Gebelik testi kullananlar buraya

bende oldu ama adetime daha var adetimin başlangıcından sayarsam 14. günümde oldu ama bir ki damla da kan

nasil kesildi ya :uhm: devami sabah gelir belki, bazen ped degistirdikten sonra kanama gec gele biliyor

vallah senle konuştum ya..tuvalette gitim hala gelen giden yok
ne pede nede silerken,bende anlamadım

benle konusmak ugurlu geliyo desenezemuszemus bak aman dikkat et üstüne görme falan olurda

benimde aklıma geçti yerleşme kanaması diye..çünkü adet sanci yok,sivilce yok,ayrıca göz altılarım adet döneminde koyulaşıyor,zombi gibi oluyoum,yane beli oluyor hastayım...şimdi tık yok..kafam karıştı vallah

benimde aklıma geçti yerleşme kanaması diye..çünkü adet sanci yok,sivilce yok,ayrıca göz altılarım adet döneminde koyulaşıyor,zombi gibi oluyoum,yane beli oluyor hastayım...şimdi tık yok..kafam karıştı vallah

ya iste o yüzden dikkat et eger kanaman daha gelmezse doktora git belki bisey vardir allahtan umut kesilmez

vallah eşim gelsın soylıyecam eğer gelmezse yarın gidip kan testi yapacam...çikarmı acaba,yoksa daha yenidir

kizim benim gibi düsersen dahami iyi, bak ben adetliyken hamileymisim haberim bile yoktu hatta testlerde düsükten sadece 1 hafta önce cikti yani önceleri hic göstermemisti

canim ilk gün sadece 1 ped dolduracak kadar gelmisti ama adet gibi degildi sekli cok farkliydi ve sadece 2-3 gün sürdü. Diger ayda sadece kahverengi lekele seklinde kanamam oldu o zaman zaten bebek 7-8 haftalik olmustu süphelenerek test yapti koskoca pozitif cikti ama sona erdi cünkü cok agir falan kaldirmistim bilseydim tabii yapmazdim anlamak cok zor ya bu üstüne görme cok sinsi

Oooo tugceeee hanimda tesrif etmis kaydirigubbakcemile3 gezginciiii tatildeyim diye iyice keyif yapiyon dimi cadiiiii kizzz

canim ilk gün sadece 1 ped dolduracak kadar gelmisti ama adet gibi degildi sekli cok farkliydi ve sadece 2-3 gün sürdü. Diger ayda sadece kahverengi lekele seklinde kanamam oldu o zaman zaten bebek 7-8 haftalik olmustu süphelenerek test yapti koskoca pozitif cikti ama sona erdi cünkü cok agir falan kaldirmistim bilseydim tabii yapmazdim anlamak cok zor ya bu üstüne görme cok sinsi

yok cnm,benim dünden bügüne bir pedin yarısı bile olmamış ya...sadece silerken oldu..bide boyle uzayan bişeyle beraber geldi biraz,bugun senle konuşmadan once tuvalete gittim ve iraz peçeteye oldu dedim tamam yavaş yavaş devamı gelir,sonrada bakım gelen giden yok

daha test yapamadım canlar yarın yapıcam inşallah dün ve bugün acaip sancı girdi göğsüme bide akıntım arttı bakalım yine çıkmazsa ne olurum bilmem

X