Gebelik testi kullananlar buraya

haklısın canm... ama bilmediin şeyler var...
2 aydır püf noktalara dikkat ederek çalışmalar yapıyoruz ama 1 senedir de korunmuyoruz.... ( gelirse gelsin bebek dioduk başlarda... son 2 ay öncesinde de yaa biz o kadar korunmuos nie bir bebek oluşmadı die araştırmalara başlamak hakkımız sanırım)

dediğin gbi sorunu kendimiz yaratıyoruz...
öölemi böölemi didiklemek yerine, oluruna bırakmıyoruz...
bu yüzden işe ilk iş olarak , bu siteye fazla (neredeyse hiç takılmayarak başlamak lazım)
bir çok kişinn hikayesini okudukça kendi psikolojimi bozma seviyesine geleblrm...

--------------------------------------------

Son düzenleme:
slm arkadaslar laubalı canım sana testte ıkı cızgı cıktı demıstım hamıleymısım tatılden dondum kanamalarım basladı ve dusuk yaptım ıkı hafta once malesef.kendılıgınden dustu 6 haftalıktı doktor beklememe gerek yok dedı bakalım durmak yok yola devam:)

Selam canim uzun zamandir yoktun. Demek tatillerde geziyordun ha :icecream: nerelere gittiniz bari? Allah allah neden düsük oldu peki, acaba tam tutunamadimi ne. Canim bununla gecmis olsun en azindan kürtaja gerek kalmadi temiz düstü yani. Insallah bir dahaki aya :) Hepimize rabbim ayni anda verir insallaaaaaaaaah.. Benimkide kimyasaldi galiba adet oldum gitti

footstool hoşgeldin ve geçmiş olsun canım....
inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın...

laubali canım ben çıkıyorum... görüşmek üzere..
herkese iyi akşamlar arkadaşlar.....

evet canım ya bılmıyorum neden dustu kısmetdeyılmıs herseyı yaptık hastanede yattım 1 gun evde yattım hıc kalkmadan yınede tutunamadı ve dustu

laubalicim sana ne oldu kuzum, üzerine alınacak bişe yok, kimseye atıfta bulunmadım...
sadece kendi hatamdan bahsettim ...
ayıp ediyorsun bence ya da senn de canın çok sıkkın benm gbi endişelisin,
bak sen de bir kaç msjında aynı benm durumumda olduunu yazmışsın...
hatta eşin bile söölemiş psikolojin bozulacak die...
anlıyorum canım seni...
o yüzden senn gbi şeyler yazmayacağım...

bu arada ben de ağustos a taşıdım umutlarımı
lütfen listeye beni de eklermisin?
opuyorumnanaktan

olsun allahtan kurtaja gerek kalmadı kocamda ıkı haftadır yok yurdısında bugun gelıcek acabakorunsammı yoksa korunmıyımmı nedersın

laubalicim sana ne oldu kuzum, üzerine alınacak bişe yok, kimseye atıfta bulunmadım...
sadece kendi hatamdan bahsettim ...
ayıp ediyorsun bence ya da senn de canın çok sıkkın benm gbi endişelisin,
bak sen de bir kaç msjında aynı benm durumumda olduunu yazmışsın...
hatta eşin bile söölemiş psikolojin bozulacak die...
anlıyorum canım seni...
o yüzden senn gbi şeyler yazmayacağım...

bu arada ben de ağustos a taşıdım umutlarımı
lütfen listeye beni de eklermisin?
opuyorumnanaktan
-------------------------------------------

Son düzenleme:
olsun allahtan kurtaja gerek kalmadı kocamda ıkı haftadır yok yurdısında bugun gelıcek acabakorunsammı yoksa korunmıyımmı nedersın

yok ya ne korunmasi hic birsey olmaz, sen yola devam et canim. Normal adet olup bitmis hem doktorda okey demis. Simdide korunmayla zaman harcama vucudun hala gebelige hazir olabilir calismalara devam

