Gebelik testi kullananlar buraya

oohhhhh bu akşam limon yarın pıt pıt bi sürü testim var şu parmaklıyıda denemeye kalktım ama anlayamadım kaydirigubbakcemile5

diğer çişini bekle ozaman kaydirigubbakcemile3 yok cnm biz topluca kafayı yedik...ama okudum ha orda gebe olanlarda hepsinde dibe çöktü,olmayanlara da üste kaldı...inşallah doğru çikar ya

diğer çişini bekle ozaman kaydirigubbakcemile3 yok cnm biz topluca kafayı yedik...ama okudum ha orda gebe olanlarda hepsinde dibe çöktü,olmayanlara da üste kaldı...inşallah doğru çikar ya

su içeyim bol bol da çabuk gelsin barikaydirigubbakcemile3 bende dikkat ettim canım ona çökmeyenler hep hastalanmış ama bakkala seslenenle limonata komiktikaydirigubbakcemile3

he maşallah sanki sınava hazırlanıyoruz haaa,test üstünde test yapıyoruz kaydirigubbakcemile3 yok limon testi,yok çamaşır suyu testi

he maşallah sanki sınava hazırlanıyoruz haaa,test üstünde test yapıyoruz kaydirigubbakcemile3 yok limon testi,yok çamaşır suyu testi

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
dur bakalım daha ne testler çözücez bizkaydirigubbakcemile3

Kiz ebruuuu masallah sanki kitaptan alinti yapiyorsun ne kadar cok sey arayip buluyorsun alkisalkisalkis yaaa bide ates düsürücü icin bisey bul bari, her yerim titriyor :sinifsinif:

ateş düşürücü,kocişim grip olduğu zaman,3 parça bez alıyorum sirkeyle ıslatıyorum,1 tane alığına koyorum diğerleri de koltuk altında,bazende çorapları sirkeyle ıslatıyorum..1 saat içinde bişecik kalmaz

ya ne yapalım cnm,testen once ıvır zıvır şeyler denıyoruz...inşallah hamişim...nette okudum şimdi,çatlatma iğnesinden sonra 14-15 gün içinde adet oluyorsun,bugun 15 günüm inşallah gelmez

ya ne yapalım cnm,testen once ıvır zıvır şeyler denıyoruz...inşallah hamişim...nette okudum şimdi,çatlatma iğnesinden sonra 14-15 gün içinde adet oluyorsun,bugun 15 günüm inşallah gelmez

Zaten donuyom ya bide islak bez sokmam :ecrin_bebek: bir kac güne gecer insallah.. Hadi canim bak demedi deme sen bence hamilesin, baksana koca kari testleri bile cikiyor hadi allahim bu sefer yüzüne gülsün insallah sırnaşık şey

vallah bilmıyom ha,benim de şupem var çünkü hiç bir sivilce çikmamış yüzüme,eşim tuturmuş git kan talihi yap diye,yapmak istemıyorum ya...inşallah bu çatlatma iğnesi doğrudur 14-15 gün içinde

Aman kan tahlili yapma, inan idrar testi yaparim ama kan asla yaptirmam seninde bu konuda kötü deneyimin var bence kan tahlili insani idrardan daha fazla üzüyor. Elleme adetin gelmesi, zamanin falan gecsin sonra doktoruna git baksin ve orda HCG yaptir. Ayy ümitlendim sen hamilesin :sm_cool:süprizzzzz

yaptırmam cnm,beklıyecam eğer,idrarda çikarsa çiksın,1 hafta da beklıyecam ozaman ultrasyona görecam,gerek kalmaz kan vermeye

Kizlarrr atesim 38 :sm_cool: hamilemiyim acaba :CüvCüv: ay yok ayol ates basima vurmus iste nerdeeeeeeeeeeee

yaptırmam cnm,beklıyecam eğer,idrarda çikarsa çiksın,1 hafta da beklıyecam ozaman ultrasyona görecam,gerek kalmaz kan vermeye

Aynen canim bende sahsen hamis kalsam direk usg´de görmek istiyorum, o kadar tüp bebek yaptirdim ve sonucu hep negatif olunca insani bayaga üzüyo. E yarin idrar testi alsan yapsan igneden bayaga bi zaman gecmis, cikarsa cikar artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…