- 28 Ağustos 2007
- 2.086
- 58
- 44
sen tam tüccar olmusun bacim, neyin garantisini istiyon, camasir makinesimi aliyon alt üstü idrarina sokacan olmadi ben sana 15 saniyelik garanti veriyom
:roflol: ya ben dedim kafayı yedim kimse inanmıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen tam tüccar olmusun bacim, neyin garantisini istiyon, camasir makinesimi aliyon alt üstü idrarina sokacan olmadi ben sana 15 saniyelik garanti veriyom
Bu gün 7 tane test yaptım..Normal artık ..Yedim kafayı laelaelaelaelaesırnaşık şey
sende rekora dogru kosuyon galiba, hangi yarismaya katildinda günde bu kadar yapiyorsun yoksam rekorlar kitabinami yazildin:lepi:
7 tane maşallah sen toptan aldın kızzz...
bide bakıyon hepsini bitırıyor,hepside negatif...tam bitti zaman hamile kalacak kaydirigubbakcemile3
slm arkadaşlar bende sürekli test kullananlardanım 2 yıllık evliyim ve bebişim olsun diye çok dua ediyorum ama daha nasip olmadı adetimden 5 gün geçti 2 gün geçtiğinde kendim test yaptım 2. çizgi varla yok arasıydı ama emin olmadığımdan bekleyim dedim bugün yeniden yaptım belki daha net olur diye ama 2. çizgi çıkmadı umudum yok olmaya başladı rabbim inş. mucizesini gösterirde banada meleğimi en kısa zamanda gönderir çok sabırsızlanıyorum varmı yokmu diye inş. meleğim gelir allah dileyen herkese meleğini göndersin :Saruboceq:
yok yok...bende sıparış verdim bu akşam gelecek...bana ilaçi getiren var ya o getirecek,dün ona dedim yarın eczaneye gidersen unutma bana 1 kutu gebelik testi ve bir kaçtane ovulasyon testi...güldü ve kafayımı yedin dedi...ha yedim sen getır gare bakalım
sen varya sen sanki bakkalin ciragindan ekmek peynir siparisi veriyon. Hadi neyse iyisin getirecek kisiye bulmusun rahatsin valla. Ben internetten aliyom oda zahmetsiz direk posta kutusuna atiyorlar
ooooo test manyaklar klübüne hoşgeldin cnm..şaka şaka..inşallah hamişsın 2 gün ge.tiğinde test yaptın çikmadı...yarın sabah tekrar yap belki çikar
sende rekora dogru kosuyon galiba, hangi yarismaya katildinda günde bu kadar yapiyorsun yoksam rekorlar kitabinami yazildin:lepi:
7 tane maşallah sen toptan aldın kızzz...
İdrarda çeşitli saniyelerde nasıl sonuç veriyor ona bakıyordum ben..Yani bilimsel bir araştırma için feda ediyorum kendimi..kaydirigubbakcemile3delikafaduldenbide bakıyon hepsini bitırıyor,hepside negatif...tam bitti zaman hamile kalacak kaydirigubbakcemile3
slm arkadaşlar bende sürekli test kullananlardanım 2 yıllık evliyim ve bebişim olsun diye çok dua ediyorum ama daha nasip olmadı adetimden 5 gün geçti 2 gün geçtiğinde kendim test yaptım 2. çizgi varla yok arasıydı ama emin olmadığımdan bekleyim dedim bugün yeniden yaptım belki daha net olur diye ama 2. çizgi çıkmadı umudum yok olmaya başladı rabbim inş. mucizesini gösterirde banada meleğimi en kısa zamanda gönderir çok sabırsızlanıyorum varmı yokmu diye inş. meleğim gelir allah dileyen herkese meleğini göndersin :Saruboceq:
BOZKURT umudunu hemen öyle kesme hayirlisi olsun idrar testi herkest illa göstermiyor o yüzden adetin gelmedikce umudunu kesme. Bundan sonra yapacagin kanda baktirmak olacaktir. Allahtan hayirlisini dile her iki sonucada mutlaka hazirlikli ol. Bu günlere gelene kadar hepimiz cok zor seyler yasadik o yüzden bundan sonraki dönemimizde daha güclü olmaliyiz. Insallah allah gönlüne göre verir
İdrarda çeşitli saniyelerde nasıl sonuç veriyor ona bakıyordum ben..Yani bilimsel bir araştırma için feda ediyorum kendimi..kaydirigubbakcemile3delikafadulden
Canım ikinci çizgi silik de olsa eğer pembemsi bir çizgi çıkmışsa ve gözle seçilebiliyorsa ne kadar silik olursa olsun hamilelik vardır..:1hug:
aynen vallah..eşimin yegeni eczanesi var o getırıyor..ilaç istesem hemen getırıyor..allah çok şükür bu tür şeylere para vermıyorum...bide tahliler yaptımya düşükten sonra allah razi olsun ondan hastanede de tanıdık vardı ordada beleş yaptık
ben umutlandım 2. çizgi çıkınca ama bugün tekrar yaptım ama 2. çizgi bu sefer çıkmadı bakalım yarın sabah tekrar yapacam hayırlısı artık birde hiç bir belirti yaşamıyorum sanki hislerim körelmiş gibi sadece sanki hasta olacakmışım gibi hisediyorum arada ama ağrı falan yok biraz akıntım var okadar ne oluyor hiç anlamıyorum biraz daha vakit geçsin 10 günü tamamlayım adet olmazsam bir kadın doğuma gideceğim allahın izniyle