Gebelik testi kullananlar buraya

24 haftalık hamıleyımm ya bebek varsa ogle aksam hemen cıkar testte

allah kucağına almayı nasip etsın inşallah :Saruboceq: ,evet cnm doğru dıyorsun ben şupelenıyorum ama dün test yaptım çikmadı,adetim bügün oda gelmedi...bu ay çatlatma iğnesi oldum ve okudum kadarıyla 14-16 gün içinde adet olmam lazım,ama 18 gün geçi hala tık yok,işte yarın testi yapsam acaba çikarmı,ama çikmaz eğer gebelik yeniyse

napıyım canım dışarda hamile görüncede böyle oluyorum ben gözlerim faltaşı gibi açılıyo birdenopuyorumnanaktan

canımmmm ne güzel SAğlıkla gelsin bebeğin inşallah sen nasıl anladın belirtilerin varmıydı kaç gün sonra test yaptın ayyy çok soru sordum galiba :dance:

evet
vardı ya ben her adet donemınde tatlı canım cok ıstıodu o ay ıstemedı hatta tıksındım bıle ve sonra goguslerım cok fecı acıdı agırdı.sol kasım bacama doru gerılıp batıodu ama ben ıhtımal vermedım adetımın gecmesını bekledım 5 gun gectı yaptırdım saglıocagında cıktı

evet
vardı ya ben her adet donemınde tatlı canım cok ıstıodu o ay ıstemedı hatta tıksındım bıle ve sonra goguslerım cok fecı acıdı agırdı.sol kasım bacama doru gerılıp batıodu ama ben ıhtımal vermedım adetımın gecmesını bekledım 5 gun gectı yaptırdım saglıocagında cıktı

bak bu sol kasıklarımda bacama doru gerılıp batıodu,boyle bi batmalar bende de var,zaten çatlatma iğnesi yaptım zaman sol tarafta 2 tane yumoş vardı onlar çatladı,demeki bebiş sol tarafta yerleşmiş

canlar ben çıkıyorum anacığıma sarılıp yatayım şöyyyyyyyyyyle hasret gidereyim ben yarın testi yapıca haber veririm canım sana sonuç belli negatif ama neyyyyse senden de güzel haberler bekliyorum iyi geceler hepinizeeeeopuyorumnanaktan

tamam canım iyi geceler,annecine iyi sarıl yat...yarın haber beklıyorum,bende yapacam,çikarsa çikar çikmazsa 2 gün sonra tekrarlıyecam,öptüm seni kuzum

tamam canım iyi geceler,annecine iyi sarıl yat...yarın haber beklıyorum,bende yapacam,çikarsa çikar çikmazsa 2 gün sonra tekrarlıyecam,öptüm seni kuzum

bende öptüm seni canım çifti görene kadar devam bende öğlene kadar tutmaya çalışıcam ilk idrarımı umarım tutarımkaydirigubbakcemile3 moral depom benim,gaz kaynağım,meleğim iyi gecelernaniknanik

bende öptüm seni canım çifti görene kadar devam bende öğlene kadar tutmaya çalışıcam ilk idrarımı umarım tutarımkaydirigubbakcemile3 moral depom benim,gaz kaynağım,meleğim iyi gecelernaniknanik

insallah cıkar tuce nasıp bu saglıklı olsunda bence o önemnlı hayırlısı

insallah cıkar tuce nasıp bu saglıklı olsunda bence o önemnlı hayırlısı

Kizlar bugün kimse ugramamis. Gec kaldim diye kendime kiziyordum. Tugceeeeeeeeeee. Ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

merhaba01cb1.gif

X