Gebelik testi kullananlar buraya

BADEM bence o kadinlarin ürettigi hormonlardan dolayi hepimiz farkliyiz, kimileri cok bastan yüksek hcg üretiyor kimilerinki yavas yavas artiyor. Bide bunun yaninda progesteron, lh, fsh vs farkli salgiri yapiyor hepimizde. Mesela ayni haftada gebe kalan kisilerde bile idrar testinde farkli gösteriyor bunlar yine kandaki hormonlarin hangi salgida olmasi

evet benim hiç birzaman kıpkırmızı 2 çizgi gözükmemiştir..adetim geçti halde siliktı

ben umutlandım 2. çizgi çıkınca ama bugün tekrar yaptım ama 2. çizgi bu sefer çıkmadı bakalım yarın sabah tekrar yapacam hayırlısı artık birde hiç bir belirti yaşamıyorum sanki hislerim körelmiş gibi sadece sanki hasta olacakmışım gibi hisediyorum arada ama ağrı falan yok biraz akıntım var okadar ne oluyor hiç anlamıyorum biraz daha vakit geçsin 10 günü tamamlayım adet olmazsam bir kadın doğuma gideceğim allahın izniyle

eger ilk yaptiginda ikinci cizgiyi gözle görür seklinde gördüysen bence sen hamilesin, bence ikinci kez yaptigin test kesin bozuktur veya yanlis yapmisindir. Olmazsa sen yarin veya 2 gün sonra tekrarla. Cizgi hem oluyor hemde kayboluyor, hmmm, aklima tabii kimyasal gebelikte geliyor ama insallah öyle degildir o yüzden sen yinede git hemen kanda baktir tedbirini al

evet benim hiç birzaman kıpkırmızı 2 çizgi gözükmemiştir..adetim geçti halde siliktı

evet bende hic görmedim hep silikti oda ama o kadarda vay anam denilecek sekilde bile degildi. Allahim bizede visne renginde ikinci cizgiyi göster söyle doya doya bi bakayim sonra iste buuuuuuuu diyeyim

eger ilk yaptiginda ikinci cizgiyi gözle görür seklinde gördüysen bence sen hamilesin, bence ikinci kez yaptigin test kesin bozuktur veya yanlis yapmisindir. Olmazsa sen yarin veya 2 gün sonra tekrarla. Cizgi hem oluyor hemde kayboluyor, hmmm, aklima tabii kimyasal gebelikte geliyor ama insallah öyle degildir o yüzden sen yinede git hemen kanda baktir tedbirini al

çok silikti zor gördüm zaten 10 günü tamamlayınca gidecem dr.a inş. kimyasal gebelik nasıl birşey canım

BADEM bence o kadinlarin ürettigi hormonlardan dolayi hepimiz farkliyiz, kimileri cok bastan yüksek hcg üretiyor kimilerinki yavas yavas artiyor. Bide bunun yaninda progesteron, lh, fsh vs farkli salgiri yapiyor hepimizde. Mesela ayni haftada gebe kalan kisilerde bile idrar testinde farkli gösteriyor bunlar yine kandaki hormonlarin hangi salgida olmasi

Canım elbette her hafta her kadında farklıdır.Hatta aynı kadının bile 2 yarı hamileliğinde farklı belirtiler olurmuş..Ama Gebelik testleri ne kadar silik olursa olsun eğer gözle net bir şekilde görülebiliyorsa ,şunu demek istiyorum kontrol çizgisi kadar koyu kırmızı olmasa bile çok net bir şekilde 2 çizgi varsa hamilelik vardır..2. çizginin koyuluğu hamileliğin hangi haftasında olduğunla ilgili..Eğer hamileliğin başındaysa ikinci çizgi çok koyu çıkmıyor..Gebelik haftası ilerledikçe yani beta hcg arttıkça çizgi koyulaşmaya başlıyor..

Tabi çift çizgi silik de olsa çıkmasa da hamilelik olabilir..Kanda belli olur o da..

evet bende hic görmedim hep silikti oda ama o kadarda vay anam denilecek sekilde bile degildi. Allahim bizede visne renginde ikinci cizgiyi göster söyle doya doya bi bakayim sonra iste buuuuuuuu diyeyim

nasıl yani 2. çizgiyi gördünüz hamilemiydiniz değilmiydiniz anlayamadım da

aynen vallah..kesin duvara asarım onu :roflol:

[/B]bende ayni fikirdeyim badem bizler hep erkenden baktigimiz icin silik görüyoruz. Eger fazla takmasak ve 2 hafta gectikten sonra falan yapsak kesin bizlerinkide net cift cizgi cikardi[/B]

çok silikti zor gördüm zaten 10 günü tamamlayınca gidecem dr.a inş. kimyasal gebelik nasıl birşey canım

Ah canım o zor görünen silik çizgiyi biz her gün görüyoruz bu günlerde...kaydirigubbakcemile3

Tek dert o çizginin hiç koyulaşmıyor olması..kaydirigubbakcemile3

kimyasal gebelikte beta hcg belli bir süre sonra daha ilk günlerde hızla düşüşe geçiyor.Ona deniyor canım..Yani kese oluşmadan gebelik sonlanıyor..Adetle birlikte atılıyor...

nasıl yani 2. çizgiyi gördünüz hamilemiydiniz değilmiydiniz anlayamadım da

bizlerinki ilk 1-2 haftada düstügü icinsilik cikiyordu. Kimyasal gebelikti gecirdiklerimiz yani embro rahime tutunuyor ve orada kaliyor ama bilinmeyen bir nedenden dolayi adet gününe veya gectikten bir kac gün sonra düsüyor ve adet kanamasi saniyorsun öylelikle yok oluyor iste

Ah canım o zor görünen silik çizgiyi biz her gün görüyoruz bu günlerde...kaydirigubbakcemile3

Tek dert o çizginin hiç koyulaşmıyor olması..kaydirigubbakcemile3

kimyasal gebelikte beta hcg belli bir süre sonra daha ilk günlerde hızla düşüşe geçiyor.Ona deniyor canım..Yani kese oluşmadan gebelik sonlanıyor..Adetle birlikte atılıyor...

tşk ederim alakanız için allah yardımcımız olsun şimdi çıkmam lazım yarın görüşmek üzere allaha emanet olun iyi geceler.Şeniz

iyi geceler cnm...sakın morelini bozma..yarın testi tekrarla inşallah 2nci çizgiği görürsün cnm

kizlar bende cikiyorum. Yarin büyük bir ihtimal giremiyecegim. Hadi kendinize iyi bakin iyi geceler

canim benim meslegim ev hanimligi degil malesef calisiyorum yarin is var aksamada kaynanamlara gideriz :KK43:

X