Gebelik testi kullananlar buraya

ok canım saol...
bir şey dha sorucam...
kimyasal gebelik nasıl oluşuo, nasıl anlaşılıo, sonuçları neler oluo?

ok canım saol...
bir şey dha sorucam...
kimyasal gebelik nasıl oluşuo, nasıl anlaşılıo, sonuçları neler oluo?

canım birçok kişi bunun farkına bile varmıyo bhcg normaline göre çok düşük oluyo ve yükselmiyo adetle birliktede atılıyo yani bir varmış bir yokmuş oluyo

ay canım ya :1hug: iğnedanlık modelleri arıyordum nette,yapayım birtane..iğneler sağ sola durmasın..sonra bir yerimiz batar kaydirigubbakcemile3

evet cnm onu bende gördüm,ama şeyden yapıldı dondurma kutusundan,4 parça keserek,altını kesmıyon ama...ama anlamadım ben boyle bi dondurma kutusu görmedim...uzun ayne o cips varya kutularda,onun gibi..ama dondurma görmedim vallah

hmmm ben biliyorum o dondurmayı algidada var ama bende anlamadım nasıl yapıldığını anlarsan banada anlat

ayyy canım walla çok büyük bi heyecan var içimde anlatamam sana ya böyle bi mutluluk bi huzur geldi bana:Saruboceq: inşallah hamileyimdir de şu üzüntümü anlamayanlara kapak olur mutluluğum sevdirmicem onlara bebişimi olduğu zaman tabi ne zaman olur bilinmez ama kaydirigubbakcemile5

bişey değil canım benim dedimya biz meraklılar anlıyo sadece 9 kere test yaptırınca normalde kimse anlamıyomuş yani adetle atıldığından

kız limon varmı evde,bak ne buldum
şefaf bir bardağa çiş yap kaydirigubbakcemile3 ondan sonra yarım limonu al o çişin içinde limon damlat,eğer dibe çokerse bebiş var,üste kalırsa bebiş yok

kız limon varmı evde,bak ne buldum
şefaf bir bardağa çiş yap kaydirigubbakcemile3 ondan sonra yarım limonu al o çişin içinde limon damlat,eğer dibe çokerse bebiş var,üste kalırsa bebiş yok

anaaaaaa kaydirigubbakcemile3 o ne kız öyle hem ben sana bişey demeyi unuttum ben hafta sonu o hypoluyuda yaptım cosur cosur etti baloncuklar e limonuda deneriz ama bu seferde limonum yokkaydirigubbakcemile3

evet cnm bir tane denemiş ve üste kalmış limon...sonra adeti gelmiş,birtanesi yaptı gene üste kaldı,test yaptı negatif...ben yaptım.pat pat pat direk dibe çöktü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…