Gebelik testi kullananlar buraya

Selam kizlar, ay anca girebildim internet aksilik yapti calismadi bir türlü klava:

ay kudurdum anam zaten esim yapana kadar basini didik didik yedim klava: :) sükür kavusturanaopuyorumnanaktan

aslinda bugün test sonucunu almam lazimdi ama belki cikmamistir diye pazartesiye erteledim. Ha bu arada 7.günümdeyim kasiklarimda agri hissettim, ve tabii siparislerimde gelince dayanamadim ovalusyon testi yaptim yine 2.cizgi silik:uhm: yaw ben ha bire yumurtluyom mu

kaydirigubbakcemile3 ne yapacan sen internetsiz merak edıyom ha kaydirigubbakcemile3 eee ne yapın

allah allah ne bilim kız,benki adetten hemen sonra tam çift çizgi olacak...bende 1 test var gebelik testi pazar yada pazartesi yaptıracam eğer adetim gelmezse

aman napim canikom canim sikildi gittim ablamin 6 yasindaki kizini yani yegenimi aldim bize getirdim, simdi uyuttum onu hihihi. Ah ah bide 2 yasindaki kücük minnosum arkamizdan aglamizmi benide götürün diye icim cizzz etti

ama bugun arkadaşimla konuştum meryem57 varya,bide nette okuduklarımı anlatım,bu içine parmak sokmana :kedi: ve onaylandı,oda dedi doğrudur,ben yıkanırken hissedıyorum onu bide adete 2-3 gün kala daha aşağa inıyor,benim içimde de kurt duşmuş bi bakayım dedim ve sonuç hissetmedim,bulamadım,yukarı çikmış kaydirigubbakcemile3

allah allah ne bilim kız,benki adetten hemen sonra tam çift çizgi olacak...bende 1 test var gebelik testi pazar yada pazartesi yaptıracam eğer adetim gelmezse

Valla bende anlamadim, bu test bana ha bire ikinci cizgi gösteriyor ne bïcim bünye varsa anlayana ask olsun :icecream: zaten belli olacak hersey nede olsa kan tahlili verdim, bide 21.gün progestorono baktiracam catliyormu catlamiyormu anlasilir

aman napim canikom canim sikildi gittim ablamin 6 yasindaki kizini yani yegenimi aldim bize getirdim, simdi uyuttum onu hihihi. Ah ah bide 2 yasindaki kücük minnosum arkamizdan aglamizmi benide götürün diye icim cizzz etti

onuda alsaydın kız gamyoncuiremsu

aneyyy o ne kiz öyle iyyy. Yani parmak sokuyorsun ama ne ariyorsun onu anlamadim. Icerisi zaten böyle islak islak bisey her dokundugun yerde bisey var nasil anliyacan

nedemek ne arıyorum kaydirigubbakcemile3 rahim ağzı varya,bak adetin bitsın bi dene bak nasıl bulursun,yumurta gibi küçük bişey

Adet bitti canim, benimki 4-5 gün bile sürmüyor, simdi nasil anliyacam?

hamile kaldığımı nenemin yöntemiyle öğrendim ve gecikmeden hamile olduğunuzu sizde öğrenebilirsiniz orta parmağınızı vajinanın içine soktuğunuzda elinize hemen çocuk yatağı değiyorsa hamile değilsiniz amaaa elinize hiçbiyer değmiyorsa için boş bi alan gibi ise kesin hamilesiniz çünkü adete yakın rahim yatağı aşağıya sarkar eğer hamile isen zaten adet olmayacağın için rahim yatağı aşağıya inmez ben bundan biliyorum sakın yanlış anlaşılmasın....

allah allah bi denesemmi bende ay yok zaten bende bisey yok, sen zaten ellemisin elliyecegin kadar tamam fazla karistirma artik rahat birak cocugu hihi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…