Gebelik testi kullananlar buraya

tşk ederim alakanız için allah yardımcımız olsun şimdi çıkmam lazım yarın görüşmek üzere allaha emanet olun iyi geceler.Şeniz

4 gün kaldı..delikafadulden

Yarın kendime test yapma yasağı getiriyorum:1closedeyes:

Çarşamba günü yapıcam testi :nazar:

benimde 6 gün..ah ahhhhh beklemek çok zor

ayy kizlar durun buna kalp dayanmaz, keske benimde zamanim yakin olsada bende yapsam meshur testlerimizden. Haydin bakalim KK gurur testcileri sizlere güveniyorum gözümü kara cikarmayin haaaa :eek:klava::eek:klava::emir_bebek::emir_bebek:

ayy kizlar durun buna kalp dayanmaz, keske benimde zamanim yakin olsada bende yapsam meshur testlerimizden. Haydin bakalim KK gurur testcileri sizlere güveniyorum gözümü kara cikarmayin haaaa :eek:klava::eek:klava::emir_bebek::emir_bebek:

opuyorumnanaktan yok cnm kötükedihüso güven bize sositososito

Benim kırmızılar geldi arkadaşlar çok üzgünüm :KK43:
Bir daha zırt pırt test yapmayalım nolu,psikolojimiz altüst oluyor.
Dün akşam ve bu sabah test yapmıştım :KK43:

Benimde adetimin gelmesine 5 gün var dün test yaptım negatif çıktı, yarın belki tekrar yaparım hayırlısı olsun inş.

fisfisfis
Kizlar sizde benim gibi her allahin günü test yapip duruyorsaniz gelin burada toplanalim. Meraktan catlayip, heyecandan ölecegiz diyene kadar eger sonuca ben katlanirim diyorsaniz gelin beraber yola cikalim.
Zaten iki sonuc var ya tek ya cift, ne var sanki adetin gününü bekleyecek bir kac gün önce basliyalim yapmaya icimizdeki kurtlari öldürü verelim heyecanimizi tepelim ve gebeligimiz (varsa) takibe alalim.
Birbirimize moral verir destek cikariz. Benim gibi durumda olan arkadaslarla konusmaya cok ihtiyacim var cünkü ben gününü bekleyemiyen sabirsizlardan biriyim ve test yapmassam icimi yer yer bitiririm o yüzden her iki sonucada her zaman hazirlikliyimdir.
SONUC NE OLURSA OLSUN UMUDUMUZU KESMEK YOK, HER AN HERSEY OLABILIR DIYECEGIZ.
BISMILLAHI RAHMANI RAHIM

CANIM YA BENİM GÜNÜM TAM 10 GÜN GEÇTİ 8. GÜNDE İDRAR TESTİ YAPTIM TEK ÇİZGİ Bİ DAHADA YAPMADIM :1no2: KORKUYORUM GEÇEN AYLARDADA AYNISI OLDU AMA MİDEMDE YANMA VAR BİDE BELİMDE VE KASIKLARIMDA AĞRI VAR BİLEMİYORUM NAPCAM

Arkadaşlar benimde gögüslerimde haiff dolgunluk ve karnımın alt kısmında az bir agrı var belirti olabilir mi acaba, kasık denilen yer tam nere bilemiyorum işin açığı

Benim kırmızılar geldi arkadaşlar çok üzgünüm :KK43:
Bir daha zırt pırt test yapmayalım nolu,psikolojimiz altüst oluyor.
Dün akşam ve bu sabah test yapmıştım :KK43:

canim hayirlisi olsun bu sefer olmadiysa insallah öbür aya. Hepimiz burda keske önceden bilebilsek hamile oldugumuz illaki adetimiz gelecegi günler test yapiyoruz ancak öyle anlasiliyor. Eger test yapmak seni daha cok üzüyorsa bence yapma böyle üzülüp yipranacaksan hic degmez canim olacagina birak sende.

benimde adetimden 6 gün geçti biraz önce idrar testi yaptım silikte olsa 2. çizgi hemen belirdi inş. hamileyimdir birde kimyasal gebelikte oluşabiliyormuş tutunması için ne yapmak gerekir bu konuda bir fikri olan arkadaşımız varmı

Benimde adetimin gelmesine 5 gün var dün test yaptım negatif çıktı, yarın belki tekrar yaparım hayırlısı olsun inş.

Hadi bakalim arkadasim insallah hakkinda hayirlisi olsun belirtilere suan pek takinmamaya calis cünkü pskilojokikte olabilir

benimde adetimden 6 gün geçti biraz önce idrar testi yaptım silikte olsa 2. çizgi hemen belirdi inş. hamileyimdir birde kimyasal gebelikte oluşabiliyormuş tutunması için ne yapmak gerekir bu konuda bir fikri olan arkadaşımız varmı

Slm bozkurt eger ikinci cizgi silikse hemen doktora gidiyorsun ve kan tahlili istiyorsun, degerine göre sana yorum verirler ve eger ihtiyac gerek varsa tutunmasi icin hap vereceklerdir ama sen simdi kimyasali falan bosver önemli olan senin suandaki durumun ve sen hamilesin. Lütfen ya doktorunu ara yada saglik ocagina git kanda baktir

X