Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne fark ettim biliyormusun, dün ovalusyon testini yaptim ve iyice baktim, silik olmadan önceki hali beyaz cizgi cikiyor sonra yavas yavas silik pembe renge dönüyor, ben bunu cok gördüm ama hadi be bisey yok diye cöpe attim. Eger zaten test negatif ise orasi düm düz beyaz olur ama biseyler var oldugu icin önce arka plan beyaz gölge oluyor sonra rengini aliyor, gebelik testinde coook denk geldi demekki HCG cok düsük oldugu icin gerisi gelmiyordu neden cünkü düsük yapiyoruz idrara ulasamiyor? Nasil bi teori?
kimyasal gebelik-tüplerde döllenen yumurta embriyo haline rahim içine yuvalanmayı beceremez ve canlılığını yitirir..demeki rahim içinde bir şey var..vallah anlamadım gitti yaw
kaydirigubbakcemile3 bayılıyorum sana yaw teorini yesınler ya
eslerimiz bile bizimle doktora gide gide usta oldular. Benimki 6 yildir doktor doktor pesimden dolandi, allah razi olsun her usg, asilama veya tüp bebek transferinde yanimda bulundu. Icerde ne var ne yok hemen ekrandan anliyor. Histeroskopi yaptik, esim yok ben tatmin olmadim cok pusluydu ekran anlasilmiyordu sen baska doktor iste bi daha yaptiralim dedi kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 maşallah ha eniştemize,demeki evde aletler alsan o muhane bile edebilir kaydirigubbakcemile3 bakalım ben ne pok yapacam pazartesi,sözde ağrısız HSG bakalım,eğer ağrırsa :mymeka: klava:
benden tavsiye bir kac agri kesici al kaydirigubbakcemile3
dıyorsun yane,ağrı kesicisiz çikmayım ha yolla...e tmm bu filmi yapacaz sonra ne zaman bebişe devam edebilirim acaba dr.hanım
kizlar ben yatiyorum, yarin izinliyim bütün gün burdayim :lepi:
kız bak ne farkettim ben şimdi,ped temiz,sadece sildim zaman gelıyor,ve dedimki biraz eser sanatı gibi inceleyım,bi bakım kanla beraber sanki içinde yumurta akı gibi bişey var...o ne boyle ya ilk defa görüyorum boyle bişey
slm kıslar nasılsnz?
ben dün gittim doktora ,
yumurtlaman geç oluşuo cünkü çok kücük bir kaç kist oluşmuş dedi...
çok şaşırdm...
martta da yumurtlaıklarmı kontrol ettrmştm tertemz demişti başka bir doktor...
dün idrar testi de yapıldı, koca bir negatif...
doktorlar da hiç güven vermio insana ...
kafamda hala soru işaretleri var...
klomen verdi bana, ve eşimin de spermiyografisini istedi...
eşimde sorun yoksa benm de ilaç kullanmama gerek yokmuş güya...
anlamadım bu ne yaman çelişki...
peki güya var olan kistler sorun olmayacak mı nie adetim gecikio dedim....
psikolojik , strese bağlı olablr dedi...
ne doktorlara kalmışız, çok yazık halimize...:umursamaz: