Gebelik testi kullananlar buraya

vallah ben kesin gebelik testi fabrikası açacam kaydirigubbakcemile3 ...yada ikinci el satılık gebelik testi :roflol: hepsini toplasam kesin bir dükan açarım

2. el gebelik testi fabrikası ha..kaydirigubbakcemile3

Kız ne paragözsün be,illa fabrika kurup kazanç sağlıcan..2. el gebelik testi bağışı yapsana ..delikafadulden

haha fistik gibi olur bide o kadar cok bilgimiz varki cok güzel dayanisma olur. Acaba topik altina bide gebelik testi satis yerimi yazsaydik kiz

:roflol: :roflol: :roflol: tabi 2nci el gebelik testlerimiz açik artırmaya koyacaz

kiz dur ben daha yeni uyandim, yahu senin cis kokulu testini kim ne yapsin anam sen git onu banyoya as veya cercevele valla o zaman daha makbule gecersin

ikinci el test yanindada idrarmi.. Valla beni güldürüyorsunuz allah sizi bildigi gibi yapsin emi. Kocam bana bakiyo ikide bir gari kafayi yedi diye.

ooo badem sen işlerini büyütmüşsün ha...1 bardak hamile idrarı..da verıyon :roflol:

elimde olsa ben size clearblue hemde dijital üstünde hamile yazani vermek isterdim. Siparis verene, yavrum sen zaten hamilesin al sana hazir yapilmis test tepe tepe büyüt derdim :smiley-cool:

ikinci el test yanindada idrarmi.. Valla beni güldürüyorsunuz allah sizi bildigi gibi yapsin emi. Kocam bana bakiyo ikide bir gari kafayi yedi diye.

:roflol: isteyene 1 adet ovulasyon zamanı gelmiş test ve idrar,
isreyene 1 adet hamilelik idrarı ve testi kaydirigubbakcemile3delikafadulden
Çok iğrenç oldu beedelikafadulden:eek:-tatlicadiarzu-:roflol:

elimde olsa ben size clearblue hemde dijital üstünde hamile yazani vermek isterdim. Siparis verene, yavrum sen zaten hamilesin al sana hazir yapilmis test tepe tepe büyüt derdim :smiley-cool:

ya bu clearblue nasıl bişey...garantisi kaç yıl kaydirigubbakcemile3 bende almak istıyorum

:roflol: isteyene 1 adet ovulasyon zamanı gelmiş test ve idrar,
isreyene 1 adet hamilelik idrarı ve testi kaydirigubbakcemile3delikafadulden
Çok iğrenç oldu beedelikafadulden:eek:-tatlicadiarzu-:roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: ..maşallah badem ha....kampanya başladı sende

ya ben daha iyisini buldum, Ebruli rüyalari yorumlar duruma göre Badem idrar verir bende onun üstüne clearblue hediye veririm. 1 alanada ovalusyon testi hediyesi

ya ben daha iyisini buldum, Ebruli rüyalari yorumlar duruma göre Badem idrar verir bende onun üstüne clearblue hediye veririm. 1 alanada ovalusyon testi hediyesi

ya bu clearblue nasıl bişey...garantisi kaç yıl kaydirigubbakcemile3 bende almak istıyorum

sen tam tüccar olmusun bacim, neyin garantisini istiyon, camasir makinesimi aliyon alt üstü idrarina sokacan olmadi ben sana 15 saniyelik garanti veriyom

evet bak ne güzel meslekler bulduk ha...ben hemen int.yayınlayım da iş yapalım :roflol:

X