Gebelik testi kullananlar buraya

canım bugün genel cerrah,radyoloji uzmanı,cildiye ve beyin cerrahı gördü tam olarak ne olduğu bilinmiyor sadece bi kitle ve yanında 4 tane kist o kadar kitle biraz iltihaplıymış antibiyotik verdi doktor bi hafta sonra biyopsi yapılacak bakalım pazar günü samsuna gidiyorum birde orada baktırayım dedim

sen testi yap cnm...nerde olsa yarın adet günün galiba değilmı cnm...inşallah bebiş var,samsuna da bak tabi cnm,başka dr.bak onlar ne dıyorlar

pazar günü gidıyorsun demek,kaç gün kalacaksın orda cnm..özlıyecaz seni :1hug:

sen testi yap cnm...nerde olsa yarın adet günün galiba değilmı cnm...inşallah bebiş var,samsuna da bak tabi cnm,başka dr.bak onlar ne dıyorlar

evet canım dayanamam zaten yaparım eminim inşallah ikimizinde vardır:) baksana 19 gün geçtikten sonra kanda çıkan varmış ya iç umut kaybetmemeli demek insan çok şaşkınım hala.bakıcam canım bana bunun ne olduğunu açıklayacak biri çıkana kadar gerekirse bütün türkiyeyi gezicem neymiş o hiç böyle bişey görmedik o zaman nasıl uzman oldunuz dimi ya haftaya kadar bişey olsa nasıl vicdan var bunlarda anlamıyorum

evet cnm,adeti geçmiş kan testinde negatif,üstünde bide adet sokturucu ilaç kulanmışlar ama allah bebeklerine bağışladı,tutunmuş bebekleri

pazar günü gidıyorsun demek,kaç gün kalacaksın orda cnm..özlıyecaz seni :1hug:

bilgisayarımla gidiyorummmmm özletmeyeceğim yani bir hafta kalıcam canım ordanda taile geçicez bi hafta ama nereye olduğu belli değil yani bu hafta görüşücez de haftaya görüşemicez galiba siz olmadan duramam ki ben

tmm canikom,şimdiden iyi tatiler cnm,bol bol kafanı dinlen kaydirigubbakcemile5

tmm canikom,şimdiden iyi tatiler cnm,bol bol kafanı dinlen kaydirigubbakcemile5

sağol canım benim ok ,ihtiyacım vardı gerçekten buna.Yarın yapalım testleri ya ben dayanamam ama ilk idrarla yapmasam olmazmı kayınvalidemde kaldı testim annnca öğlende geçer elime tutamam o zamana kadar çişikaydirigubbakcemile3inşallah silik milik görürüz canım ya:Saruboceq:

ozaman pazar günü yap testi,sabah ilk idrarla cnm.. inşallah ya silik ile çiksa raziyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…