Gebelik testi kullananlar buraya

dene istersen bakalım hamiş olmayan biri nasıl...belki yukarda da üstüne adet gördün

laubalcm slm canm...

ben bu topiğin 252. sayfasında bişeyler yaamıştm bi okuyup yorumlasan canm...

tecrübbelerinize güveniyorum...yerimseniben

bak yukarı detaylı yazdım,bide bir kız da yazmış burda..oda galiba denedi ve onaylandı

slm ebrucuuum nasılsn?

yha ben bugün sabah 5 te idrar testi yaptm,

5 dk soora sonuç negatifti...

ben de üzülüp testi bir kenara koyup yattım...

kalkınca da üzüntüden hiç bakmamıştm...

ancak bi saat önce atmak için teste tekrar baktıımda sanki çok silik bir pembe çizgi görmekteym...

siz de bir bakar mısınız?

serap mı görüyorum yoksa?

inş ii gözükür size de...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bunu ´mu diyorsun canim? Valla nur arkadasimizdan sonra herseye inanirim, oda böyle gecikmeli olmustu hatta acaba adeti atlayip tekrar yumurtlamaya gectimi diyede konusmustuk ama kanda nasil cikmamisti iste bi buna akil veremedik. Ben yine tahmin ediyorumki adetiniz tuhaf bi sekilde ertelenip direk yumurtlamaya gecti ve 1-1½ ay icinde bir kac kez yumurtladiniz o yüzden gec tutunma olmustur ve kanda gözükmemistir. Bi nevi sapitti sizin adetler, yoksa eger öyle olmasaydi zaten nur arkadasimiz haziran basinda falan bekliyordu o zaman simdiye 3 aylik olmasi lazimdi ama henüz 8 haftalik bile degil yani adetiniz ertelendi. O yüzden sende bu teori ile hamile kalabilirsin.

bak yukarı detaylı yazdım,bide bir kız da yazmış burda..oda galiba denedi ve onaylandı

canisko afedersin ama ben yine bir pok anlamadim :jeyyar: simdi ayiptir demesi denedim ve parmagim bos bir yerlere girdi yani hic bisey degmedi ucuna. Simdi bu nasil olcak

:uhm: boyle oldu zaman hamişsın demek,yoksa adetten sonra o tekrar yukarı sıkışır...allah allah dur ben msn de arkadaşimla konuşuyorum ona sorayım,tercübe ondadır

sordum cnm...adetten 2-3 gün once rahim aşağa inıyor ve rahim ağzı biraz şişiyor,eğer aşağa gelmezse demeki bebiş var,adetten sonra rahim normale doner yane yukarı çeker kendini

demeki seninki normale gelmiş,adetten once yapsaydın kesin dokunabilirdın ona...ben adetten once kaç sefer baktım boyle ve hissedıyordum ama şimdi yok

iyide bir öyle bir böyle, simdi yukaridaysa bebek var, ama adetten sonra yine yukardaysa yok? Aman hic kafam almadi bana göre digilll bu.

bak cnm sana resim koydum daha iyi anlamak için

burası bak normaldır armut gibi..eee adet olduğu zaman o biraz da aşağa iner ve hissedersın

k_ureme.gif

bak bu gebe kaldın zaman,nasıl yukarı çikmış ve yuvarlak olmuş

rahim.jpg

tam pedagog (galiba) gibi anlatiyorsun ha yerim o ugrasan ellerini hihi. Ya bide rahim agzi burda cok genis hemencik öyle belli olurmu daha kücücük nohut tanesi ya bebicikler.

bak cnm sana resim koydum daha iyi anlamak için

burası bak normaldır armut gibi..eee adet olduğu zaman o biraz da aşağa iner ve hissedersın

k_ureme.gif

bak bu gebe kaldın zaman,nasıl yukarı çikmış ve yuvarlak olmuş

rahim.jpg

ayy bu benim düsen bebege benziyor, tuvaletten ellerimle cikarmistim. Bu resimleri görünce hep aklima geliyor tuhaf oluyorum :çok üzgünüm:mafoldumben

beli olur tabiki canım,nasıl beli olur rahim yukarı çeker ya,yane parmağanla baktın zaman dokunamazsın onu çünkü yukarı çikmış,ama adetten 2-3 gün once,parmağı komple bile sokmazsan dokunabilirsın

ayy bu benim düsen bebege benziyor, tuvaletten ellerimle cikarmistim. Bu resimleri görünce hep aklima geliyor tuhaf oluyorum :çok üzgünüm:mafoldumben

üzülme cnm...önümüzdeki ay inşallah,once bi sonuçların çiksın hayırlısıyla,sonra bol bol çalışmalara devam

beli olur tabiki canım,nasıl beli olur rahim yukarı çeker ya,yane parmağanla baktın zaman dokunamazsın onu çünkü yukarı çikmış,ama adetten 2-3 gün once,parmağı komple bile sokmazsan dokunabilirsın

neyse denemesi bedava, bu teoriyi gelecek ay deneyim bakayim. Umarim sende dogru cikar canim valla bu uzayan süre dahada bi olumlu olacakmis gibime geliyor

üzülme cnm...önümüzdeki ay inşallah,once bi sonuçların çiksın hayırlısıyla,sonra bol bol çalışmalara devam

ôylede 7 yilda gelen 1 sansti onuda anlayamadim. hic o kadar ciddiye alinacak belirtilerimde yoktuki bide acemilik iste sanki daha önce hamis kalmadimya ondan bilemedim

X