Gebelik testi kullananlar buraya

bak burda da gebelik var ama rahim yerindedır yuvarlak olmamış yukarda çikmamış,neden çünkü bebek tüplerde

bak burda da gebelik var ama rahim yerindedır yuvarlak olmamış yukarda çikmamış,neden çünkü bebek tüplerde

bunlari görünce insanin icine bi umut doguyor, ne kadar büyük allahimiz var nasilda planli projeli kurmus bu insan vucudunu

neyse denemesi bedava, bu teoriyi gelecek ay deneyim bakayim. Umarim sende dogru cikar canim valla bu uzayan süre dahada bi olumlu olacakmis gibime geliyor

vallah inşallah ya,normal adet günüm bugun,ama desek,geçen ay 34 günde adet oldum...belki bu seferde 34 günde gelir,ozaman ayın 20sinde gelmesi lazım,ama bu iğneden 14-16 gün içinde gelmesi lazım dı bügün 18 günüm

seninki gecen ayda düzensiz oldu ama bu ay nasil olur allah bilir, belkide bebek vardir bu sefer

neyse ben yatmaya kacayim, yegenim sabah erkenden uyanir benide kaldirir kafamçokkarıştı

Herkese iyi geceler tatli rüyalar ve bol bol bebisler nasip etsin kurban oldugum allahim

tamam canım,hadi iyi geceler,yarın görüşürük cnm,yegenini öp benim için :1hug:

seninki gecen ayda düzensiz oldu ama bu ay nasil olur allah bilir, belkide bebek vardir bu sefer

evet cnm ayın 8nde gelemsı lazımdı ayın 17sinde geldi,benim nezaman boyle düzensizlik oluduysa önümüzdeki ay hamiş kaldım,çünkü hep günümde gelıyor,ne 1 gün eksik ne 1 gün fazla

yok canım annemdeyim bu gece doktordan çıktığım gibi geldim buraya bilg nerdeyse benim yaşımda da ondan böyle yapıyokaydirigubbakcemile3

ama bende bugün test aldımmmmm ama yapmaya çok korkuyorum ptesi kan testi yaptırıcam yine doktor ilaç falan verdi kesinlikle gebelikte önerilmiyo çok korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…