Gebelik testi kullananlar buraya

kizlar aklima bugun geldi herhangi bir persembe gecesi yatsidan sonra dileginizi dileyin ( zaten belli) sonra Allah rizasi icin iki rekat namaz kilin arkasindanda 1000 tane kevser suresi okuyun... ben iki kere yaptim ikiside olmustu.. gerci bebek icin yapmak aklima gelmemisti... isteyenler deneyebilir... optummm

kızlar randevum saat 2 de akşam araştırdım biraz iyi huylu gibi görünüyo şimdilik ama biraz daha büyür ve denge ve işiytme merkezine bası yaparsa hareketlerim kısıtlanabilir ve duyamayabilirim.Büyük ihtimalle patoloji isteyecekler benim için dua edin lütfen.Yanımda olduğunuzu hissetmek bana güç veriyor.Sizi çok seviyorum....

geçmiş olsun tuğçe... en kısa zamanda iyileşirsin umarım.. bu tümörler ilaçlardan mı oluştu?

selam kızlar...
son durum nedir? :)

Canım ben hala beklemedeym...

Adet olmadım yne bugn ve idrar testi tekrarladm, sonuç negatif yne...

Ucuz bir testti güya 20 uml gbi bişe yazıodu üstünde...

Ben de kaç gün geciktiimi bilmiyorum ama geç döllenme varsa 30 haziran,

1-2 temmuz gbi yumurtlama ve döllenme olmuş olablr die düşünüorum...

Bu durumda adetm de gelmedii için hala umutlu bekleyşm sürüo bu ay için...

Dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar, çok ihtiyacım var
opuyorumnanaktan

canm yhaaa nerden çıktı şimdi bu, sabah 5 te ezanla birlikte dua ettm hepimize...

Özellikle de sana canım, umarım en kısa zamanda atlatırsn, ve bebişine de kavuşursun...

opuyorumnanaktan

canm yhaaa nerden çıktı şimdi bu, sabah 5 te ezanla birlikte dua ettm hepimize...

Özellikle de sana canım, umarım en kısa zamanda atlatırsn, ve bebişine de kavuşursun...

opuyorumnanaktan

çok sağol canım benim desteğinizle güçleniyorum moral buluyorum yanımda olduğunu bilmek çok güzel inşallah beraber kavuşuruz bebişlerimizeopuyorumnanaktan

7 agustos
1 gün kaldı inşallah bebiş gelir
normal adet günüm bügün..ama 3 gün da beklıyecam..inşallah bebiş var

Son düzenleme:
slm ebrucuuum nasılsn?

yha ben bugün sabah 5 te idrar testi yaptm,

5 dk soora sonuç negatifti...

ben de üzülüp testi bir kenara koyup yattım...

kalkınca da üzüntüden hiç bakmamıştm...

ancak bi saat önce atmak için teste tekrar baktıımda sanki çok silik bir pembe çizgi görmekteym...

siz de bir bakar mısınız?

serap mı görüyorum yoksa?

inş ii gözükür size de...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Eklentiler

• $Resim3.jpg
    6,3 KB · Görüntüleme: 38
cnm.silik bişey gözüküyor orda...inşallah canım bebişin tutunmuş,2 gün sonra tekrarla cnm..o zaman belirgin olur

ben da beklemedeyım cnm...çatlatma iğnesi vuralı 17 gün oldu ve bugun adet günüm ama tık yok,bide bir yerde okudum,biraz once arkadaşim da tlf.soyledi...adete yakın rahim aşaği inıyor..parmanı soksan :kedi: hissedersın dedi,eğer yukardaysa hissetmezsın yada dokunamazsın demeki sen hamile kaldın dedi...bende yaptım yok aşağa inmemiş..dokunamadım..inşallah bende tuttu bu sefer...ama dün test yaptım negatif mafoldumben

kızlar nerdesınız ya...tugçe sen ne yaptın dr.gittin mı..laubali senin sonuçların çiktı mı?meraktan oldum burda ya

canım bir de benm biraz önce çamaşırıma kahverengi pıhtı gbi bişe geldi...

bu tutunma lekelenmesi olablr mi?

sonra peçeteyle iç kısmı sildm, kahverengi kalıntılar devam edio du, çok az da

kasık ağrım var canım , adet olamaz değil mi, adetm çoktan geçti,

kendimi hamileymşm gbi hissediyorum sanki...

yarın test alıp pazar sabahı tekrarlıycam...zemuszemus

canım inşallah yerleşme kanamasıdır,az gelirse bişey olmaz..inşallah çok gelmez ve bebişin tutulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…