Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tşk ederim alakanız için allah yardımcımız olsun şimdi çıkmam lazım yarın görüşmek üzere allaha emanet olun iyi geceler.Şeniz
4 gün kaldı..delikafadulden
Yarın kendime test yapma yasağı getiriyorum:1closedeyes:
Çarşamba günü yapıcam testi
benimde 6 gün..ah ahhhhh beklemek çok zor
ayy kizlar durun buna kalp dayanmaz, keske benimde zamanim yakin olsada bende yapsam meshur testlerimizden. Haydin bakalim KK gurur testcileri sizlere güveniyorum gözümü kara cikarmayin haaaa klava:klava:
Kizlar sizde benim gibi her allahin günü test yapip duruyorsaniz gelin burada toplanalim. Meraktan catlayip, heyecandan ölecegiz diyene kadar eger sonuca ben katlanirim diyorsaniz gelin beraber yola cikalim.
Zaten iki sonuc var ya tek ya cift, ne var sanki adetin gününü bekleyecek bir kac gün önce basliyalim yapmaya icimizdeki kurtlari öldürü verelim heyecanimizi tepelim ve gebeligimiz (varsa) takibe alalim.
Birbirimize moral verir destek cikariz. Benim gibi durumda olan arkadaslarla konusmaya cok ihtiyacim var cünkü ben gününü bekleyemiyen sabirsizlardan biriyim ve test yapmassam icimi yer yer bitiririm o yüzden her iki sonucada her zaman hazirlikliyimdir.
SONUC NE OLURSA OLSUN UMUDUMUZU KESMEK YOK, HER AN HERSEY OLABILIR DIYECEGIZ.
BISMILLAHI RAHMANI RAHIM
Benim kırmızılar geldi arkadaşlar çok üzgünüm
Bir daha zırt pırt test yapmayalım nolu,psikolojimiz altüst oluyor.
Dün akşam ve bu sabah test yapmıştım
Benimde adetimin gelmesine 5 gün var dün test yaptım negatif çıktı, yarın belki tekrar yaparım hayırlısı olsun inş.
benimde adetimden 6 gün geçti biraz önce idrar testi yaptım silikte olsa 2. çizgi hemen belirdi inş. hamileyimdir birde kimyasal gebelikte oluşabiliyormuş tutunması için ne yapmak gerekir bu konuda bir fikri olan arkadaşımız varmı