Gebelik testi kullananlar buraya

selam kızlarr...nasılsınız?
umutlu olduğum tüm arkadaşlarım kırmızıları gördü....:KK43:
önümüzdeki siklus dönemi için herkese bol şans diliyorum.....

Merhaba canim, ne olsun yeni bir ay yeni bir dönem :) Umutlarimiz ay ay tasiniyor. Senden naber adet günün ne zaman?

evet fuşyacııım gercekten ne kadar umutlandık değil mi?
napalım hayırlısı bööleymş...
yeni siklus adetmzn başladıı gün başladı hayılısıyla inş...
benm adet 17 temmuz , yumurtlama dönemlerimizn listesini yapalım mı?
sonrada adet tarihimiz , gecikmesi testler falan derken en son inş, doğum yapacaamıs tarih listesini yaparız ağustosta
zemuszemus

Merhaba canim, ne olsun yeni bir ay yeni bir dönem :) Umutlarimiz ay ay tasiniyor. Senden naber adet günün ne zaman?

canım benim 19 temmuzdu (28 gün sürmesi durumunda)
tabi en son adetim 34 gün sürdüğü için ben bu 19 temmuzu dikkate almıyorum fazla..
henüz adet olmadım... iki gündür midem bi bulanıyo bi yanıyo.... ama bunların hiçbirini hamileliğe yormuyorum... hamile olduğumu hissetmiyorum çünkü... bakalım hayırlısı....

evet fuşyacııım gercekten ne kadar umutlandık değil mi?
napalım hayırlısı bööleymş...
yeni siklus adetmzn başladıı gün başladı hayılısıyla inş...
benm adet 17 temmuz , yumurtlama dönemlerimizn listesini yapalım mı?
sonrada adet tarihimiz , gecikmesi testler falan derken en son inş, doğum yapacaamıs tarih listesini yaparız ağustosta
zemuszemus

ewet canım hayırlısı buymuş demek ki... sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek olsun da bir iki ay geç oluversin...hiç önemli değil... öbür türlü herşey çok daha zor.. insanın tüm hevesleri kursağında kalıyor malesef....

evet canm haklısın, ben de kistim yok die biliyorum...
kist olmadıını sööliyen başka bir doktordu...
dün gittiğim doktor da ööle hamileliği engelleyecek tipten bir kist değil dedi...
çok minik ve muhtemelen yeni oluşmş dedi...
ve klomen verdi...
canım peki klomen hem bu kistler adetle tam atılmadıysa onları yok edecek, hem de
vaktinde yumurtlama mı sağlayacak...
ilaç 5 gün sonra bitecek yine gideym dmi doktora baktırayım kistler ne durumda,
ilaç etki etmş mi , yumurtlamam yakın zamanda olacak mı?
bu bilgileri verr değil mi?

Klomen bence su kiste verilmekte en büyük yanlis (bu benim görüsüm) zaten su kisti kendiliginden gide bilen cinsten yani sorunsuz. Amma velakin klomen kisti götürmedigi taktirde dahada büyüte bilir sonra gitmesi daha zor olur. Bütün ilaclar hormon iceriyor, dikkatli kullanin ve doktorun her verdigi ilacada evet demeyin.

canım benim 19 temmuzdu (28 gün sürmesi durumunda)
tabi en son adetim 34 gün sürdüğü için ben bu 19 temmuzu dikkate almıyorum fazla..
henüz adet olmadım... iki gündür midem bi bulanıyo bi yanıyo.... ama bunların hiçbirini hamileliğe yormuyorum... hamile olduğumu hissetmiyorum çünkü... bakalım hayırlısı....

Anladim canim, her adet gecikmesi gebelik degil bide gecen ay daha uzun sürdügü icin yumurtlama gec olusmus olabilir. Yinede bir test yapip merakini gidermek gelmedimi aklindan?

