slm ebrucuuum nasılsn?
yha ben bugün sabah 5 te idrar testi yaptm,
5 dk soora sonuç negatifti...
ben de üzülüp testi bir kenara koyup yattım...
kalkınca da üzüntüden hiç bakmamıştm...
ancak bi saat önce atmak için teste tekrar baktıımda sanki çok silik bir pembe çizgi görmekteym...
siz de bir bakar mısınız?
serap mı görüyorum yoksa?
inş ii gözükür size de...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bak yukarı detaylı yazdım,bide bir kız da yazmış burda..oda galiba denedi ve onaylandı
demeki seninki normale gelmiş,adetten once yapsaydın kesin dokunabilirdın ona...ben adetten once kaç sefer baktım boyle ve hissedıyordum ama şimdi yok
iyide bir öyle bir böyle, simdi yukaridaysa bebek var, ama adetten sonra yine yukardaysa yok? Aman hic kafam almadi bana göre digilll bu.
bak cnm sana resim koydum daha iyi anlamak için
burası bak normaldır armut gibi..eee adet olduğu zaman o biraz da aşağa iner ve hissedersın
bak bu gebe kaldın zaman,nasıl yukarı çikmış ve yuvarlak olmuş
ayy bu benim düsen bebege benziyor, tuvaletten ellerimle cikarmistim. Bu resimleri görünce hep aklima geliyor tuhaf oluyorum :çok üzgünüm:mafoldumben
beli olur tabiki canım,nasıl beli olur rahim yukarı çeker ya,yane parmağanla baktın zaman dokunamazsın onu çünkü yukarı çikmış,ama adetten 2-3 gün once,parmağı komple bile sokmazsan dokunabilirsın
üzülme cnm...önümüzdeki ay inşallah,once bi sonuçların çiksın hayırlısıyla,sonra bol bol çalışmalara devam