Gebelik testi kullananlar buraya

canlarım nasılsınız yaw..laubali ben meryem57 yanındayım...pazara gidıyoruz bişey istıyon mu pazardan kaydirigubbakcemile3

kız bugunde test yaptım..5 daka sonra baktım negatif,sonra evden çiktım zaten arkadaşima geldim,eve giderken tekrar bakarım ben....ama bu test 20ml,ondan mı çikmamış aceba,benim çişim da o sevıye gelmedi mı? mafoldumben

kız tubilisah konuyu okudum,oda benim gibi ayın 4 nde yumurtlamış ve ayın 16 da test yapmış,kan test, ve 6 çiktı,belki benimde yeni onun için çikmıyor çişe...ay kafayı yedim vallah...neyse ben pazara çikıyorum..gelirken konuşuruz cnm

Pazara gidelim, bir kiza bakalim :icecream: cik cik pazarci seniiiii fazla dolanma bak belki hamilesin yorma kendini haaaaaaaaa

eve kapali kaldim, sabahtan beri migrenim vardi yeni yeni gecmeye basliyor. :1ninca: cumartesim böylelikle maf oldu yaneeeeeeeeee... son gelismeler nedir canim? bugün 8.günümdeyim ovalusyon testi hep silik cizgi cikiyor sasirdim, ha yumurtladim yumurtluyacam diye ha bire test yapiyom klava:

geçmiş olsun canımcım o migren ağrısını bilirim bende yaşıyorum.bendede var. dünyasını karartıyo insanın.iyi canım demek yumurtlaman yakın.takip et hep canım.benimde 10 gün filan kaldı bakalım nolcak ayyy şimdiden başladım düşünmeye sonuç ne olcak die

benim ayağım uğurludur canım işallah topiğede uğurlu gelcek ayağım.bi markete filan giriim dolar dükkan.işallah sizede uğurlu gelicem.:dance:

o zaman sen iyi anlarsin, bu migren cok berbat bisey, kafami duvarlara vurasim geliyor. allah yardimcimiz olsun ammada cok derdimiz varmis dimi :kedi: insallah tutunur bebislerin canikom valla bu bekleme fasli cok zor ya, yumurtlama keske daha cabuk gecse direk adeti bekleme faslina gecsek yaa. her ay ayni yerden basliyoruz.

kizzz canim biraz önce kek cekti, yapayim falan derken yumurtalari kirdim sonra bi baktim un yok :1shok: tamda heveslenmistim nam nam diye yeriz diyordum esimle beraber :jeyyar:

hihoyyytewt wala canım çok haklısın beklemek belirsizlik zor oluo.canım allahmı söyletti bebişlerin yazmışsın ikiz bebişlerim mi gelcek yoksa ayyy ne güzel olur

hihoyyytewt wala canım çok haklısın beklemek belirsizlik zor oluo.canım allahmı söyletti bebişlerin yazmışsın ikiz bebişlerim mi gelcek yoksa ayyy ne güzel olur

güzelim gönlüm inan her zaman ikizden yana, bu kadar ugras ugras sonra hayal kirikligi yasa valla bunu ancak bebislerle kapatiriz diyorum. tabii önemli olan 1 tane olsun buda yeter ama fazla mal göz cikarmaz sırnaşık şeyhihoyyyt

ay canım öyle birşey eksik oluncada sinir oluo insan oo hamaratız yane:)

yaaa sinir oldum, ama sonra yine aman olsun kismet degilmis dedim hehe. Esimde yumurta ariya gitti dedi, yooo yarin omlet yaparim dedim hahaha :sm_cool: yaparim canim elimden hersey gelir yeterki üsenmeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…