Gebelik testi kullananlar buraya

yok cnm,benim dünden bügüne bir pedin yarısı bile olmamış ya...sadece silerken oldu..bide boyle uzayan bişeyle beraber geldi biraz,bugun senle konuşmadan once tuvalete gittim ve iraz peçeteye oldu dedim tamam yavaş yavaş devamı gelir,sonrada bakım gelen giden yok

insallah yerlesmedir canim hala umut var, ama artik yarin gidip kan testi yaptir hic degilim sonuc ne olursa olsun kafan rahatlar

daha test yapamadım canlar yarın yapıcam inşallah dün ve bugün acaip sancı girdi göğsüme bide akıntım arttı bakalım yine çıkmazsa ne olurum bilmem

kiz senin adet bayaga bi gecikti, hadi insallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah. Merve ve senden iyi haberler bekliyorum

insallah yerlesmedir canim hala umut var, ama artik yarin gidip kan testi yaptir hic degilim sonuc ne olursa olsun kafan rahatlar

evet cnm..yarın akadar adetim gelmezse gidip yapacam,2 saat sonra da sonuçları alacam zaten,2-3 çiksada demeki daha yeni oluşuyor bebişim

canlarım ben çıkıyorum yarın mutlaka haber vericem çooooooook öüyorum siziiiiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aman tugceee ilk yaptigin kan testiyle simdikini kiyaslama, tut sen 10 gün önce yaptir acelen neydi yaw öyle kaydirigubbakcemile3 insallah bu seferki gercektir canikom

evet cnm..yarın akadar adetim gelmezse gidip yapacam,2 saat sonra da sonuçları alacam zaten,2-3 çiksada demeki daha yeni oluşuyor bebişim

Ay yeterki 0 cikmasin, cikmazda insallah umarim adetin gercektende kesilmistir ve gelen sadece yerlesme kanamasidir.

Ay yeterki 0 cikmasin, cikmazda insallah umarim adetin gercektende kesilmistir ve gelen sadece yerlesme kanamasidir.

vallah bugun akadar kaç test yaptım hiç 0 çikmamış 0.85 çikmıştı kaydirigubbakcemile3 yarın 0.90 çikar kesin kaydirigubbakcemile3

vallah bugun akadar kaç test yaptım hiç 0 çikmamış 0.85 çikmıştı kaydirigubbakcemile3 yarın 0.90 çikar kesin kaydirigubbakcemile3

hayret ya benim yaptigim kan testleri hep 5´-10 arasi cikiyordu ama 10 ve asagisi bizim burda negatif sayiliyor, suana kadar hic 0 cikmadi bende :uhm:

vallah burda 5ten sonra hamiş demek,sizin orda tuhaf allah allah,baziları var burda okudum sonuçları 0 çikmışı

bizim referans 10´dan sonra basliyor yani asagisi gecerli degil. Belki daha emin olmalari icindir bilmiyom valla

demekki TR´de olsam hamis ama süpheli diyecekler. o zaman her seferinde kimyasal yasiyorum

Hatta en son yani nisan ayindan önceki dusükte 8 cikmisti ve negatif demislerdi ve ek olarakta bisey vermediler hani ilac vs

X