Anladim canim, her adet gecikmesi gebelik degil bide gecen ay daha uzun sürdügü icin yumurtlama gec olusmus olabilir. Yinede bir test yapip merakini gidermek gelmedimi aklindan?

gelmez mi hiç :) bu topicte ne işim var benim... bugün akşam alıcam bi test.. ama yapmaya ne zaman cesaret ederim onu bilmiyorum... bundan 1 hafta önce test yapmıştım belki hatırlarsınız ve negatif çıkmıştı... tabi çok erkendi ama bi umuttu işte :)))

haklısınız kızlar...
zaten doktor ne dedi biliyor musun?
eşinin spermiyografisini getr dedi...
onda bir sorun varsa onun üstüne gidelim , senn ilaç kullanmana gerek yok dedi...
bende , sorun ondaysa benm kistlere nolcak dedim...
onlar gecer dedi...
ben eşimde sorun olmadıına inandıım için bu ilacı almak istediim...
yumurtlamamı düzenler die...
o da al, kullan dedi...
ööle kan testi falan yapmadı...
alttan ultrasonla ve elle muayene etti...
kücük kistlerden de çok emin değildi sanki...
ya bu gittiğim 3. doktor... ben nasıl kesin sonuçlara ulaşıcam...
hiç kimse net sonuç vermio, herşey muallakta ve kafa karıştırcı...
belki bu ilacı kullanmam faydalı belki zararlı bilmiyorum...
yarın başlamam gerek ama ne yapacağımı şaşırdm kafam çok karıştı...

gelmez mi hiç :) bu topicte ne işim var benim... bugün akşam alıcam bi test.. ama yapmaya ne zaman cesaret ederim onu bilmiyorum... bundan 1 hafta önce test yapmıştım belki hatırlarsınız ve negatif çıkmıştı... tabi çok erkendi ama bi umuttu işte :)))

evet ya o zaman bayaga erken olmus :) eh topiklerde okuyoruz milletinki 6 gün önce falan cikmis diye bizde gaza geliyoruz iste, ya cikarsaaaaaaaaa :icecream: o zaman en iyisi sabah idrarinla yap canim, hic degilim 1 gün daha gecmis oluyor adetin

haklısınız kızlar...
onda bir sorun varsa onun üstüne gidelim , senn ilaç kullanmana gerek yok dedi...
onlar gecer dedi...
o da al, kullan dedi...

Canim simdi kusura bakma ama bu acelen nedir anlamiyorum. Bizler 6 yildir istiyoruz ugrasiyoruz siz daha 2.aydan bunalima girmisiniz. En iyisi ilaci falan birak, esinin sonucunu bekleyin. Artik kafaya takma, valla ben stres bombasi oldum. Bizde olmus 72 vakti zamaninda gelecektir. Insan bazen sorunu kendi yaratiyor

evet ya o zaman bayaga erken olmus :) eh topiklerde okuyoruz milletinki 6 gün önce falan cikmis diye bizde gaza geliyoruz iste, ya cikarsaaaaaaaaa :icecream: o zaman en iyisi sabah idrarinla yap canim, hic degilim 1 gün daha gecmis oluyor adetin

dayanabilirsem ben de öyle düşünüyorum canım..
ya şu gebelik testleri o kadar büyülü ki.. alır almaz yapmak istiyorsun.. çıkmayacağını bilsen bile şeytan resmen seni o testi alakasız bir zamanda yapmaya zorluyo...
en azından bende böyle oluyo :)))

haklısınız kızlar...
onlar gecer dedi...
o da al, kullan dedi...

Canım sen Aydın'da mı oturuyorsun?
Eğer öyleyse İzmir'de çok ünlü doktorlar var... birinden randevu al ve onlara görün... testlerini de gösterirsin.. sorun neymiş öğrenirsin.. hem laubali'nin dediği gibi 2 ay çok kısa bir zaman... en az 6 ay hatta 1 yıl geçmesi gerekiyor ki bi sorun olduğu düşünülsün... ki sebepsiz infertilite diye bişi var... ortada hiçbişi yokken çiftler çocuk sahibi olamıyor... bu kadar takıntı yapasan çok mutsuz olursunuz.. biraz large ol canım....

