vallah ben kesin gebelik testi fabrikası açacam kaydirigubbakcemile3 ...yada ikinci el satılık gebelik testi :roflol: hepsini toplasam kesin bir dükan açarım
:roflol: :roflol: :roflol: tabi 2nci el gebelik testlerimiz açik artırmaya koyacaz
kiz dur ben daha yeni uyandim, yahu senin cis kokulu testini kim ne yapsin anam sen git onu banyoya as veya cercevele valla o zaman daha makbule gecersin
ikinci el test yanindada idrarmi.. Valla beni güldürüyorsunuz allah sizi bildigi gibi yapsin emi. Kocam bana bakiyo ikide bir gari kafayi yedi diye.
elimde olsa ben size clearblue hemde dijital üstünde hamile yazani vermek isterdim. Siparis verene, yavrum sen zaten hamilesin al sana hazir yapilmis test tepe tepe büyüt derdim :smiley-cool:
:roflol: isteyene 1 adet ovulasyon zamanı gelmiş test ve idrar,
isreyene 1 adet hamilelik idrarı ve testi kaydirigubbakcemile3delikafadulden
Çok iğrenç oldu beedelikafadulden-tatlicadiarzu-:roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: ..maşallah badem ha....kampanya başladı sende
ya bu clearblue nasıl bişey...garantisi kaç yıl kaydirigubbakcemile3 bende almak istıyorum
ya ben daha iyisini buldum, Ebruli rüyalari yorumlar duruma göre Badem idrar verir bende onun üstüne clearblue hediye veririm. 1 alanada ovalusyon testi hediyesi
Bu gün 7 tane test yaptım..Normal artık ..Yedim kafayı laelaelaelaelaesırnaşık şey