Gebelik testi kullananlar buraya

topiklere arıştırırken bir ruyaya raslandım adetıme vardı daha bı gece ruyamda bır ovanın tam ortasında bı ağaç ama hiç yaprakları yok dallarının arasında hanı buyuk salca tenekelerı olurya altın rengınde öle bır teneke ağaca cıktım tenekenın ıcınde su kaynıyo ıcerısındede paskalya yumurtaları gıbı boyanmış bı suru kuş yumurtası benım elımdede bı tane tavuk yumurtası var elımdekı yumurtayıda onların yanına koydum anne kuş geldı nası feryat fıgan al dıyo bana yumurtanı o senın aldım yumurtamı bı kendı yumurtama bı kuş yumurtalarına bakıyorum kuşun yumurtalarından yavruları cıktı hemen uyandım eşıme yuru tahlıl yaptırmaya
eşımde bön bön bana bakıyo delımısın sen adama gulerler ruya gördumde tahlıl yaptırdım denırmı sacmalama dıyo daha 5 aylık evlıyız yok laz ınadım tutu ve gıttık laboratuvara tahlılın sonucuc pozıtıf doktor gıttık hemen 15 gunluk hamılesın dedı hıç unutmama bu olayı ama ıkıncısın de görmedım böle bişi
buna benzer bende gördüm yane küş yumurtaları 8 tane falan vardı hepside paskalya yumurtaları gıbı boyanmış bı suru kuş yumurtası..allah allah hadi bakalım..nette baktım küş erkek çocuğu demek,yumurtada bekara evlilik,evliye bebek

Hamile kalıp çocuklarım üniversiteyi bitirp evleninceye ,torun sahibi oluncaya dek aynı yaşta kalmaya karar verdim..kaydirigubbakcemile3

en güzeli yapıyon vallah...yaşlanma ha...sonra kırışıklar falan çikacak kaydirigubbakcemile3

yokmu bu rüyalar inanmiyorum hic birine hepsi bilinc altinda oldugu icin cikiyor, eger rüyam ciksaydi 40 cocugumuz olmustu. Benide herkes rüyasinda görüyor ve bende diyorumki evet rüyada olur o ancak ne bebek var nede baska bisey :KK43:

gecen hafta ama cok ilginc bir rüya gördüm (hayirdir) trene binmisim, ama öyle bi hizli gidiyorki anlatamam nereye ve neden bindigimide bilmiyorum sadece ayaktayim kendime tutunacak bir yer bulmusum ve cok korkuyorum, acaba bu tren neden bu kadar hizli gidiyor diye hala aklim almadi. Rüya tabirine baktim anlami güzelmis, bende sonra sevindim, insallah hayir olur

Henüz tek bir kırışıklık yok cirlop gibiyim valla..kaydirigubbakcemile3 :nazar:

Böyle uzun yıllar idare ederim.kaydirigubbakcemile3

hadi bakalim insallah öyle olur.. Ama bak benimde yüzümde hiiccc bisey yok nazar degmesin valla cocuk yüzlüyüm halahihoyyyt zaten cocuk sayilirim hihi

Ben rüyamda bebeklerimi kaybettiğimi görüyordum hep..Sonunda bebeklerimi kaybettim..:KK43:((

Kötü bir rüya,kabus diye düşündüm ama ,yaşadığım en acı gerçekmiş :KK43:((

hayırdır inşallah...ben ilk hamile kalmadan once ruya gördüm..kucağımda bir erkek çocuğum vardı ama sesis sedasız...ikici hamileliğimde da kız çocuğu gördüm oda sesizdır..ve ikiside gitti mafoldumben

hadi bakalim insallah öyle olur.. Ama bak benimde yüzümde hiiccc bisey yok nazar degmesin valla cocuk yüzlüyüm halahihoyyyt zaten cocuk sayilirim hihi

opuyorumnanaktanBiz anneanne ,babaanne oluncaya dek cirlop gibi kalıcaz..Oleyyyyy zemuszemus:lepi:kaydirigubbakcemile5

kizlar ya gelin bu rüyalara fazla takinmayalim valla moral bozmaktan baska ise yaramaz. Görülen rüyalar insanin bilinc altindaki korkular, istekler, özlemler vs icin kuruludur.

kizlar ya gelin bu rüyalara fazla takinmayalim valla moral bozmaktan baska ise yaramaz. Görülen rüyalar insanin bilinc altindaki korkular, istekler, özlemler vs icin kuruludur.

evet yaw vallahi kafayı yedik ha...yok ruya,yok bilmem ne..tmm unutalım testlere devamkaydirigubbakcemile3

vallah ben kesin gebelik testi fabrikası açacam kaydirigubbakcemile3 ...yada ikinci el satılık gebelik testi :roflol: hepsini toplasam kesin bir dükan açarım

hadi ac hic degilim paralari sana veririz elin yabancisina gitmez. Valla badem ile ben olduktan sonra kesin köseyi dönersin

aaaa ortak açarız yaw...dur topik yeni açilmış..daha ne manyaklar var...kesin köşeye döneriz

X