Canim simdi kusura bakma ama bu acelen nedir anlamiyorum. Bizler 6 yildir istiyoruz ugrasiyoruz siz daha 2.aydan bunalima girmisiniz. En iyisi ilaci falan birak, esinin sonucunu bekleyin. Artik kafaya takma, valla ben stres bombasi oldum. Bizde olmus 72 vakti zamaninda gelecektir. Insan bazen sorunu kendi yaratiyor

haklısın canm... ama bilmediin şeyler var...
2 aydır püf noktalara dikkat ederek çalışmalar yapıyoruz ama 1 senedir de korunmuyoruz.... ( gelirse gelsin bebek dioduk başlarda... son 2 ay öncesinde de yaa biz o kadar korunmuos nie bir bebek oluşmadı die araştırmalara başlamak hakkımız sanırım)

dediğin gbi sorunu kendimiz yaratıyoruz...
öölemi böölemi didiklemek yerine, oluruna bırakmıyoruz...
bu yüzden işe ilk iş olarak , bu siteye fazla (neredeyse hiç takılmayarak başlamak lazım)
bir çok kişinn hikayesini okudukça kendi psikolojimi bozma seviyesine geleblrm...

zaten beni esim buraya yakinda yasakliyacak, girip girip psikolojini bozuyosun diyoooooookaydirigubbakcemile3

keske bende zamaninda bu kadar tedavi görmeseydim, biraz oluruna biraksaydim. O kadar hormonu bosuna yedim simdi vucudum hepten bozuldu belki o yüzden hamile kalmam dahada zorlasti. Tecrübe kazandigim icin sizlere rahat diyo biliyorum ilaclardan uzak duruuun, sorun olmadikca bos yere kullanayin, bir umut diyorsunuz ama bu ilaclar riskli.

:emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:
TOPIGIMIZIN HAMISLERI

:nazar: Bozkurt15 :nazar:
:nazar: Fatima_38 :nazar:
:nazar: Figen_Figen :nazar:
:nazar: _Nur_ :nazar
:

UMUDUNU TEMMUZ AYINA TASIYANLAR

Fusyamanya__________ 18 temmuz
Tugceee______________18 temmuz

UMUDUNU AGUSTOS AYINA TASIYANLAR

Footsool________6 agustos turkbayragi
Laubali_________7-10 agustos turkbayragi
Nezooo turkbayragi
Demetzeynep turkbayragi
Ebruli22 turkbayragi
Maybebaby turkbayragi
Figen_Figen turkbayragi

Olumlu veya olumsuz sonuclarimizi paylasalim. Herkese bol sans ve iyi calismalar

Son düzenleme:
mrb canım inan bende senin gibiyim ama bak ben biraz kendimden bahsedeyim sana 2 aylık evliyim 25 yaşındayım ve hiç korunmayı düşünmedim bebek istedim hep dua ettim olsun diye ve RABBİM bana verdi ve adet günüme 3 gün vardı ama dauanamdım idrar testi aldım yaptım ve çok net gebelik çıktı yetmedi koşa koşa hastaneye gittim ve ordada kan tahlili yaptırdım bthcg 660 çıktı doktorum hamilesin dedi ama çok küçük olduğu için ultrasonda bugüb belli olmazmış olsa bile nokta kadar dedi pazartesi gidip bakıcağız allah herkese versin inanın dualarım herkesle isteyen herkese rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin benden sana tavsiye yumurtlama dönemini ii değerlendir eşine kahve içir ve ilişkiden sonra yataktan hemen çıkma 40 dk falan ayaklarını havaya dik dinlen ben aldım sonucunu ama ben hamile kaldığım ilk gün hissettim ya bence hamile olduğunda hissediyosun ben o duyguyu yaşadım :ecrin_bebek::CüvCüv:

slm arkadaslar laubalı canım sana testte ıkı cızgı cıktı demıstım hamıleymısım tatılden dondum kanamalarım basladı ve dusuk yaptım ıkı hafta once malesef.kendılıgınden dustu 6 haftalıktı doktor beklememe gerek yok dedı bakalım durmak yok yola devam:)

X