Bak ben bi kere seninde durumda degilim, senin durumu cooooktan astim.. O lafim sadece senin lafin üzerineydiki kendini fazla bunalima sokma diye.. Allaha sükür o teyheleri gectik biz. Rabbim bundan sonra neylerse güzel eyler.. Madem benim durumu bilgisayar basindan cözebildin bide yazdigini tekrar oku nasil anlam cikariyorsun onu söyle. Demekki sen kendi yazdigini gayet normal görüyorsun ama yinede yazarken dikkatli olalim zaten hepimiz bir amaci var onuda bu topik altinda birbrimize destek cikip bu zorlu zamani atlatmak. Yazdiklarimizin senin psikolojini bozmasina sebep olmasini istemem o yüzden istersen sen paylasimini senin gibi daha yolun basinda olanlarla paylas, bizim yazdiklarimiz bazen seni asabilir. Kendinde agzinla söyledin bu topikten uzak durmayla baslamaliyim diye cok mantikli zemuszemus

ben burada senn yazdıklarını okuyarak psikolojim bozuluo demedim ki...
sadece bebek sahibi olma endişesi olan sen misin?
hepimiz endişeliyiz doğal olarak...
o kadar çok ki hikayesini okuduklarım...
kimsenn durumuna da atıflta bulunmak ta asla haddime düşmez...
bu tamamen benm sorunum senle başkasıyla ilgisi yok...
yaptıın yargısız infaz ...
bilgisyar başından durumumuzu anlayablrz elbet yazdıklarımız samimi ve gerçekse eğer...

Bir cok kisinin gebelik hikayelerini okuyarak psikolojim bozula bilir diyorsun. Haklida olabilirsin, ama simdi biz burda diken üstünde oturacagiz sebep olmuyalim diye, buraya takilmamizin sebebi birbirimizin psikolojisini bozmak degil elimizden geldigi sekilde yardim edip derdimize derman bulmak, bu arada bizler doktor degiliz, sadece yasadigimiz tecrübelerimizle yorum yapabiliriz. Katlana bilen elbette takilabilir ama eger bünyen zayifsa bazi seyleri kaldira bilecegine güvenmiyorsan elbette ilk is olarak buralardan uzak durman. Bunda ne varki? Kendin yaziyorsun halbuki. Bak burda bi topik olacak, hamile kalmaya yeni karar verenler diye orasi belki sana daha uygundur

gerçekten çok komiksin...
ben ne diyorum sen ne diyorsun...
anlatamadım ama ii tarafından bakmaya devam ediyorum...
sanal ya şimdi ortam, yazı dili işte ,
göz teması yok , beden dili yok , muhatabım da değilsn , ondan anlatamadım sanırım...
senn psikolojinle alakası yok, ok!
neyse canım , sen ve bebişin ALLAH a emanet olun... ( topiğin de)
:lepi:

laubalı sımdı gecmıs yazıları okudum sana da cok gecmıs olsun canım cok uzuldum ınsallah bu murakk gunlerde hepımız bırbırımıze dua edlım ınsallah yaz bıtmerden hepımız hamıs oluruz

gerçekten çok komiksin...
ben ne diyorum sen ne diyorsun...
anlatamadım ama ii tarafından bakmaya devam ediyorum...
sanal ya şimdi ortam, yazı dili işte ,
göz teması yok , beden dili yok , muhatabım da değilsn , ondan anlatamadım sanırım...
senn psikolojinle alakası yok, ok!
neyse canım , sen ve bebişin ALLAH a emanet olun... ( topiğin de)

Seni güldürdügüme sevindim, burdaki diger amacimizda birbirimizi neselendirmek eger egleniyorsan ne iyi sana. Inan hamile haberini duysam galiba ilk sevinen ben olacam. Rabbim herkese nasip etsin vakti zamani gelince

laubalı sımdı gecmıs yazıları okudum sana da cok gecmıs olsun canım cok uzuldum ınsallah bu murakk gunlerde hepımız bırbırımıze dua edlım ınsallah yaz bıtmerden hepımız hamıs oluruz

sagol canim benim, hayat gercektende nelerle dolu. Hersey bizim icin, yasadikca tecrübe kazaniyoruz, tecrüblerimizlede ileriye daha iyi girmek istiyoruz. Napalim canim hersey allahtan vardir elbet bir bildigi. Esin yurtdisinda ne yapiyor? Sen nerde kaliyorsun?

Seni güldürdügüme sevindim, burdaki diger amacimizda birbirimizi neselendirmek eger egleniyorsan ne iyi sana. Inan hamile haberini duysam galiba ilk sevinen ben olacam. Rabbim herkese nasip etsin vakti zamani gelince

yarın bir haber bekliyorum canım... eğer umduğum haber gelirse
sana 4444 tane tefriciye okuyacağım... adak adadım

X