yok cnm sanci falan hiç yok,uykudan kaktım pede bişey yok,sadece tuvalete silerken kanamam var bende anlamadım ne oluyor

hosgeldin ama ben simdi kacmaliyim :icecream: peki adetin kesildimi yoksa normal kaniyormusun?

nereye kaçıyon kız...adet normal gelmıyor cnm..sadece tuvalete giderken oluyor,oda çiş yaparken değil,silerken gelıyor

nereye kaçıyon kız...adet normal gelmıyor cnm..sadece tuvalete giderken oluyor,oda çiş yaparken değil,silerken gelıyor

Hee anladim canim, evet silerken böyle sümük seyler gibi seyler geliyor kanli yapisik sanada oluyormu? Esimle sinemaya gidecez aksam belki ugrarim zemuszemus

Hee anladim canim, evet silerken böyle sümük seyler gibi seyler geliyor kanli yapisik sanada oluyormu? Esimle sinemaya gidecez aksam belki ugrarim zemuszemus

evet cnm aynen boyle gelıyor...sana iyi seyırler cnm benim..akşam görüşürük ozaman

dün başladı,bügün baktım pede bişey yok..test da yapmadım 5 gün once yapmıştım negatif çiktı

X